Şimdi Ara

ave nın düşmanı müşteri hizmetleri elemanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea ucuz ve hesaplı operatördür ondan daha iyisi de yok ama Müşteri hizmetyleri hiç bi sorunu çözmüyor ve bilhassa bayan elemanları çok agrasif.

• Malesef,eğitim şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Malesef,eğitim şart.
    mh yi hiç aramıyorum artık. çünkü dediğiniz gibi asla çözüm üretmiyorlar.
    bir sorun olduğunda dh avea destek veya twitterdan aveadestek bölümüne yazıyorum, direk genel müdürlükten işi bilen elemanlar arayıp sorunu çözüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

bir sorun olduğunda dh avea destek veya twitterdan aveadestek bölümüne yazıyorum, direk genel müdürlükten işi bilen elemanlar arayıp sorunu çözüyorlar.

Bende avea desteğe yazıyordum ancak 2 seferdir aramadan sorun çözüldü yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Bende avea desteğe yazıyordum ancak 2 seferdir aramadan sorun çözüldü yazıyorlar.

bi keresinde aynısını bana da yaptılar, rezil ettim onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcnkr

avea ucuz ve hesaplı operatördür ondan daha iyisi de yok ama Müşteri hizmetyleri hiç bi sorunu çözmüyor ve bilhassa bayan elemanları çok agrasif.

Merhaba, irtibat numaranızı tarafımıza iletmeniz durumunda tarafınıza konu ile ilgili dönüş yapmak isteriz.
  • Turkcell in MH kalitesinin yarısı olsun,Avea işi götürür ama yok,
    1 yıldır Avea faturalıyım,birkaç kere işim düştü,MH ni aradım,lanet ettim,
    Bu kadar mı eğitimsiz olunur,
    Lise mezunu alırsın,tamam da,
    Onlara bi diksiyon dersi ver,biraz halkla ilişkiler dersi ver ama yok,
    Çözüm üretmiyorlar zaten,onu geçtim,bari moral ver,
    Yeminle Turkcell in,sesiyle gülen Müşteri Temsilcilerini mumla arar oldum,
    Avea temsilcilerine;
    "Müşteriden ne koparsak kar" felsefesini öğretiyorlar,
    Ne iletişim,ne eğitim,ne diksiyon,bişey göremezsin,
    Yardımcı olma yok,indirim yok,çözüm yok,
    yok yok yok...bakalım nereye kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Turkcell in MH kalitesinin yarısı olsun,Avea işi götürür ama yok,
    Avea temsilcilerine;
    ne kadar saçma konuşuyorsunuz mt ler hizmet veremiyormuş sizde bi tarafınızı yırtıyorsunuz onlara değilmi suş o insanlarda değil genel müdüründe üst yöneticilerinde size kitabı açsam okuyun desem siz kitaba daha çekici cümleler ekleyerekmi okursunuz veya kitap tan hergün yazılı oluyorsunuz siz okudugunuz romanımı anlatırsınız aveanın müşterileri çok ahmak ALLAHTAN dileğim inş onların en yakın akrabalarıda müşteri temsilcisi olmaya ve tadını almaya vede onların yaptıklarının aynını yaşamaya mahkum olur 700 tl maaşla insanların kanını emiyolar sizde şerbet serpiyorsunuz yazıktır günahtır Allahtan korkkun yemiyorsa faturalı kullanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAMURSEVKET24

ne kadar saçma konuşuyorsunuz mt ler hizmet veremiyormuş sizde bi tarafınızı yırtıyorsunuz onlara değilmi suş o insanlarda değil genel müdüründe üst yöneticilerinde size kitabı açsam okuyun desem siz kitaba daha çekici cümleler ekleyerekmi okursunuz veya kitap tan hergün yazılı oluyorsunuz siz okudugunuz romanımı anlatırsınız aveanın müşterileri çok ahmak ALLAHTAN dileğim inş onların en yakın akrabalarıda müşteri temsilcisi olmaya ve tadını almaya vede onların yaptıklarının aynını yaşamaya mahkum olur 700 tl maaşla insanların kanını emiyolar sizde şerbet serpiyorsunuz yazıktır günahtır Allahtan korkkun yemiyorsa faturalı kullanmayın.

Alıntıları Göster
    çok şikayetci olanlar siz bana mail atın ben size tüm püf noktaları anlatayım okadar hakımı yediki avea çalışırken birazda onların burnundan gelsin.

• quote:

Turkcell in MH kalitesinin yarısı olsun,Avea işi götürür ama yok,
    Avea temsilcilerine;
    balık baştan kokar arkadaş eleman seçenler vasıflı olacak ki seçtikleride vasıflı olsun arkadaş doğru söylüyor insanlarda suç yok onları seçip gerekli eğitimi vermiyenlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo24

balık baştan kokar arkadaş eleman seçenler vasıflı olacak ki seçtikleride vasıflı olsun arkadaş doğru söylüyor insanlarda suç yok onları seçip gerekli eğitimi vermiyenlerde.

