Şimdi Ara

Araç tavsiyesi ( çok kararsızım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 yaşında çocuğum var,
    bagajdan feragat etmeden birazda yaşıma uygun spor bir araca binmek istiyorum.
    Araç sıfır olmak zorunda
    Aylık 2000 tl ye kadar kredi ödeyebilirim ( 36 ay vade)
    Mevcut arabamı da satarsam yaklaşık 70.000 nakit çıkarabiliyorum
    Üstüne ödemesi maaşıma uygun kredi çekip araç almak istiyorum ( kredi 60.000 geçmemeli)
    Not: düne kadar vw cc 1.4 tsi 150 hp executive kesin kararımdı fakat satış danışmanı seneye kasa değiştirecek dediğinde işler karıştı.
    Nacizane önerilerinizi alabilirsem en azından yanlış bir araç tercih etmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor araba cc passat
    Bu ne hesap bu ne tezat
    Bu mu Bagajdan feragat
    Spar araba ariyorsan passati at

120 bine spor araba mi yok
    Cabriosu tek kapisi baya cok
    O paraya c coupe alirsin
    Cc alirsan garajina sok

Spor araba dersen baska markaya
    Misal kirmizi renk 3 serisi mazda
    Piyasasi olsun dersen astra
    2. El bmw den uzak dur alma

D segment dusunursen mondeo insignia
    Benzinli al dizele kasma
    3 kiris iktisat icin krediyle alma
    Al guzel bi araba yaslan arkana

• İkinci eli kafaya takmıyorsanız mondeo 1.5 turbo titanium güzel bir tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İkinci eli kafaya takmıyorsanız mondeo 1.5 turbo titanium güzel bir tercih olur.

Şimdi inceledim mondeo titanium sıfırı da 118.000 civarında gözüküyor, araç ilgimi çekti araştıracağım , teşekkürler öneri için

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Spor araba cc passat
    Bu ne hesap bu ne tezat
    Bu mu Bagajdan feragat
    Spar araba ariyorsan passati at

120 bine spor araba mi yok
    Cabriosu tek kapisi baya cok
    O paraya c coupe alirsin
    Cc alirsan garajina sok

Spor araba dersen baska markaya
    Misal kirmizi renk 3 serisi mazda
    Piyasasi olsun dersen astra
    2. El bmw den uzak dur alma

D segment dusunursen mondeo insignia
    Benzinli al dizele kasma
    3 kiris iktisat icin krediyle alma
    Al guzel bi araba yaslan arkana
    70.000 e çıkabiliyorsanız bence hiç kredi ile uğraşmadan alın hocam. yazık günah ayda 2000 çocuğunuz için hesap açsanız 36 ay da biriken para ile geleceğine yatırım yaparsınız. egea hb bagaj konusunda çok başarılı.

saygılar

• 70 bine güzel arabalar var bence krediyi boşver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 70-80 bine giulietta alırım 2.el hem değer kaybı korkum olmaz hem ötvden biraz olsun kaçınmış olurum kalan parayada evladımın eğitimine ayırırım veya ev - yazlık - arsa alırım.
    (örnek ilan)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2015-giulietta-premium-1.4-170hp-dist.f1-plussunroof-plusxenon-plusbose-sist-309980640/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 16 Haziran 2016; 22:04:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    İlk araç önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo mantıklı hocam

• drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    leon al bak keyfine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Ben olsam 70-80 bine giulietta alırım 2.el hem değer kaybı korkum olmaz hem ötvden biraz olsun kaçınmış olurum kalan parayada evladımın eğitimine ayırırım veya ev - yazlık - arsa alırım.
    (örnek ilan)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2015-giulietta-premium-1.4-170hp-dist.f1-plussunroof-plusxenon-plusbose-sist-309980640/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
    İlla sıfır araca gerek yok bana sorarsanız, Mazda 6, Alfa Romeo 159 gibi araçlar hem sportif hem aile arabasıdır,değerlendirin derim. 70 bine gayet güzel arabalar var sonuçta.

• Adam spor demiş.

Spor arabayi gectim spor arabaya benzeyen bir araba dahi onerilmemiş

Fiyatı okuyup direk yazmışlar

Hadi guiletta leon bir nebze spor gibi gibi duruyor da egea mondeo ne len

• Megan 4 bak

• Subaru levorg
    Hem spor hem aile arabası. İstersen araziye bile sürersin

• quote:

Orijinalden alıntı: kingsman01

Subaru levorg
    Giu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Subaru levorg

Bilgim olmayan bir araçtı, mantıklı duruyor değerlendireceğim, teşekkürler.

• Kredi çekmeden alın leon fr olsun bitsin.

• drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    E90 kasa temiz 320d alırım o fiyatlara sakin kullanımda az yakar, güvenli araç, basarsanız gider, arabada kimse yokken dsc kapatıp eğlenirsiniz, premium araç, spor görünümlü her şey mevcut
    illa sıfır derseniz leon fr, kullanmadım ama tarz duruyor
  • Yeni baba olmuş birinin spor araç istemesine şaşırdım + üzüldüm.. Spor araç isteyen biri illa ki basacaktır, bugün hayır dese bile yarın gaza gelir basar..
    Ben bekar halimle sağdan 80 ile gidiyorum, 1 yaşında çocuğum olsaydı heralde SUV falan düşünürdüm sırf güvenlik için..
    Gereksiz yola bile çıkmazdım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yeni baba olmuş birinin spor araç istemesine şaşırdım + üzüldüm.. Spor araç isteyen biri illa ki basacaktır, bugün hayır dese bile yarın gaza gelir basar..
    Ben bekar halimle sağdan 80 ile gidiyorum, 1 yaşında çocuğum olsaydı heralde SUV falan düşünürdüm sırf güvenlik için..
    Gereksiz yola bile çıkmazdım..
    Anladığım kadarıyla krediyle birlikte 130bin liranız olacak. O koşulda size 5-6bin km'yi geçmemiş sıfır ayarında 320i ed bmw önerebilirim. Tek dezavantajı arka yaşam alanı dardır. Bagaji ise gayet yeterlidir. Performans olarak sizi haddinden fazla tatmin edecektir. Çok keyiflidir. Eğer totalde 135-140lara yaklaşabilirseniz 2016 sıfır a4 alabilirsiniz. Hem kalite, hem performans, hem hacim olarak istediklerinizi verir. Ama o parayı hak eder mi tercih sizin. Bence etmez.

