Şimdi Ara

Araç park halindeki araba vurdu durmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben balkondaydım kamyonun biri sokağa girdi geçemedi bende bağırıyorum o ara dur ben cekeyim falan takmadı sonra vurdu gitti plakayı aldık adamı aradım dedim vurdunuz arabanın parçası var dedi yok ben vurmadım ne yaparsan yap ne diyorsunuz ne yapayım ?
    Not=Kasko yok.

• 3 5 şahit ayarla polise git
  • Adamın telefonunu nasıl buldunuz
  • telini bulduysanız adresini de bulursunuz demektir. bi kamyon ayarlayın. arkası metal kasa olanından. adamın arabasına geri geri toslayın.. sonra da gazlayın.. dinsizin hakkından imansız gelir derler. duyarlı biri olsaydı zaten kaçmazdı.. siz de kısasa kısas yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 27 Kasım 2016; 18:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

telini bulduysanız adresini de bulursunuz demektir. bi kamyon ayarlayın. arkası metal kasa olanından. adamın arabasına geri geri toslayın.. sonra da gazlayın.. dinsizin hakkından imansız gelir derler. duyarlı biri olsaydı zaten kaçmazdı.. siz de kısasa kısas yapın...

ne gerek var ki alsın eline çekiçi, kar maskesini pata küte dalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

telini bulduysanız adresini de bulursunuz demektir. bi kamyon ayarlayın. arkası metal kasa olanından. adamın arabasına geri geri toslayın.. sonra da gazlayın.. dinsizin hakkından imansız gelir derler. duyarlı biri olsaydı zaten kaçmazdı.. siz de kısasa kısas yapın...

o da olur ama bir kamyonun verdiği hasar daha iyi oluyor. hem çekiçle ne kadar vurabilirsin ki? ama kamyonla tek seferde baya hasar verir..
  • quote:

quote:

quote:

o da olur ama bir kamyonun verdiği hasar daha iyi oluyor. hem çekiçle ne kadar vurabilirsin ki? ama kamyonla tek seferde baya hasar verir..

çekiçle sadece camları kırması bile kar bence. kamyon riskli çünkü birisi şahit olursa plakasını ihbar edebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kardeşim....olur böyle durumlar şikayetçi olmanız yeterlidir ama ufak bir iş ise hiç uğraşmayın ...
  • Yazık yaa, ülkedeki eğitim seviyesinin geldiği noktaya bak!....

Metehancığım, noktalama işaretleri de, dilin bir parçasıdır.Konuşurken kullanılmasa bile, hissedilir şekilde vurgulamak gerekir; yazı yazıyorsan, zaten zorunlusundur... Bil istedim!
  • hiçbirsey çıkmaz o işten polis felan uğraşmayın derim en iyisi kendi cebinizden yaptırmanız
  • Duyarsız vicdansız insan çok bizim mahallede de bir evden eve nakliyat kamyonu komşunun auris aracına çarpıp kaçmış hasar fazla stop ve arka çamurluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum başıma geldi adam kamera kaydın varsa ödeme yaparım yoksa kusura bakma dedi. Sonuç kamera kaydı yok. Polis bile uğraşma diyor artık..
  • Adamın plakasına telefonuna kadar bliyorsun konuştun ne yaparsan yap dedi bunuda belirtirsin eğer hasar büyükse git savcılığa şikayetçi ol o düşünsün birazda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çekiçle sadece camları kırması bile kar bence. kamyon riskli çünkü birisi şahit olursa plakasını ihbar edebilir.

plakayı çamurla sıva. bu kadar basit kardeş. demokrasilerde çareler tükenmez..

• Şimdi illa yakında bir kamera vardır, belkide direkt gören bile vardır en azından o an o aracın oradan geçtiğini görseniz yeter hatta iki tane şahit bulsanız yeter. Sonra gidip karakola suç duyurusunda bulunun zaten polis siz ifade verirken adamı arayacak; ''bak kardeşim böyle bir durum var davacı kamera kaydı olduğunu söylüyor eğer dava açılırsa birde mala zarar vermeden kamu davası ile uğraşırsınız gel burada anlaş tutanağı tutun'' diyecektir. Bu durumda adam başa bela almamak adına yüksek ihtimal gelecektir karakola
    Hadi gelmedi diyelim siz o kameranın incelenmesinide talep edip şahitleride ek ifade için ilk fırsatta karakola götürün zaten karakol bir süre sonra tutanağınızı savcılığa iletecek savcıda mala zarar vermeden kişi hakkında mahkeme açılmasını talep edecek ve duruşma süreci başlayacak heh işte o zaman adam yana yakıla size gelecektir o zaman sizde aracınızın zararının iki üç katını almadan mahkeme günü şikayetim yok demem dersiniz alırısnız paranızı sonra duruşma günü şikayetci değilim derseniz kamu davası olduğuna bakmayın hakim hemen düşürüyor davayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.