Alıntıları Göster
    balık baştan kokmazda wodefone turkcell mt leri ile avea yı kıyaslayın türksel wodefone çalışanları bildiğin çoban avea çalışanı bi müşterinin poposunu silmiyo gene çalışana hucum ediyolar insafsız yaratıklar ulan kufur edeceksen et baştakinlere asgari ücretle çalışan garivbanın ne sucu var

• quote:

Orijinalden alıntı: capo24

Alıntıları Göster
    byds24 kesinlikle haklı bu tür alımları özel firmalara bırakacaksın adamlar gelecek iş tanımı vb bilgileri vereceksin bağımsız ve tarafsız olarak yapacak araştırmasını yapacak mülakatını uygun gördüğü kişileri listeye yazacak ve bu listedekilere işin uzmanları örnek çağrı merkezi kurslarının hocaları tarafından eğitim verilecek ondan sonra al sana hizmet

• quote:

Orijinalden alıntı: v_for_vandetta

byds24 kesinlikle haklı bu tür alımları özel firmalara bırakacaksın adamlar gelecek iş tanımı vb bilgileri vereceksin bağımsız ve tarafsız olarak yapacak araştırmasını yapacak mülakatını uygun gördüğü kişileri listeye yazacak ve bu listedekilere işin uzmanları örnek çağrı merkezi kurslarının hocaları tarafından eğitim verilecek ondan sonra al sana hizmet

Alıntıları Göster
    şevket bey de haklı eğer 700 tl ye çalıştırılıyorsa adam işi baştan savarak yapar. sabahtan akşama kadar çağrı al 700 tl maaş için adam amannnn zaten alacağımız 700 lira buradan çıksam bile farklı bir iş bulur çalışırım düşüncesinde olur tınlamaz müşteriyi

• quote:

Orijinalden alıntı: v_for_vandetta

şevket bey de haklı eğer 700 tl ye çalıştırılıyorsa adam işi baştan savarak yapar. sabahtan akşama kadar çağrı al 700 tl maaş için adam amannnn zaten alacağımız 700 lira buradan çıksam bile farklı bir iş bulur çalışırım düşüncesinde olur tınlamaz müşteriyi

Alıntıları Göster
    kardeşim sen ne diyorsun Allahını seversen o maaşa milet sürünüyor bunlundugu il bazı nedeniyle emin olki herkes elinden geleni değil daha fazlasını yapıyor yenilikci bir firma günden güne farklı şeyler çok görenler eziyet edenler o çalışanlara Dilerim Allahtan onun bacısı kardeşi en yakın akrabalarıda o günleri tadar İNSAN ÖNCE ALLAHTAN KORKAR SONRA KULDAN UTANIR İŞ VEREN GÖSTERİŞE MÜSLÜMAN ZATEN TÜRK MİLETİ AYRANI YOK İÇMEYE TATATARA VANLA GİDER S... MESELESİ KULLANMA FATURALI HAT ARKADAŞIM KULLANMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

• quote:

kardeşim sen ne diyorsun Allahını seversen o maaşa milet sürünüyor bunlundugu il bazı nedeniyle emin olki herkes elinden geleni değil daha fazlasını yapıyor yenilikci bir firma günden güne farklı şeyler çok görenler eziyet edenler o çalışanlara Dilerim Allahtan onun bacısı kardeşi en yakın akrabalarıda o günleri tadar İNSAN ÖNCE ALLAHTAN KORKAR SONRA KULDAN UTANIR İŞ VEREN GÖSTERİŞE MÜSLÜMAN ZATEN TÜRK MİLETİ AYRANI YOK İÇMEYE TATATARA VANLA GİDER S... MESELESİ KULLANMA FATURALI HAT ARKADAŞIM KULLANMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Arkadaş sakin ol,bu ne şiddet bu celal,
    Canınız yanmış belli ama bu,millete hakaret hakkı vermez size,
    Müşteri temsilcilerini düşünüyorsunuz tamam,
    Dikkat ederseniz,biz de,neden Avea onları gerektiği şekilde yetiştirmiyor diyoruz,
    Kimse Avea faturalıyı keyfinden kullanmıyor,
    uygun paketleri oldugu için mecburiyetten kullanıyor,
    Müşterisine yolunacak kaz gibi görüyorsa,
    Temsilcisine zulmediyorsa,
    Kol Center faturalarla haksız kazanç sağlıyorsa,
    Haram zıkkım olsun bunlara,ne denir ki başka,
    Sadece Avea değil,ötekiler için de geçerli bu.