Onun dışında cc zaten çok satan bir araç değil. Yeni kasası büyük ihtimalle oldukça yakışıklı ve yenilenmiş gelecek o yüzden ölü yatırım olur yaptığınız.

Elinizdeki parayla bmw'ye farklı bir alternatif olarak tiguan'ı da önerebilirim. O paraya highline dsg alırsınız, Hem bagaj, hem yaşam alanı olarak çocuklu aileye gayet uygun, piyasada içi leğen plastiği imajı vermeyen nadir kaliteli suvlardan ve 150lik tsi motoruyla performansı da dayet iyi.

Yok ben şekil olarak sedan türevi birşey düşünüyorum derseniz 150lik jetta alıp paradan tasarruf edebilirsiniz, ya da 150lik highline dsg passat alırsınız ki hem yaşam alanı, hem bagaj, her performans, hem konfor olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Tiguan ve passat satarken çok rahat gidecektir ama 150lik jettanın çok piyasası yok.

Leon fr gibi aracın size pek gideceğini düşünmüyorum hem iç alan hem bagaj olarak çocuklu aileye pek uygun bir araç değil ayrıca fazla sert.

Giulietta, 159 ölü yatırımlar. e90 fazla eskidi f30 varken sırf dizel diye o kadar para verilmez. Japonlarda istediğiniz özellikle size performans verebilecek araç yok.

Benim size tavsiyem sırasıyla; sıfıra yakın 320i ed, tiguan 150 dsg highline ve passat 150 dsg highline olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yetkili-subaru-bayii-nden-2015-3.20i-m-direksiyon-sadece-750km-303036612/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-320i-ed-sport-line-plus-11.096-km-otoshops-310546701/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Anladığım kadarıyla krediyle birlikte 130bin liranız olacak. O koşulda size 5-6bin km'yi geçmemiş sıfır ayarında 320i ed bmw önerebilirim. Tek dezavantajı arka yaşam alanı dardır. Bagaji ise gayet yeterlidir. Performans olarak sizi haddinden fazla tatmin edecektir. Çok keyiflidir. Eğer totalde 135-140lara yaklaşabilirseniz 2016 sıfır a4 alabilirsiniz. Hem kalite, hem performans, hem hacim olarak istediklerinizi verir. Ama o parayı hak eder mi tercih sizin. Bence etmez.

Onun dışında cc zaten çok satan bir araç değil. Yeni kasası büyük ihtimalle oldukça yakışıklı ve yenilenmiş gelecek o yüzden ölü yatırım olur yaptığınız.

Elinizdeki parayla bmw'ye farklı bir alternatif olarak tiguan'ı da önerebilirim. O paraya highline dsg alırsınız, Hem bagaj, hem yaşam alanı olarak çocuklu aileye gayet uygun, piyasada içi leğen plastiği imajı vermeyen nadir kaliteli suvlardan ve 150lik tsi motoruyla performansı da dayet iyi.

Yok ben şekil olarak sedan türevi birşey düşünüyorum derseniz 150lik jetta alıp paradan tasarruf edebilirsiniz, ya da 150lik highline dsg passat alırsınız ki hem yaşam alanı, hem bagaj, her performans, hem konfor olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Tiguan ve passat satarken çok rahat gidecektir ama 150lik jettanın çok piyasası yok.

Leon fr gibi aracın size pek gideceğini düşünmüyorum hem iç alan hem bagaj olarak çocuklu aileye pek uygun bir araç değil ayrıca fazla sert.

Giulietta, 159 ölü yatırımlar. e90 fazla eskidi f30 varken sırf dizel diye o kadar para verilmez. Japonlarda istediğiniz özellikle size performans verebilecek araç yok.

Benim size tavsiyem sırasıyla; sıfıra yakın 320i ed, tiguan 150 dsg highline ve passat 150 dsg highline olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yetkili-subaru-bayii-nden-2015-3.20i-m-direksiyon-sadece-750km-303036612/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-320i-ed-sport-line-plus-11.096-km-otoshops-310546701/detay

Çok teşekkürler ilginiz için, tiguan aklımda hep var zaten fakat cc bakarken sorduğumda eylülden önce teslimat gerçekleşemeyeceğini belirttiler ve kesin tarih de yok ekim kasım diye gidiyor, katlanır ayna olacak mı dedim şimdi gelen highlinelarda var ama o zamankiler için kesin birşey diyemeyiz dediler, mesela şu an gelen highlinekarda katalog verilerinde olmasına rağmen deri koltuk yokmuş, ama yine de 2. El avantajı, güvenlik ve malzeme kalitesi etkiliyor.
    Konusu açılmışken merak ettim test eden ya da fikri olan var mı? Tiguanın bagajına 520 lt demişler koltuklar gerideyken, ilerideyken 600 lt geçiyormuş, ama baktığımda 580 lt passata göre çok ufak gözüktü gözüme, acaba tiguan passat gibi derinine değil de yüksekliğine büyük olduğu için mi göze böyle gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsahinturk -- 18 Haziran 2016; 21:58:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.