Şimdi Ara

Arabaya Hız Sınırı Nasıl Konabilir? 100 km/s Gecmemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar. Aşağıdaki yöntemde fena degil.

Arabaya Hız Sınırı Nasıl Konabilir? 100 km/s Gecmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 5 Kasım 2017; 16:35:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız sabitleyici
  • Corsa D'lerde uyarı sinyali istenilen hıza atanabiliyor. Sonra o hızın altına düşmediğiniz müddetçe sesli ikaz veriyor.
  • Bkz. Ford My Key
  • Hız sınırlayıcı donanımı varsa araçta bu işe yarıyor.

Hız sabitleyici çözüm değil gaza basınca hız artar çünkü.

Hız sınırlayıcı da gaza bassanda artmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Hız sınırlayıcı donanımı varsa araçta bu işe yarıyor.

Hız sabitleyici çözüm değil gaza basınca hız artar çünkü.

Hız sınırlayıcı da gaza bassanda artmaz.

Akıl işi bir donanım değil. Geçen gün E5 de makas ata ata gelen bir magandayı fark ettim ve gazı kökledim. Araç sirion olduğu için "hız sınırlayıcı varmış gibi hızlandı" (ironi). Sağolsun gene arttırdığı 3-5km sayesinde darbeyi çamurluktan aldım, yoksa göbekten girecekti muhabbet tellalı kılıklı çomar ve belki dünyayı değiştirecektim. Ama eğer altımda eşimin aracı yerine benim delta olsaydı delta hızlanacak, çomar beni ıskalayacak ve bankete girip doğal seleksiyona uğrama örneği gösterecekti. Aslında bu sadece 1 örnek, ayrıca hız yapan biri de değilim, ancak benzer şeylere son zamanlarda çok rastladım ve bu şekilde kendimi kurtardığım çok oldu. En iyi hız sınırlayıcı şöförün ayağıdır

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Dip gaz yapınca hız sınırlayıcı devre dışı kalır hocam, zaten öyle olmasa ciddi güvenlik açığı doğurur, sizin örneğinizdeki gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı ticari araçlarda böyle bir özellik fabrika çıkışında oluyor.Aracınız nedir? Ecuya atılacak bir yazılım ile yapılabileceği görüşündeyim.

• Clio'da var, dip gaz yapmadığınız sürece belirlenen hızın üzerine çıkmıyor.

• Dr.Ecu gibi yazılım firmaları istek doğrultusunda böyle bir şeyi "yapabilirler." Standart dışı bir istek olduğu için, yapılamıyor veya uzun sürüyor olabilir. Görüşmenizi tavsiye ederim.
  • Trafikte aracı devre dışı kalamayacak şekilde hızını sınırlamak risktir. Yeri gelir ani hızlanma ile hayatın kurtulur.
  • pedalın altına takoz koyun
  • Kiraladığım araçta varmış bilmiyordum gece kamyon sollamaya başladım kamyonla aynı hizaya geldik gaza basıyorum benim araç gitmiyor tak diye karşı şeritten virajdan cıkan arabayı önümde gördüm frenle karışık kamyonun arkasına nasıl girdim hatırlamıyorum

• Fiestalarda vardı, müziğin sesini bile fazla açamıyorlardı.

• 100 km hıza sınırlama olmaz, büyük risk oluşturur, bir hız sınırlaması konacaksa o da resmi olarak izin verilen hız sınırına uygun olmalıdır ki sollama anlarında aracın kesilmesi engellensin
  • Yazılımla halledilir benim tahminim ama tehlikeli olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Dip gaz yapınca hız sınırlayıcı devre dışı kalır hocam, zaten öyle olmasa ciddi güvenlik açığı doğurur, sizin örneğinizdeki gibi.

Eyvallah. Bi şey daha öğrenmiş olsum. Sağolasın
  • rabitelli kullanıcısına yanıt

• hız sınırı sıkıntı hanımı doğuma yetiştireceğinizi düşünün
  • Ford my key bu iş için en iyi çözüm. Birkaç ek fonksiyon daha sunuyor. Baba oğullar için biçilmiş kaftan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.