• quote:

quote:

Arkadaş sakin ol,bu ne şiddet bu celal,
    Canınız yanmış belli ama bu,millete hakaret hakkı vermez size,
    Müşteri temsilcilerini düşünüyorsunuz tamam,
    Dikkat ederseniz,biz de,neden Avea onları gerektiği şekilde yetiştirmiyor diyoruz,
    Kimse Avea faturalıyı keyfinden kullanmıyor,
    uygun paketleri oldugu için mecburiyetten kullanıyor,
    Müşterisine yolunacak kaz gibi görüyorsa,
    Temsilcisine zulmediyorsa,
    Kol Center faturalarla haksız kazanç sağlıyorsa,
    Haram zıkkım olsun bunlara,ne denir ki başka,
    Sadece Avea değil,ötekiler için de geçerli bu.

Alıntıları Göster
    Ben hiçbir müşteri hizmetlerini aramıyorum zorda kalmadıkça: çünkü hem uzun süre bekletiliyor hemde beklediğinize değecek çözüm bulunamıyor.Bir keresinde Yapı Kredi Mh ni aradım, kadın ses tonuyla dövüyordu beni, o kadar kibar konuşmama rağmen; eğer bir işte çalışıyorsanız ne olursa olsun o işin hakkını vermelisiniz, patronunuzun yada çalışma şeklinin ağır koşullarını müşteriye kesemezsiniz, olmuyorsa zorla çalıştıran yok başka bir işe girersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

Ben hiçbir müşteri hizmetlerini aramıyorum zorda kalmadıkça: çünkü hem uzun süre bekletiliyor hemde beklediğinize değecek çözüm bulunamıyor.Bir keresinde Yapı Kredi Mh ni aradım, kadın ses tonuyla dövüyordu beni, o kadar kibar konuşmama rağmen; eğer bir işte çalışıyorsanız ne olursa olsun o işin hakkını vermelisiniz, patronunuzun yada çalışma şeklinin ağır koşullarını müşteriye kesemezsiniz, olmuyorsa zorla çalıştıran yok başka bir işe girersiniz...

Alıntıları Göster
    Avea MH'ye 2 defa filan işim düştü, aramamak için binbir yolu denesem de yine arıyordum. Ve papağanlarla konuşuyordum malesef...

Sizlere tavsiyem sikayetvar'a yazın, onlar size dönsünler gereken konuda...

Turkcell'in MH'sinin 10'da 1'i bunlarda olsa, avea bugün en büyük operatör olurdu eminim ama şimdi olsa olsa, piyasanın tozunu yutmak zorunda kalan bir firma olur, her ne kadar avea kullansamda...

• Caferhan Allaha ınancın varsa banada olsun kısılerın faturası yuksek geldımı bız sızlerden daha cok uzuluyoruz ama ole ınsanlar varkı sankı temsılcıler fatura. Patasını alıyor. Arkadasım fayuranın haksız kesıldıgıne ınanıyorsan hıc muhatap olmadan hakem heyetıne bas vur hanı yetkılı ıstıtorsunuzya asamlar gelmıyor bız ne yapalım bıze yazık degılmı kımse anasını bacısını duzdebbulmadı kufreden bırdefa edıo gıdıyor bızde canı yanmıs dıyıruz. Ama susmuyoruz yaradana teslım edıyoruz. Bızlere kufur edenler umarım Cenabı rabbıl alemınden bylur belasını. Amınnnnnnnnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea musteri hizmetlerini bir cok kez aradım.musterı temsılcılerıne bosa yuklenıyoruz.adamların elınde yetkı yok.şikayet kaydı açmaktan başka bir sey yapAmıyorlar.açılan şikayet kaydınında okundugundan şuphelıyım.btk şikayetıne bıle 40gun sonra cevap veren bı sırketın musterı memnuniyeti hakkında yorum yapmaya gerek yok.burda ben musterı hızmetlerınde çalışan elemanlarda en ufak kusur goremıyorum.sorun aveanın yonetımınde oldugu aşikar...

müşteri temsilcileri yetkısız.aveanın abone kaybetmesının/aboneyı uzun sure elınde tutamasının en onemlı nedenı zaten bu.

musterı şikayetıne hızlı ve etkılı çozum uretmıyor.abone %100haklıysa bıle aylarca muhatab bulamayabılıyor

aveada haksız dahı olsa ben fatura sorunumu cozdum dıyenı gormedım/duymadım ama turkcellde hop dıye gecmıse donuk paket tanımlayan,satın alınmıs paketın ucretını ıade eden cok musterı temsılcısı duydum...

• Yönetim birşey bilmiyorki. Mt ye ne ögretsin. Mt sizden daha cok uzuluyor faturanıza. Ama adamlarde yetkı yok aveabtum operatorlerden daha iyileştirici hizmet vermekte emin olun. Fatuta sikayerleri indirimler. İnternet ücretlendirmeleri. Bilgşkerini almak isteyen özelşme gelsin ADAM AVEANIN DUSMANLARI ESKI CALUSANLARI DEMIS YUH SANA YUHHHH KIMSE KIMSEYE DURDUK YERE DUSMAN OLMAZ DOSTUM O KONU BASLIGINI
    DEGIS

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.