Şimdi Ara

Aracım ne eder? Değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 clio 4 1.2 benzinli 52 binde kapıda ufak bir boya var ve tamponda boya var ne kadar eder aracım? Üniversite öğrencisiyim aracımdan sıkıldım performanslı az yakan bir araç düşünüyorum aracımı satıp. önerilerileriniz alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanspecial -- 15 Kasım 2016; 18:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Performans ve az yakan istiyorsan dizel alabilirsin
    Senin aracın piyasayı 35-45 arasıysa güzel bir 1.4tdci fiesta alabilirsin az yakar çok kaçar. Ort:6 lt. mazot
    Altarnatif 1.2 tsi ibizada olabilir ama basarsan yakar onu diyeyim. Ort:8 lt. benzin
  • Aracın ederi 40-45 bin ₺ tavsiyem ise 1.4 crdi kia rio. Aracınızı seviyorsanız 1.5 dCi clio 4 de alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mecom33

Performans ve az yakan istiyorsan dizel alabilirsin
    Senin aracın piyasayı 35-45 arasıysa güzel bir 1.4tdci fiesta alabilirsin az yakar çok kaçar. Ort:6 lt. mazot
    Altarnatif 1.2 tsi ibizada olabilir ama basarsan yakar onu diyeyim. Ort:8 lt. benzin

Bir önceki aracım fiestaydı hocam onu düşünüyorum. İbiza benzinli olduğu için hoş bakmıyorum benzin masrafından bunaldığım için değiştirmek istiyorum açıkcası ama yinede teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Aracın ederi 40-45 bin ₺ tavsiyem ise 1.4 crdi kia rio. Aracınızı seviyorsanız 1.5 dCi clio 4 de alabilirsiniz

Rioya bakacağım hocam 40 binli fiyatlara satabilirsem güzel bi seçenek gibi duruyor

• 0 km 1.2 clio hem makyajlı 45 bin tl zaten.
  • Maalesef 40 binli fiyatları düşünmeyin. 0.9 tce ler o fiyatlara gidiyor. Bir de 1.2 nin hangi donanımı eğer joy ise 35 gibi duşunun derim. Yine de siteden ortalamasına bakmak lazım. Diğer soruya gelince performans ve az yakan ibarelerini ben bir araya koyamiyorum birinden feragat etmek gerekiyor.

• Sene 2016 olmuş hala kıçı kırık 75 lik fiestaya çok kaçar diyorya la

• Araç joy paket sıfırı 49 bin tl falan diye biliyorum internette biraz araştırma yaptım da 37-38 gidebilir diye düşünüyorum

• furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    Siz yine 37_38 yazın ama benim tahminim gideceği 35k. Aynı aracın 1,5 dizel 90 hp olanı fazlasıyla işinizi görür, hem fazla parada çıkmaz cebinizden.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı aracı tekrar almakta bir garip olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sene 2016 olmuş hala kıçı kırık 75 lik fiestaya çok kaçar diyorya la

Bu arkadaş Audi 2.0 TFSİ kullanıyor herhalde ralli mi yapacak çocuk çok kacardan anladığın ne ?

• mecom33 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam performastan kastım 200 yapsın yok şu kadar saniyede çıksın değil benim isteğim. Aslında hızlı araç kullanmayı seven birisi değilim sadece isteğim yokuşlarda bayılmasın seri olsun yeterli

• Madem öğrencisin ve arabanda var hiç macera arama. En azından arabanı tanıyorsun, 2. ele güven kalmadı alırken bunuda düşün.
    Arabanla mutlu mesut yaşa ve bu yılların tadını çıkar. Yok illa değiştireceksende c segmenti bak bence. Yoksa değmez uğraşmaya.

• Hakan K. H kullanıcısına yanıt
    C segmenti olarak bravo gözüme takıldı aslında hocam 1.6 multijet ama işte ilerleyen zamanlarda turbo sıkıntısı dpf sıkıntısı olursa diye biraz düşündürüyor açıkcası

• öğrenci adamın 2013 cilosu var ve değiştirmek istiyo
    vay be biz tramvaya otobüse binmeyip yürüyoduk yarım saat
    böyle öğrencilik mi olur
  • mecom33 M kullanıcısına yanıt
    performans değince zaten onlar gelir akla senin anlayışın fiestaysa yapacak bişi yok kelime anlamını öğrende ona göre yaz
  • 1.2 Clio 4 u satıp onlardan alabiliyorsak ne güzel...

• 308 1.6 vti performanssa performans az yakmaysa az yakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.