Şimdi Ara

Autoking Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben hayatımda böyle rezalet bir firma görmedim. Clio 4 aracımı arka tampondaki iki taraftada bulunan küçük çizikler için mini onarım kapsamında Bursa Autoking e bıraktım. İşlemin bittiğini söyleyerek beni çağırdılar gittiğimde sol arka tarafta boyadıkları yerde 4 tane parmakizi gördüm arkadaş boyadıktan sonra kendi hatırasını bırakmak istemiş tamponda sağ taraftaki kısımdada tamponu boyarken altaki piano black kısmını da kırmızıya boyamış. Çalışan arkadşların gerçekten gözlerinin kör olduğunu düşünüyorum artık. Biraz tartıştık ve aracı 10 gün sonra tekrar boyamak için servise alacaklarını belirttiler tabi buarada genel merkeze şikayette bulundum oradan bir bayan bizzat ilgileneceğini söyledi. Daha sonra 20 temmuzda aracımı tekrar teslim ettim ve parmak izli kısmı boyadılar ve aracımın hazır olduğunu söylediler bende aracımı almak için gittiğimde boyadıkları piano black kısmı temizlemediklerini gördüm yaklaşık 20 dakika beni beklettiler ve tabi beceremediler.Bir gün sonra sabah aracımı yıkattığımda tamponu boyarken bagaj kapağının köşesini de boyadıklarını gördüm. Şu an deliye dönmüş durumdayım. Bu nasıl bir rezalettir ben bu arabayı satarken o boyayı nasıl açıklayacam. Sakın Auto king denen rezil firmaya aracınızı götürmeyin. Çünkü hayatınızda görebileceğiniz en rezil firma!!!!

• Gitmeden önce autokingi araştırsanız bunların olacağını görürdünüz. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin boya ama autoking e bırakma demişler
  • şans işi; ben 1 ay önce söz konusu firmada arka tamponu boyattım, çok iyi iş çıkartmışlardı. Daha önce boyattığım birçok yerden daha başarılı bulmuştum. Ama sizdeki durum kabul edilemez gerçekten.
  • Kaskoların mini onarım hizmetleri tam fiyaskodur. Zaten hasarsızlık indirimini vs etkilemeden resmen size bir tampon yada çizik boyası hediye etmelerinden ne bekliyorsunuz. Bir arkadaşım mini onarım hizmetini kullanmak için ısrar etti Auto King'e randevu için gittik, tamponu nasıl boyadıklarını yani sökerek mi yoksa aracın üzerinde mi boyadıklarını sordum. Bana aracın üzerinde boyadıklarını söylediler, duyduğuma inanamadım çünkü değil aracın üzerinde boyamak normalde tamponun sökülmesi ve üzerindeki parçaların dağıtılması gerekir kaliteli bir boya için. Adamlar değil tamponu dağıtmak yerinden bile sökmüyor. Buna sebep de kasko firmalarının kendilerine sökme takma parasını ödememesi sadece boya parası ödemesini gösterdiler. Şimdi sıkı durun, kasko firmaları bu şekilde bir tampon boyası için boyutune göre değişmekle birlikte 80 ile 100 TL arası ödeme yapıyormuş onlara. Yani o kadar paraya kalitede o kadar oluyor. Normalde sanayide iyi bir tampon boya işçiliği 200 TL'dir, sökme takma ve dağıtmaya 100 TL alırlar toplamda eder 300 TL. Bunun üçte birine yapılan işlemin Alaşehir tımarı olması son derece normal.
    Mini onarım vs diye, hasarsızlık indirimini bozmuyor sebebiyle bedava diye aracınızı berbat ettirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Kaskoların mini onarım hizmetleri tam fiyaskodur. Zaten hasarsızlık indirimini vs etkilemeden resmen size bir tampon yada çizik boyası hediye etmelerinden ne bekliyorsunuz. Bir arkadaşım mini onarım hizmetini kullanmak için ısrar etti Auto King'e randevu için gittik, tamponu nasıl boyadıklarını yani sökerek mi yoksa aracın üzerinde mi boyadıklarını sordum. Bana aracın üzerinde boyadıklarını söylediler, duyduğuma inanamadım çünkü değil aracın üzerinde boyamak normalde tamponun sökülmesi ve üzerindeki parçaların dağıtılması gerekir kaliteli bir boya için. Adamlar değil tamponu dağıtmak yerinden bile sökmüyor. Buna sebep de kasko firmalarının kendilerine sökme takma parasını ödememesi sadece boya parası ödemesini gösterdiler. Şimdi sıkı durun, kasko firmaları bu şekilde bir tampon boyası için boyutune göre değişmekle birlikte 80 ile 100 TL arası ödeme yapıyormuş onlara. Yani o kadar paraya kalitede o kadar oluyor. Normalde sanayide iyi bir tampon boya işçiliği 200 TL'dir, sökme takma ve dağıtmaya 100 TL alırlar toplamda eder 300 TL. Bunun üçte birine yapılan işlemin Alaşehir tımarı olması son derece normal.
    Mini onarım vs diye, hasarsızlık indirimini bozmuyor sebebiyle bedava diye aracınızı berbat ettirmeyin.

