Şimdi Ara

Aracı Kuruladığınız Bezi Ne Sıklık İle Neyle Yıkıyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aracı Kuruladığınız Bezi Ne Sıklık İle Neyle Yıkıyorsunuz.

(En Son Oy Tarihi: 4.12.2012)
Giriş
  • Beyler Aracınızı Kuruladığınız Bezi Ne İle Yıkıyorsunuz.
    Valla Ben Üşenmediğim Zaman Hacı Şakir Kalıp Banyo Sabunu İle Yıkıyorum.
    Üşendiğimde Bulaşık Sabunu İle.Makinaya Atmak Performansını Düşürüyormuş Demişti Temizlikçi.
    Ama Her Bezi Kullanımımdan Sonra Yıkarım.Kirli Bezi 2.Defa Aracıma Sürmem.
    Siz Bezinizi Ne Sıklıkla Yıkıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeLiHBeY59 -- 2 Aralık 2012; 20:13:56 >

• kirlenen bezi atar yeni bez alırım , ev eski t-shirt dolu zaten ikiye böl kullan ,toz bezi olarak iyi oluyo

sadece suyla yıkarım çok kirliyse çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

kirlenen bezi atar yeni bez alırım , ev eski t-shirt dolu zaten ikiye böl kullan ,toz bezi olarak iyi oluyo

sadece suyla yıkarım çok kirliyse çöpe
    basınçlı yıkama makinesi ile temizler asarım, sabun, çamaşır suyu falan bozuyor zamanla bezi ve sertleştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

basınçlı yıkama makinesi ile temizler asarım, sabun, çamaşır suyu falan bozuyor zamanla bezi ve sertleştiriyor.

Alıntıları Göster
    Şuan mikrofiber bez kullanıyorum tüm bezler kirliyse çamaşır makinesine atıyorum 1-2 tane varsa elde yıkıyorum.

Real'de 10 TL'ye güderi bezi gördüm onu alıp onu kullanacağım. O nasıl yıkanır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Şuan mikrofiber bez kullanıyorum tüm bezler kirliyse çamaşır makinesine atıyorum 1-2 tane varsa elde yıkıyorum.

Real'de 10 TL'ye güderi bezi gördüm onu alıp onu kullanacağım. O nasıl yıkanır bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Çamaşır makinası tertemiz yapıyor.Tüm kurulama bezlerini birlikte çamaşır makinasına atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Çamaşır makinası tertemiz yapıyor.Tüm kurulama bezlerini birlikte çamaşır makinasına atıyorum.

Alıntıları Göster
    Çamaşır makinası, kısa program, sadece deterjan, yumuşatıcı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Çamaşır makinası, kısa program, sadece deterjan, yumuşatıcı yok.

Alıntıları Göster
    ya çamaşır makinası mikrofiber bezin özelliğini yitirmesine sebep oluyor benim bildiğim hatta ilk bezimi makinada yıkadım birkaç kez performansı düştü benim bezmi dandikti acaba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

ya çamaşır makinası mikrofiber bezin özelliğini yitirmesine sebep oluyor benim bildiğim hatta ilk bezimi makinada yıkadım birkaç kez performansı düştü benim bezmi dandikti acaba :S

Bimin bezini kastediyorsundur büyüjk ihtimal
    Onlar kalitesiz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Bimin bezini kastediyorsundur büyüjk ihtimal
    Onlar kalitesiz sanırım

Alıntıları Göster
    Çamaşır makinesi tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

+1
    Don çoraplarla birlikte atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

+1

Aynen abi

Arabanın bezleri benim eski atletler zaten don çorap aynı kategorideler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

+1

Aynen abi

Arabanın bezleri benim eski atletler zaten don çorap aynı kategorideler

Alıntıları Göster
    ya akletle güzel oluyor mu boşunamı mikrofiber bezlere o kadar para verioz :S

• quote:

ya akletle güzel oluyor mu boşunamı mikrofiber bezlere o kadar para verioz :S

Alıntıları Göster
    Atlet vb giysiler kaliteli bez kadar iyi olmuyor. Özellikle camlarda diğer bezler iz bırakabiliyor. En iyi temizliği kaliteli bez yapıyor. Bir de piyasada ( mesela bim ) çakma mikrofiber satılıyor. Onlar atletten bile beter ediyor arabayı. Bezin biri 5tl diğeri 5tanesi 1lira bırakın da fark olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Atlet vb giysiler kaliteli bez kadar iyi olmuyor. Özellikle camlarda diğer bezler iz bırakabiliyor. En iyi temizliği kaliteli bez yapıyor. Bir de piyasada ( mesela bim ) çakma mikrofiber satılıyor. Onlar atletten bile beter ediyor arabayı. Bezin biri 5tl diğeri 5tanesi 1lira bırakın da fark olsun...

Alıntıları Göster
    Erkek adam çamaşır mı yıkar kardeşim?

Sıcak Fırsatlar forumunda ''Bulaşık makinası tablet fırsatları '' tarzında bir başlık vardı. Rastgele girmiştim. Baktım dalmışım...Titreyip kendime geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Erkek adam çamaşır mı yıkar kardeşim?

Sıcak Fırsatlar forumunda ''Bulaşık makinası tablet fırsatları '' tarzında bir başlık vardı. Rastgele girmiştim. Baktım dalmışım...Titreyip kendime geldim.

Alıntıları Göster
    Çamaşır makşnasında yumuşatıcısız olarak yıkanması tavsiye ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

Çamaşır makşnasında yumuşatıcısız olarak yıkanması tavsiye ediliyor.

Alıntıları Göster
    çözüm çok :)
  • quote:

çözüm çok :)

Alıntıları Göster
    Bir kaç tane mikrofiber bez var. Kirleneni çamaşırların arasına atıyorum. Makinede yıkanıyor.

Tüyo. Arabanın kaportasını bez ile, camlarını gazete kağıdı ile siliyorum. Yeni gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bir kaç tane mikrofiber bez var. Kirleneni çamaşırların arasına atıyorum. Makinede yıkanıyor.

Tüyo. Arabanın kaportasını bez ile, camlarını gazete kağıdı ile siliyorum. Yeni gibi oluyor.

Alıntıları Göster
    Kıytırık araba bezi için makina açmam...Leğene az deterjan döker akşamdan bezleri içine basarım...Sabah da biraz çitiler sonra durulayıp asarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kıytırık araba bezi için makina açmam...Leğene az deterjan döker akşamdan bezleri içine basarım...Sabah da biraz çitiler sonra durulayıp asarım...

Alıntıları Göster
    "Araçlarımı yıkatmıyorumki bezle kurulayayım.Kirlendiklerinde atıyorum , yenilerini satın alıyorum"

Ali Ağaoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

"Araçlarımı yıkatmıyorumki bezle kurulayayım.Kirlendiklerinde atıyorum , yenilerini satın alıyorum"

Ali Ağaoğlu

Alıntıları Göster
    Ç. makinasında, makinaya kireç önleyici ve az miktarda sıvı deterjan ekleyerek 15-30dk lık programda yıkatıyorum, yumuşatıcı ve çamaşır suyu koymuyorum.

Bunun dışında elle güçlü biçimde sıkarak kurutmak da liflerini yolup bezi sertleştiriyor, makinada kısa süreli programdan sonra birkaç kez çırpıp asıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.