Şimdi Ara

Araç sürerken iç huzursuzluk ve sürekli endişe hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba sürerken düz yolda 30 40la giderken bile veya ışıklarda beklerken bile sürekli bir endişe duyuyorum. Yaklaşık birkaç aydır araba kullanıyorum ama geçmedi. Bu durum sizde de oluyor mu ve ileride geçiyor mu? instada 100lerde gidip bir yandan video çekenleri görünce şaşırıyorum.

bu arada seneye görüşürüz.

• Ehliyet var mı
  • hayat boş pompala coş. son ses ajdar açıyosun gaza basıyosun.

• x646633277 kullanıcısına yanıt
    var tabi
  • Birkaç aylık sürücü için normal bence. Zamanla geçecektir.
  • DSG kullanıcısı olduğunu düşündüm bir an.
  • Sorun etme 100 le giderken video cekenler de tedirgin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkatli veya çok dikkatli isen kaza olmaz genelde. Kaza çok beklenmedik bi anda gelir.. zaten insan şaşıp kalıyor. Allah göstermesin kimseye. Bende böyleydim geçenlerde, ansızın biri gelip arabaya çarptı hemde evimin yakınlarında. Şok oldum o an zaten. Karşı taraf hatalıydı ama uğraşmak istemedim.. biraz ezik falan oldu tabii. Çok şükür büyük bir şey değil..

Bilmiyorum dikkatli sür, sıkıntı olmaz bence. Ama olacağı varsa kaza olur hiç anlamazsın.

Allah kimseye kaza bela vermesin tabii. Huzursuz olduğun zaman ihlas süresi oku. Yani yanlış anlama beni öyle dindar biri değildir ama hep iyi gelir bana. Tekrar tekrar okurum.
  • Ülke bir değişik oldu çok normal bence de
  • Bu kaygı bozukluğudur arabayla pek ilgisi yoktur desemde bazen olur. Mesela ben toyoto corollomla giderken bu tedirginliği frenlemelerde veya virajlarda çok yaşarım. Bazı araçlar adamı anksiyete sahibi yaparlar.

Allahtan gaza basınca yapıştırma olayı yok corolloda. O konuda sakinleştiriyor araç sizi gaza basıyorsun 100’e gelene kadar zaten ritmde ağır ağır yükselen devir saatiyle paralel düşüyor.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    biraz ezik olan kazada neden şok oldunuz?
  • Hayır kaza olunca şok oldum diyorum. Adam hakaretler savurdu bi şey bile diyemedim. Kendime geldiğimde el kol hareketi yaptı. Elini çek dedim sakın bana dokunma dedim sonra biraz durdu. Çok dengesiz insanlar var. sesinizi çıkartmayınca üste çıkmaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 1 Ocak 2024; 17:25:5 >
  • bende yakıtı düşündüğüm için aynısını hissediyorum artık

• Senin 483838338 gördüğüm konun alayıda araba sürme ile ilgili ve bir anormallik var
  • panik atak belirtisi gibi gözüküyor. Bazen böyle ortaya çıkabiliyor

• noche34 kullanıcısına yanıt

Üste çıktığı zaman bir şey oluyor mu ki? Kendi kendine konuşuyor sonuçta ikiniz de kendinizce tutanakları dolduruyorsunuz duruma göre kim haklıysa sigorta kurumu karar veriyor diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.