Aynen sakar biri oldugumdan cok tampon boyattim her seferinde tampon sokuldu boyandi sonra yerine takildi ve boya ayri kaporta ayri iscilik odedim

Veya sigorta kapsamina soktum soken anlasmali servisti

Autoking mcdonalds markasi asi altinda at eti satan bir yer gibi

İlk defa duydum tamponun uzerindeyken boyandigini sahsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Autoking iyi.bir firma sen yanlış anlamışsın

• Auto king yıllar önce sağ ön kapıdaki dikey bir ezik vardı onun için gittim.Baktilar ezik bölgenin arkasında kuşak var burayı isitip yerine getircez local Boyanacak dediler.Yaptirmadim bir süre sonra sağ cam düştü kartonu söküp cam i takarken baktım kuşak nerde ezilen nokta nerde.inanirmisniz tornavida ya bez sarıp arkadan ittirerek ezikligi aldım.King baştan savma bir firma olduğunu o gün anladım. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Kaskoların mini onarım hizmetleri tam fiyaskodur. Zaten hasarsızlık indirimini vs etkilemeden resmen size bir tampon yada çizik boyası hediye etmelerinden ne bekliyorsunuz. Bir arkadaşım mini onarım hizmetini kullanmak için ısrar etti Auto King'e randevu için gittik, tamponu nasıl boyadıklarını yani sökerek mi yoksa aracın üzerinde mi boyadıklarını sordum. Bana aracın üzerinde boyadıklarını söylediler, duyduğuma inanamadım çünkü değil aracın üzerinde boyamak normalde tamponun sökülmesi ve üzerindeki parçaların dağıtılması gerekir kaliteli bir boya için. Adamlar değil tamponu dağıtmak yerinden bile sökmüyor. Buna sebep de kasko firmalarının kendilerine sökme takma parasını ödememesi sadece boya parası ödemesini gösterdiler. Şimdi sıkı durun, kasko firmaları bu şekilde bir tampon boyası için boyutune göre değişmekle birlikte 80 ile 100 TL arası ödeme yapıyormuş onlara. Yani o kadar paraya kalitede o kadar oluyor. Normalde sanayide iyi bir tampon boya işçiliği 200 TL'dir, sökme takma ve dağıtmaya 100 TL alırlar toplamda eder 300 TL. Bunun üçte birine yapılan işlemin Alaşehir tımarı olması son derece normal.

Hocam %100 haklısınız. Sanayide komple tampon boyama için boya ustasına gittik. Tamponu indirip tekrar geri takmak dahil tam 300 lira istedi. Nokta atışı.

Autoking ve Rs seçenek değilse ne yapmak lazım peki? Çizik veya göçüğü öyle bırakmak mı yoksa yetkili servisten parasıyla veya yine kasko hasarsızlığını bozdurarak doğrudan hizmet almak mı lazım? Bende se benzer durum var ve iyice kararsız kaldım.

Lanet olsun böyle ülkenin iş ahlakına.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hasarsızlığı bozmadan üçüncü sınıf bir iş yaptırarak sorunu çözecekseniz Auto King'e gidebilrsiniz. Onlara da çok kızmıyorum çünkü sigortanın verdiği o kadar paraya o kadar iş çıkıyor. Hatta adamlar alışmışlar parasıyla adam gibi yap deseniz de tamam diyorlar ama dandik iş çıkıyor.

Geriye iki seçenek kalıyor. Birincisi kaskoyu bozmamak için paranızla yaptırmak. İkincisi çok çirkin durmuyorsa yada ciddi bir şey yoksa ileride kaskoyu bozacağınız başka bir işlemle yaptırmak için beklemek.

Büyükşehirde yaşıyorsanız küçük bir ilçeye gittiğinizde orada parayla daha ucuza yaptırma imkanınız olabilir.
  • Bence isinde iyi saglam usta bulmak lazm ogrenciyken sigorta isinde calistim anlasmali boyaci vardi aslinda boyasiz gocuk duzeltme ama boyada yapiyor .. Adami izlerdim nerseyse mikronluk calisiyordu ozel isiklar vs sanki atom parcalayacak milim milim dokunuslar felan .. Yurt disinda egitim gormus iyide para kazaniyordu luks araclar gelip giderdi bence boylelerini bulmak lazm

• autoking araç dünyasının kasabıdır

• Auto King pişmanlıktır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nusret icin inek neyse, bahsettiginiz firmalar icin araba da odur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.