Şimdi Ara

Astra K'dan Peugeot 308'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dynamic donanım Astra K 150 HP Manuel Vites'den, keyfekeder otomatik vites 308'e geçesim var.

Artısı full led farlar, cam tavan, otomatik vites.

Aşağıdaki arabayı arkadaş 65'e bıraktı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-otomatik-allure-opsiyonlu-hasarsiz-241446992/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 19 Haziran 2016; 15:19:31 >

• Ne motor ne kalite astra her zaman önde ikinci elde ise tartışmasız astra .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçilmez.
  • Ikiside ayni kalite 308 daha az yakacaktir,otomatik viteste artisi

• Daha önce araç alırken 308'e niyetlendim anlaşmıştım bile adam yüzünden olmamıştı şimdi geçen tekrar baktım hep aynı ilanlar duruyor arabayı 2015 11.ayda aldım düşün işte 8 ayda satamadığın araç bir yanda piyasa markası ve bence en kaliteli astrasını yapmış Opel bir yanda. Bu arada baktığım araçlar dizel manueldi ve cidden halen aynı araçlar duruyor, ayrıca aile aracı olacaksa zaten 308 olmaz arkası b sınıfı gibi onun dışında iyi araç ama içi kumaş ve beyaz, biraz kalitesiz ve leke tutan bir kumaş, bakmaya gittiğim araçlardan birinin içi 1-1.5 yılda dökülmüştü resmen alacaksanız da özenle bakmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 19 Haziran 2016; 14:51:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kaca satmayi düşünüyorsunuz?

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    71 yazdım ama 70'e bırakacağım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia'dan Megane'a Geçtim
    2 yıl önce açıldı
    Egea dan chr ye geçilir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

71 yazdım ama 70'e bırakacağım hocam.

Hocam yakıtı nasıl ?
    Şimdi değil ama bir kac yıl içinde düşünebilirim. Leon 1.4 var bende. Herseyinden memnunum ama oynanmış fr sahipleri sağolsunlar ıyice apaci arabası yaptılar güzelim arabayı. Astra nin imaji iyi.

• Autocar'dan ikisi de 4 yıldız almış.

http://www.autocar.co.uk/car-review/peugeot/308

autocar
    Vauxhall Astra review | Autocar
    http://www.autocar.co.uk/car-review/vauxhall/astra

Pompa verisi 4450 km'de 7,07 litre/100 km hocam. Astra'yı da öyle yapanlar var maalesef hocam. Leon yerine Astra'yı alternatif görenler bunlar.
  • quote:

Pompa verisi 4450 km'de 7,07 litre/100 km hocam. Astra'yı da öyle yapanlar var maalesef hocam. Leon yerine Astra'yı alternatif görenler bunlar.

Maşallah çok iyiymis hocam. S.içi s
    Dışı oranı nasıl bu kullanımda?

80 gidiş 80 geliş 160 km Ankara/eryaman-beypazarı.

İki kere düzceye gidip geldim. İlkinde akçakocaya, ikincisinde ereğliye uğradım. 1200 km civarı da bunlar tuttu.

Gerisi eryaman-bahçeli trafiği. Kışın sadece pazara gitti geldi araç. 4 km gidiş, 4 km geliş.

Kullanımım bu şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 19 Haziran 2016; 15:32:17 >
  • quote:

80 gidiş 80 geliş 160 km Ankara/eryaman-beypazarı.

İki kere düzceye gidip geldim. İlkinde akçakocaya, ikincisinde ereğliye uğradım. 1200 km civarı da bunlar tuttu.

Gerisi eryaman-bahçeli trafiği. Kışın sadece pazara gitti geldi araç. 4 km gidiş, 4 km geliş.

Kullanımım bu şekilde...

Çok iyiymiş hocam. Benim leon 39.000 ortalaması pompa değeri ile 6.75 lt /100 km. Ama bunda .en büyük pay start stop olması. Astra'da ise maalesef 150 hp olanında start stop yok. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 19 Haziran 2016; 15:35:21 >
  • Pug alanlar dizel ve aisin marka otomatik şanzıman için araba almalı. Aracın 2.el değeri çok düştüğü için yılda en az 20km ve ustu + 4-5 sene kullanım için alırsanız bi manası var.

• Citroen c4 al

• Para biriktir dizel insignia al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 BlueHDİ Eat6 Olacasak neysede Turbo benzinli astra K'dan 1.2 T 308'e ben geçmezdim.
  • Geçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Ne motor ne kalite astra her zaman önde ikinci elde ise tartışmasız astra .

kafiyeli olmuş gibi

Ne motor ne kalite astra her zaman önde
  • 2 aracı da süren biri olarak söyleyebilirim ki, kesinlikle astra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.