Bildirim
Astra ClassicIII 1.3 cdti alıyorum
Jack Wolfskin Üniseks Kolima 0.5 Termos,SİYAH,Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B084W3F68G
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel secim hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekspertiz raporu opel odakta yaptırmıstık kayınbabam aracı aldıgında. Eger yazılı olarak almak isterseniz 300 tl sadece sözlü beyan 150 TL -
Allah başka dert vermesin. Sollamalarda salavat getirmeye hazır olun.
kayınbabam 1.3 cdti corsa 2011 model almıs. dün kullanma fırsatım oldu. bir daha dizel binek arac almanın ne kadar mantıksız oldugunu düşündüm b-c sınıfında düşük motor ve güc seceneklerinde -
Aracın ağır kalkışına veya sollamalarda salavat getirirsin diy arkadaşlara çok takılmayın siz. Sanki bu küçük hacimli dizel motor gerçeği bizim memleketin gerçeği değil. SAnki herkes 3 .0 LT üzeri motor kullanıyor. Hiç birbirimizi kandırmayalım. Sol şeritte mi yaşıyorsunuz?
Araç fiyatına göre şuan memleketin F/P aracı. Vergisi ucuz, kaskosu trafiği ucuz, bakımnı özel serviste yaptır neredeyse bedava (120-TL), parçsı bol, ikitelli çıkmacıların olduğu sanayi astra kaynıyor (sonuçta 8 yıldan uzun süredir piyasada olan bir kasa)az yakar, eastronic alırsan sport tuşu çok işine yarar ( diğer markaları bilemem ama astrada 3 sisteme müdahalae ediyor, gazın tepkisi, direksiyon sertliği, vites geçişlerinin hızlanması)
Ama sorarsan sürekli "Yokuşta 5 kişi klima açık araç kalkmıyor" vb. yorumlara sık rastlarsın burada. Kalkıyor arkadaş, birbirimizi kandırmayalım. O paraya çok çok çok iyi bir seçim.
Kötü yönlerine gelelim:
Aracın her yanı sensör dolu, ben 2 sene sorun yaşamadım ama gerçekten sorun yaşayanların sayısı (forumlardaki sorunları demiyorum) çok. Servisler bu konuda yeterli, aracı iyi tanıyorlar. Mümkünse siyah almayın, zaten tasarım eski, araç kirliyken gözünüze hurda gibi görünüyor.
Araçta sanayideki ustaların anlamadığı sıkıntılar olabilir. Bu araçların ikinci elinde kazalı araçlar çok sık. Mutlaka iyi bir yetkili servisten YAZILI ekspertiz raporu alın.
-
Valla 0-100 km'si 15 saniyenin üstünde bir araçtan bahsediyoruz. Trafikte sık sık ani kalkışlara ihtiyaç duyuyoruz, Astra da bu konuda çok zayıf. CIM modülü arızası, sensör arızaları ve gıcırtı problemi kronik.
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Valla 0-100 km'si 15 saniyenin üstünde bir araçtan bahsediyoruz. Trafikte sık sık ani kalkışlara ihtiyaç duyuyoruz, Astra da bu konuda çok zayıf. CIM modülü arızası, sensör arızaları ve gıcırtı problemi kronik.
1.3 motordan 0-100 arası 9 saniye beklenemez bu aracı alan zaten ekonomisi için alır.100 km ye 3 saniye geç geç çıkmanın bi zararı olduğunu düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
quote:
1.3 motordan 0-100 arası 9 saniye beklenemez bu aracı alan zaten ekonomisi için alır.100 km ye 3 saniye geç geç çıkmanın bi zararı olduğunu düşünmüyorum.
+1907.
Ralli yapacak sanki mübarek -
Tabi canım, Türkiye'de yollarda genellikle 250-300 bg'lik araçlar olduğu için çok yetersiz kalır araç, zorlanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
quote:
1.3 motordan 0-100 arası 9 saniye beklenemez bu aracı alan zaten ekonomisi için alır.100 km ye 3 saniye geç geç çıkmanın bi zararı olduğunu düşünmüyorum.
+1907.
Ralli yapacak sanki mübarek
Hadi deseler ki 1.3 dizel motor neymiş, al 3.0. LT kafana göre takıl, anlayacağım. 1.3. kalkmaz, gitmez aman alma... Eeee. 1.4. D4D al, olmadı 1.5 dci al..
Sanırsın arada dağlar var.. Boş beleş yorumlar.
