Şimdi Ara

ARAÇ KLİMA SOĞUKLUĞU AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACIN KLİMASI ŞUAN EN FAZLA +7 DERECEYE DÜŞÜYOR AMA YETMİYOR BUNU DAHADA AŞAĞI DÜŞÜREBİLİRMİYİZ?MANUEL KLİMA

• Aracın içi 7 dereceye düştüyse helal olsun o arabaya da klimasına da daha fazlasını beklemek saçmalık.
  • ideal bira içim sıcaklığına ulaşmış demekki
  • Klima en fazla o kadar soğutuyorsa aracın yapabilecek birşeyi yok. Ama neye yetmiyor gerçekten merak ettim doğrusu
  • Havalandirmalardan dereceyle olctunuz mu?

Bence klimaniz da sorun var klimanin gostergesine inanmayin derece ile olcun.

Araba nedir bu arada sprinter filan mi?

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım mnefezlerden çıkan hava sıcaklığı o ama 7 çok düşük genelde 11-02 derece olmuyor muydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Haziran 2017; 13:3:52 >
  • Max 15 derece soğuk üfleyebiliyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 çok düşük bir rakam daha düşse bile hiç sağlıklı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen bende de 11 derece ufluyordu. Gaz degisti. 4 dereceye kadar ufluyor. Polen filtreniz kirli olabilir.

Burada yanlis bilinen bir durum var. Klima uzerindeki sicaklik degeri ufledigi deger olmuyor.

Her klimanin bir isitma bir de sogutma kapasitesi var. Bunlar 14 derece ve 28 derece olarak belirlenmis.

Siz klimayi sogutmaya alin 4 dereceye kadar hava ufledigini gorursunuz ama ekranda 14 ya da lo yazar. İsitma icin de ayni sey gecerli. 28 hi olarak algilaniyor ama iceriye 45-55 dereceye kadar hava uflenebiliyor.

Ya fifty gear ya da top gear olmasi lazim, w212 mercedesin klimasini max hi olarak actilar ve icerisi 50 dereceye kadar yukseldi.

Disarisi 15 derece iken siz klimayi 16-17 dereceye getirin, normalde sicak uflemesi dusunulurken aslinda usursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 derece mükemmel. Bir sıcaklık. Hangi araba bu ?

• kompresör bozuk olabilir
  • klima tak eksiye düşsün. hocam klimaların amacı dışardaki havadan max 10 derece düşük hava üflemesidir. eğer dışarının havası 40 ise ve bulunduğun yerin havası 7 derece ise hasta olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 9 Haziran 2017; 22:36:14 >
  • Ben de ölçmüştüm zamanında 5 derece falandı.

• hayırlı olsun hocam arabayı beko'dan falan mı aldınız karışıklık olmuş heralde
  • Çiğ et falan mı taşıyacaksınız bundan fazlası algida kamyonu

• Aracınızdaki gaz miktarına, Klima evaporatörüne ve kompresörünüzün sağlamlığına bağlı olarak 3 dereceye kadar düşebilir.

Passat aracımda gazı değiştirip borunun içindeki adını şu anda hatırlamadığım muhtemelen genleşme valfi adını taşıyan zımbırtı değişince 3-3.5 derece civarında soğuk hava üflüyordu.

FLuence'te hiç o derecelere düşemedim. 6-7lerde kaldı.

Insignia'yı daha ölçmedim ama Passat kadar soğuk üflüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.