Şimdi Ara

audi a4 tfsi mi mercedes c 180 mi almaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakin zamanda aracimi degistirmeyi dusunuyorum. Dusuncem ikinci el 2010 veya 2011 model bir Audi a4 1.8 tfsi almak. Konforlu kullanımı olan, donanimlı bir arac olmasını istiyorum.(Multitronic sanziman,digital ekran, iyi bir ses sistemi vs.) Benim icin aracın performansı cok onemli değil. Arac icin ayirabilecegim miktar ise max. 80000 TL. Internet sitelerinde audi araclara bakarken aynı fiyata hatta daha dusuk fiyatlara az km bakımlı mercedes c180 araclar oldugunu gordum.

İç malzeme kalitesi,Yakıt ekonomisi, konfor, genislik, donanim bakimindan siz olsaniz hangi araci tavsiye edersiniz?

Karar vermem de yardimci olabilmesi icin goruslerinizi nedenleri ile belirtirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemasu -- 23 Mart 2011; 23:41:07 >

• Ben AMG görünümlü c 180 kompressor tercih ederim , 156 hp motoru ve otomatik şanzıman mercedes kalitesi tartışılmaz , Audi a4 de güsel bir araç yeni kasalarını beğeniyorum ama 1.8 tfsi 120 hp liği var ondan uzak durun performans istemiyorum demişsiniz ama en azından 80 milyar verilen bi araba 160 bg olmalı ve uzun yolda sollamaya çıktığınızda sağ koltukta oturan arkadaşınız kanka 80 lira verdin ama bu araba gitmiyor demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Ben AMG görünümlü c 180 kompressor tercih ederim , 156 hp motoru ve otomatik şanzıman mercedes kalitesi tartışılmaz , Audi a4 de güsel bir araç yeni kasalarını beğeniyorum ama 1.8 tfsi 120 hp liği var ondan uzak durun performans istemiyorum demişsiniz ama en azından 80 milyar verilen bi araba 160 bg olmalı ve uzun yolda sollamaya çıktığınızda sağ koltukta oturan arkadaşınız kanka 80 lira verdin ama bu araba gitmiyor demesin
    C180ler çinde üretiliyormuş plastik gibi malzemesi varmış doğru mudur? Ben a4 alırdım hem mercedes gibi adım başı yok hem daha güzel bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

C180ler çinde üretiliyormuş plastik gibi malzemesi varmış doğru mudur? Ben a4 alırdım hem mercedes gibi adım başı yok hem daha güzel bana göre.

Alıntıları Göster
    Audi A4 ile kıysalandığında tabiki C180 hem daha donanımlı hemde daha oturaklı konforlu bir araç sonuçda mercedes kalitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Audi A4 ile kıysalandığında tabiki C180 hem daha donanımlı hemde daha oturaklı konforlu bir araç sonuçda mercedes kalitesi var.

Alıntıları Göster
    Yıldız tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Yıldız tabi ki.

Alıntıları Göster
    biraz daha bekleyin mercedes e makyaj geliyor içi mekan çok daha kaliteli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: hemasu

Merhaba arkadaslar,

Yakin zamanda aracimi degistirmeyi dusunuyorum. Dusuncem ikinci el 2010 veya 2011 model bir Audi a4 1.8 tfsi almak. Konforlu kullanımı olan, donanimlı bir arac olmasını istiyorum.(Multitronic sanziman,digital ekran, iyi bir ses sistemi vs.) Benim icin aracın performansı cok onemli değil. Arac icin ayirabilecegim miktar ise max. 80000 TL. Internet sitelerinde audi araclara bakarken aynı fiyata hatta daha dusuk fiyatlara az km bakımlı mercedes c180 araclar oldugunu gordum.

İç malzeme kalitesi,Yakıt ekonomisi, konfor, genislik, donanim bakimindan siz olsaniz hangi araci tavsiye edersiniz?

Karar vermem de yardimci olabilmesi icin goruslerinizi nedenleri ile belirtirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

edit: imla

bana kalırsa audi yi tercih edin derim. heryer c180 kaynıyor yıldız olmasına söyleyecek hiçbirşey yok ama iç mekan ve sportif duruş açısından audi derdim performans konusunda yıldız alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

biraz daha bekleyin mercedes e makyaj geliyor içi mekan çok daha kaliteli olacak

çok güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

çok güzel görünüyor

Alıntıları Göster
    Arkadaslar, onerileriniz ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederim. Özür dileyerek, arac alma konusunu, bir sure ertelemek zorunda kaldiğımı belirtmek isterim. Fakat otomobillere olan ilgim nedeniyle forumu takip etmeye devam edecegim.

• quote:

Yorumsuz bu kadar abartılmaz arkadaşım A4 tabiki C180 mi oturaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Yorumsuz bu kadar abartılmaz arkadaşım A4 tabiki C180 mi oturaklı

Alıntıları Göster
    C180 ya kırmızısı yada laciverti çok manyak duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon  

C180 ya kırmızısı yada laciverti çok manyak duruyor

Alıntıları Göster
    Mercedes C 180, bana göre mercedes fiayt olaraktan daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Mercedes C 180, bana göre mercedes fiayt olaraktan daha uygun.

Alıntıları Göster
    C180 + beyaz + sunroof..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

beyaz c180 görmekten illallah geldi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

beyaz c180 görmekten illallah geldi artık

Alıntıları Göster
    siyah a4
  • quote:

Ben AMG görünümlü c 180 kompressor tercih ederim , 156 hp motoru ve otomatik şanzıman mercedes kalitesi tartışılmaz , Audi a4 de güsel bir araç yeni kasalarını beğeniyorum ama 1.8 tfsi 120 hp liği var ondan uzak durun performans istemiyorum demişsiniz ama en azından 80 milyar verilen bi araba 160 bg olmalı ve uzun yolda sollamaya çıktığınızda sağ koltukta oturan arkadaşınız kanka 80 lira verdin ama bu araba gitmiyor demesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

quote:

Alıntıları Göster
    siyah yada beyaz a4

• quote:

120'yi çipleyince çok rahat 160 HP oluyor,çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

O meblağları veripde araca chip yaptırmak zorunda kalmak ne kadar mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

O meblağları veripde araca chip yaptırmak zorunda kalmak ne kadar mantıklı?

Alıntıları Göster
    Mercedes...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.