Zaten forumda boy ortalaması 1.85, araçlar min. 2.0 LT, herkes sol şeritte, sürekli 5 kişi klima açık rampa tırmanırlar, hep kasisli yoldan geçerler.. Olmayacak işler. Yurtdışı fiyatları çok çok uygun olabilir arkadaşlar. Bununla kafa yoracağımıza gerçeğe bakalım. Bu ülkede yaşıyoruz, u ülkeden para kazanıyoruz ve bu şartlarda yaşamak zorundayız. Bu tip araçlar herkesin optimum konfora min. maliyetle ulaşması için üretilmiş araçlar. Herhalde tıkırdayacak, kalkışta V8 heyecanı vermeyecek. Koşullar göz önüne alınınca bu ülkeninin F/P en iyi araçlarındandır Astra H.
-
Ordan burdan duyma sözlerle milletin almaya niyetlendiği araçları kötüleyenlere anlam veremiyorum. Burada kullanıcısı olmadan yorum yapabilme yeteneği olan bi ton üye var maalesef.
1.3 CDTi motor ekonomi motorudur, motor olarak en sorunsuzların başında gelir. Hatta dizel deyince sorunsuzluk bakımından ilk akla gelen motordur.(multijet olması dolayısıyla). 1.3 vergisiyle, yakıt ekonomisiyle, dayanıklı ve ucuz maliyetiyle ülkemizde en beğenilen, en çok tutulan dizeller sıralamasında ilk sıralardadır. Ben astra sedan 1.3 cdti kullandım. 4 kişiyle, klima açık şekilde Ankara Dikmen (yokuşların en baba olduğu yerlerinde), Kastamonu inebolu-doğanyurt gibi güzergahlarda bolca kullandım. Hiç bir sıkıntı da çıkarmadı. Aracın motorla alakalı bir sıkıntısı yok. Stop etme işini acemi adam 4.0 lt motorlu araca bile yaptırır. Sensör sıkıntısını yaşayan kullanıcılar mevcut. O da aracın yaşına göre bence normal. Yeni modellerde kullanım sıklığına göre pek de sorun olduğunu duymadım, görmedim. Ancak ben elektronik aksamlardan herzaman korkmuşumdur. Alacak kişinin boşbeleş yorumlara bakarak aldanması yerine, gidip bizzat test etmelerini öneririm.
-
Aynı motora sahip Astra hb ve Linea kullandım, her ikiside otomatik. Astra, Linea'ya göre daha atak ve güven vericiydi bana göre. Uzun yolda sollamalarda öyle salavat getirdiğim de olmadı yani,sonuçta 90-100 hp sınıfında araba kullanıyorsunuz. Yalnız hızınız az ve biraz yüklü iseniz ise rampalarda Astra' da spor moda (Linea'da o seçenek yoktu) yada manuele alıp çıkmak daha kolay geliyordu bana. Astra' da pek yaşamadım ama Linea ikide bir vites yükseltip-azalttığı için sıkıntı olabiliyordu.
Astra dizel iyi seçim, hayırlı olsun... -
Hayırlı olsun fiyat yazarsanız düşünenlere en azından fikir olur
Çok iyi seçim.Hayırlısıyla bende eşime sonbahara doğru almayı düşünüyorum güle güle kullanın
hayırlı olsun gayet güzel bi seçenek.üst devirlerde performansıda iyidir alt devirlerin 1. 2.vitesi biraz hantal tek kötü yanı bu.o hantallığıda güzel bir yazılım güncellemeyle çözecek arkadaşlar mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 9 Nisan 2013; 14:40:46 > -
quote:
Fabrika verisi o-100 13.7 sn.dir. 200 nm torktan dolayı sollamalarda salavat falan getirmeden sollama rahatça yaparsınız hele de benzinli araçlara göre red line çevirmeden bile...
-
yol tutuşu, yeterli tork ve düşük masrafı ile binilecek bir araba. 2 yıldır kullanıyorum f/p olarak tatminkar bir araç. yolda güven veren bir yol tutuşu var. ben çok memnunum. -
kuzenim iki senedir kullanıyor. yazın şehir içinde klima açıkken düşük viteste biraz performans eksikliği hissediyor. onun dışında aracın motorundan ve geri kalanından çok memnun. tek eksiği esp olan bir araç, ama yol tutuşu da gayet yerindedir. ilerde satmak istediğinizde de zorlanmadan ederi bir fiyata satabileceksiniz. bence çok mantıklı bir seçim. güle güle kullanın.
trafik kurallarına uymayı da ihmal etmeyin
Benzer içerikler
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- seat ibiza 1.2 tsi style yorum
- arkadan itişli arabalar
- en hafif arabalar
- boyalı araba alınır mı
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X