Şimdi Ara

Aracın kilidini açıp kapatırken yanan anlık far hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toyoto corolla 2015 advance model aracı yeni aldım. Aracı kilitlerken veya kilidi açarken kısa süreli sis farları veya sinyal lambası yanıp sönmüyor. Follow me home'dan bahsetmiyorum. Tuşa bastığım an yanıp sönen fardan bahsediyorum. Bu ayarı nerden açabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayD -- 11 Eylül 2019; 12:29:4 >

• Bu ayar değildir.Farı yakmaz park ve sinyalleri belli bi süre yakıp söndürür.Alarmın bir özelliğidir.En azından 2006 corollamda bu durum böyle.Hatta bir üst kasasında da böyle, fakat sizinkinde durum nasıl bilmiyorum.
  • Fardan kastınız turuncu sinyal lambaları heralde? Far yanıp söndüğünü ilo defa duyuyorum eskdien bende de corolla vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Fardan kastınız turuncu sinyal lambaları heralde? Far yanıp söndüğünü ilo defa duyuyorum eskdien bende de corolla vardı.
    hocam sis farı diye geçiyor benim bildiğim. sinyal lambaları da olabilir evet. açıp kapatılabilir bir ayar mı bilginiz var mı?
  • Toyota özelinde durum nedir bilmiyorum ama merkezi kilide sahip tüm araçların aç/kapa yapıldığında sinyalle size durumu bildirmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Toyota özelinde durum nedir bilmiyorum ama merkezi kilide sahip tüm araçların aç/kapa yapıldığında sinyalle size durumu bildirmesi lazım.
    ben de o şekilde biliyorum ve senelerdir hep bu şekilde kullandım, bazılarında alarm da kısa bir ses çıkarır
  • degobar kullanıcısına yanıt
    astra j aracımda bu özelliği kapatabiliyorum herhalde. Kapı kilit açmada ışıklar yansın kapa aç özelliği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.