Şimdi Ara

araç tercih kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 model 1.4 urban egea var atiker lpg li beyaz 33000 km de hatasız sadece tamponda 1 karış boya var satıyor yağ eksiltiyor mu dedim yok diyor 64000 tl istiyor alınır mı bu parayı eder mi

1.4 lerin bir kısmı yağ eksiltiyor çekişi zayıf diye biliyorum dizelini alasım var ama şirket aracı vs olur diye çekiniyorum

acaba düşük model yüksek km olsun deyip astra 1.3 cdti veya focus 2,5 1,6 tdci 2011 model 100000 km lerde 57 60 bin tl
    veya focus 3 2014 model dizel alsam hem konfor sağlamlık daha iyi olur diye de düşünmüyor değilim kararsız kaldım

aklımda birde sedan 1,3 dizel aveo yeni kasalar var 2013 model ltz donanım 6 vites çok hoşuma gidiyor ama onları da bulması zor 50 52 bin tl civarı piyasası var kararsızım

bunlardan hangisini almam konusunda kararsızım bulsam hemen aveo alırım aslında

kendime koyduğum sınır 65 000 ama daha da çık şunu al bu paraya daha f/p olur derseniz önerilere açığım daha da çıkabilirim

yokuş performansı ve lpg nin olası sorunlarına maruz kalmamak için ilk tercihim dizeller ama arkadaştaki egea da aklımı çeliyor

baktığım ilanlar

astra
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-full-paket-hatasiz-boyasiz-tramersiz-ekspertizli-688082465/detay/

egea lpg li
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-favorilerine-ekleyenlere-duyurulur-son-gun-egea-urban-1.4-lpgli-679822655/detay/

egea dizel 1,3 ler peynir ekmek gibi daha dün alana çıkan araç 62800 tl idi 44000 km de easy bugün ilandan silindi satılmış ilk sahibiydi

1,4 leri aylarca ilanda kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 27 Nisan 2019; 15:33:16 >

• yardımcı olacak arkadaşları konuma rica ediyorum
  • Egea forumundan birkaç arkadaş yağı değiştirerek yağ yakma sıkıntısından kurtulmuştu. Araçla gelen ve servislerin kullandığı opar marka yağ 1.4 motora iyi gelmiyormuş, öyle diyorlardı. Siz de bi araştırın tabi. Performans olayı beklentiyle alaklı, uçayım kaçayım derdiniz yoksa gayet tatmin eder. Kağıt üstünde fena değil verileri.

Onun dışında hiç model yılı düşürüp km yükseltmeye gerek yok astra-focus için. Konfor ve yalıtım olarak egea sizi şaşırtacak zaten o konuda sıkıntısı yok. Focus da egea'dan daha sağlam bi araç değil emin olun.

Aveo'ya da 50 bin falan vermeyiş aklınızın ucundan bile geçirmeyin, 40 binden yukarıya çıkına bana göre avantajını yitiriyor aveo.

Dizel egea için şu ilan gözüme çarptı, isterseniz arayın sorun
    www.sahibinden.com
    Fiat Egea Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-model-661197507/detay

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz linkteki araca ön tamponu değişmiş diye soğuk baktım 1.4 alınır diyorsunuz yani urban olması dolayısıyla peki 75 lere çıksam 2015 trend x dizel focus baksam 80000 km lerde ne dersiniz

1,4 te atiker lpg var servis garanti dışı bırakmıştır sanırım sizde egeacısınız ne dersiniz
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    O kadar ön yargılı yaklaşmayın, şehir içindeyiz biri tampona taktığı an bitiyor iş, serviste boya diye bi kavram yok direkt değiştiriyorlar, kazanın fotoğrafı varsa sıkıntı yok.

Bütçe artırımı size kalmış ama LPG ile dizelden ucuza dolaşacaksınız, urban da trend x donanımdan dolu bi araba, km avantajı da ortada. Bence mantıksız olur. 75 bine sıfır urban egea var ayrıca. Öyle bi alternatif de doğuyor yani.

Garanti olması iyi olur bana kalırsa, 5 yıl garantili araçlar sonuçta bi aksilik olduğunda servis yanınızda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Nisan 2019; 20:1:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    biliyorsunuz aveolarda 1,3 multijet var ve donanımları da had safhada neden 50 verilmez dediniz avrupa da olmadığı için mi

sıfır 1,4 urbanlar 75000 tl mi o zaman dizeller 95000 tl ama 2. elde çok kaybediyor

1,4 urban sadece 10000 tl 2 yaşındaki araçta kayıp yaşıyor benim linkiniatmış olduğum lpg li urban egea 64000 tl etmez mi sıfırı 75000 se
  • Dizel Corolla bakın. Fazla km yapmamış olsun. Eski kasa da olabilir temiz olması önemli. Auris olabilir.
    LPG li olabilir yine Corolla auris veya temi bir civic.
    Hiç olmadi temiz bir 1.3 dizel egea olabilir. Usul usul sorunsuz binilir diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Toyota grubunun yanına yaklaşılmıyor fiyatlardan

• Birader senin kafan iyi karışmış. Tamponda boyadan ötürüde aşırı bir önyargıyla araçlara yaklaşıyorsun. 1.3 dizel Urban paket Egea nı al yoluna devam et şevrole dediğin araç egeanın yanına yaklaşamaz. Focus vs en az 5 sene daha eski ve yüksek kilometreli olacak masraf açma olasılığı yüksek olacak.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Tampon değişmiş ve resimleri de yok ufak Bi şeyden olsa tamamda kaput ön panel VS de de hasar olabilir diye düşündüm resim istedim yokmuş

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    2013/2014 gibi modeller olabilir

• 64bin ona vereceksen biraz daha çık bende 2017 egea var birader de satacak aracı
    Niyetin olursa pm atabilirsin 24bin km civarında

1. 3mjet urban hatasız beyaz

Ayrıca şu ilan fiyati da iyi gibi

Ama galeri işte, ne kadar güvenilir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 28 Nisan 2019; 12:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.