Şimdi Ara

Arkadaşlar 1.4tsi 122 alıcam bi kaç sorum olucaktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yada 2011 eski kasa 1.4 tsi122 manuel alıcam fakat donanıma karar veremedim

comfortline ve exlusive arasındaki farklar nedir ne değildir sizce hangisini almalıyım

torpido soğutması ve geri vitese takınca sağ aynanın aşşağıya inmesi hangisinde var
    yokuş kalkış mevcutmudur?

şimdiden teşekkürler.

• comfort modellerinde yazdıklarının hepsı var diğerini bilmiyorum..
  • Golf mu Jetta mı alacaksınız? Aracın model yılı önemli olmakla beraber Comfortline-highline donanımlısı tercihiniz olursa memnun kalırsınız.
    Model yılını yazmışsınız. 2010 ya da 2011.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goforlife -- 21 Mart 2011; 13:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assgti

comfort modellerinde yazdıklarının hepsı var diğerini bilmiyorum..

TEŞEKKRLER FAKAT EXLUSİVE Yİ ÖĞRENMEM GEREK BİRAZ YOKMU EXLUSİVE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN
  • comfortline - exclusive farkları

1)ESP
    2)Hill Holder
    3)RCD 510 dvd player
    4) döşeme çeşidi
    5) krom çerçeve kaplama

temel farklar bunlar (comfortta var, exclusive'de yok)

torpido soğutması ve geri vitese takınca sağ aynanın aşşağıya inmesi ikisinde de var
  • sırf krom çerçeve yok dye eledim :)
    esp yokmu exlusivede :O
    birde döşemesi nasıl yarım deri flnmı comfortlinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: goforlife

Golf mu Jetta mı alacaksınız? Aracın model yılı önemli olmakla beraber Comfortline-highline donanımlısı tercihiniz olursa memnun kalırsınız.

jetta 1.4 122 alıcam ama sanırım comfortline alıcam çnkü benzinlide highline bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAndz

quote:

Orijinalden alıntı: goforlife

Golf mu Jetta mı alacaksınız? Aracın model yılı önemli olmakla beraber Comfortline-highline donanımlısı tercihiniz olursa memnun kalırsınız.

jetta 1.4 122 alıcam ama sanırım comfortline alıcam çnkü benzinlide highline bulamadım

highline zaten yok diye biliyorum ...
    O serilerin en donanımlı modeli ki gerçekten donanımlı bir araçtır, Comfortline diye biliyorum
  • Yukarıdaki bilgiler doğru. Ayrıca torpido soğutma primeline da bile var. O özellik sayılmıyor. Standart donanım.
  • anladım teşekkür ederim cevaplarınız için comfortline alıcam kararımı verdim fakat istanbulda 2010 2011 araç çok az var satılık olan :)
  • Yeni Jettalar fiyasko çıkınca eskileri kıymete biner bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAndz

anladım teşekkür ederim cevaplarınız için comfortline alıcam kararımı verdim fakat istanbulda 2010 2011 araç çok az var satılık olan :)

Şahsen 2010-2011 Comfortline Jetta yı 0 almış ve kullanıyor olsam daha uzun yıllar satmam...VW son parti jettaları baya bir doldurarak sattı .. hemde iyi fiyatlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirxanthos

Yeni Jettalar fiyasko çıkınca eskileri kıymete biner bir süre.

aynen öyle örneği benim yazın alıcaktım eski kasa sıfırdan gittim araç yok dediler yeni kasası gelcek dediler bekledim yeni kasa 1.4 tsi alırım sanıyodum fakat bi geldi 1.2 :D
    şimdi ise eskisi kıymete bindi hiç bir ilan sitesinde manuel 2010 2011 comfortline yok bulamıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.