Şimdi Ara

Araç satışı hakkında yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bugun sabahtan arkadaşımın c180 aracına müşteri çıktı. Normal piyasa fiyatından da anlaştılar. Müşteri bayram nedeniyle aracın devrini bugun alabileceğini bugun akşam yola gideceğini computest v.b araç hakkında bilgi edinmesine gerek olmadığını sadece saat 1'e kadar notere gelip aracı devretmesini ve noterde parasını vereceğini söyledi. Bizde bunun üzerine biraz kuşkulanarak notere gittik noterin önüne aracı bıraktık.adamlar bizden önce gelmesine rağmen aracı uzaktan da olsa bakmadılar sadece camdan yaklaşık 200 metre uzaktan göz attılar. Tam noter işlemi sırasında trafik cezası nedeniyle devir yapamadık. Saat de 1 e geldiğinden sistem kapandı noterden çıktık. İşin bayram sonuna kaldığını dilerlerse computest yaptırabileceğini söylememize rağmen computest yaptırmayacağını bayramdan sonra ise net birşey söylememeleri alıp almayacağı hakkında bizi kuşkulandırdı. Sizce bunlar dolandırıcı mı yoksa sadece trafik cezası nedeniyle aracı mı satamadık. Not: çantalarında para vardı. Yer:Ankara çankaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samimiyetinize güvenip baktırmak istememiş olabilirler.Bunda ters bir durum yok.En son arabamı satarken neredeyse aynı durumu yaşadım kaldıki araba tek kapı 2000 motor focus tu.Adamlar kaputu bile açmadan aldılar arabayı. Bence ceza nedeniyle satışınız gerçekleşmemiş.
  • Adamın zaten vakti bile yok öğlene kadar calısıyor noter bir an önce satışı bitirip arabayı almanın derdine düşmüş. Bence normal yani şaşırılcak birşey yok
  • Normal gibi ama siz yine de dikkat edin. Uyanık olun.
  • Araç alış satışta ne elden para alırım ne elden para veririm. 10 tane 100 lük arada sahte olsa az paramı en temizi banka havale. Elinde parayla geldi diye pek güvenmeyin.
  • Normal diyen arkadaşların merak ediyorum acaba hangisi bu şekilde araba alırdı?
    ..Acelesi olan yola çıkacak adam bu şekilde üstelik çok ucuz olmayan bir aracı risk alıp neden satın alsın hemen.Enazından yol hali araç yolda kalabilir freni debriyajı bitiktir vs vs vs..En kötü araç kiralar işini görür sonrasında rahat rahat araç bakar.
    ..Belki ben fazla kötümser bakıyorum olaya ama pek mantıklı gelmedi açıkcası bana..
  • araba satmaya gidiyosunuz şu arabanın borcu var mı diye bkmıyosunuz bide ondan sonra adamları dolandırıcılıkla suçluyosunuz. adam çok net demiş al paranı ver arabanı akşamda yola çıkıcam diye.dua edin sopa yememişsiniz adamın planının içine ettiiniz. ben sizden şüphe ettim borcu olan arabayı satmaya çalışıyosunuz diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM]
    11 yıl önce açıldı
    Araç satımı hakkında!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

araba satmaya gidiyosunuz şu arabanın borcu var mı diye bkmıyosunuz bide ondan sonra adamları dolandırıcılıkla suçluyosunuz. adam çok net demiş al paranı ver arabanı akşamda yola çıkıcam diye.dua edin sopa yememişsiniz adamın planının içine ettiiniz. ben sizden şüphe ettim borcu olan arabayı satmaya çalışıyosunuz diye.

Buradan konuşmak o kadar kolay ki aracı tek kişi kullanmıyor ceza gelmiş olabilir yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın adresi de eski evinde kaldı yeni taşındılar cezayı bilmememiz normaldir. Adama gelecek olursak arefe günü sabah 10 da arayıp 12 gibi buluşalım 1 de noter kapanıyor paranı verecem aracı bana sat demesi insanda kuşku uyandırıyor. Aracın yanına 1 kere bile gelmedi bakmadı sadece camdan baktı. Computest ve yetkili servis bakımıyla ilgilenmemesi de cabası. Siz pazardan limon satın alır gibi araba alırmısınız ? Para kolay kazanılmıyor ! En azından boya testi yaparsınız hadi o da olmadı arabanın etrafında tur atarsınız bakarsınız ne var ne yok diye.80.000 tl para verip ne aldığından haberi olmayacak en saf insan bile yoktur bu ülkede. Sopa yemek değil de. Biraz terslik çıkarsalar sopa atmayı düşünmedik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: brtnkc

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

araba satmaya gidiyosunuz şu arabanın borcu var mı diye bkmıyosunuz bide ondan sonra adamları dolandırıcılıkla suçluyosunuz. adam çok net demiş al paranı ver arabanı akşamda yola çıkıcam diye.dua edin sopa yememişsiniz adamın planının içine ettiiniz. ben sizden şüphe ettim borcu olan arabayı satmaya çalışıyosunuz diye.

Buradan konuşmak o kadar kolay ki aracı tek kişi kullanmıyor ceza gelmiş olabilir yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın adresi de eski evinde kaldı yeni taşındılar cezayı bilmememiz normaldir. Adama gelecek olursak arefe günü sabah 10 da arayıp 12 gibi buluşalım 1 de noter kapanıyor paranı verecem aracı bana sat demesi insanda kuşku uyandırıyor. Aracın yanına 1 kere bile gelmedi bakmadı sadece camdan baktı. Computest ve yetkili servis bakımıyla ilgilenmemesi de cabası. Siz pazardan limon satın alır gibi araba alırmısınız ? Para kolay kazanılmıyor ! En azından boya testi yaparsınız hadi o da olmadı arabanın etrafında tur atarsınız bakarsınız ne var ne yok diye.80.000 tl para verip ne aldığından haberi olmayacak en saf insan bile yoktur bu ülkede. Sopa yemek değil de. Biraz terslik çıkarsalar sopa atmayı düşünmedik değil.

gib.gov.tr den haberin yok galiba araç satmadan önce girlir bakılır bırç varsa temizlenir notere gidilir.
    bence sallıyosunuz çünkü burdan ödeme yapsanız sistem anında işliyor noterden satışta oluyor.
    tam istediğim müşteri tipi banane baksın bakmasın umrumda mı parama bakarım.
    benim gibi alıcıya denk gelseniz baya bi süre sizi noterden çıkarmazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.