Şimdi Ara

Avensis ------> S80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 avensis 1.6 elegant extra paket araca sahibim ve şu sıralar aklıma S80 alma düşüncesi oluştu. Almak istediğim araç S80 2.4 D5 yakıt olarak mevcut aracıma göre yakıt tüketimi nasıl olur dizeller benzinli araca göre gerçekten az yakıyor fakat 2.4 dizeli de hafife almamak mı gerekiyor kararsız kalmış durumdayım. genellikle hiçbir araba fabrika tüketimlerine inemiyor gerçek kullanım tüketim değerleri nedir. ayrıca toyotada arıza sorun vs olarak hiç bir şeyle karşılaşmadım. volvo güvenlik acısından mükemmel deniyor fakat arıza sorun olarak nasıldır hiç bir fikrim yok bana bu konularda bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Kaç model alacaksın ?
    Eski ve sorunlu bir Volvo = incir ağacı in the house

Asker arkadaşım 2000 model idi sanırım, s60 almıştı. Şanzıman bozuk çıktı. Uğraştı bi dolu, 9000 TL civarı bir paraya halletti. Sonra tırı vırı bişey çıktı onu da halletti. En sonunda benim arkadaşın pili bitti , sattı arabayı. Bir sorun daha çıkarsa yaptıramam dedi...

Tamiri çok Pahalı. Alırken çok iyi kontrol ettirmelisin. Özellikle şanzıman.

Güvenlik kalite performans , laf etmeye gerek yok.
    Tüketim ise 14 litre civarı diye Hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvonun yedek parçası aşırı pahalı bunu dikkate alın.

• Alacağınız s80 3 yaşından küçük ise yıllık 4 milyar vergisi var.

Ekstra olarak kasko ve trafik sigortasıda şu anki aracınızın 2 katı tutar

Her yıl vereceğiniz bakım tutarıda 2 katı tutar.

Değil dizel su ile çalışsa bile mevcut Avenisis'iniz çok daha ekonomik bir araç.

Eğer maddi durumunuz gerçekten iyi ise durmayın alın ama çocukların boğazından kesip sırf fantezi için alıcaksanız hiç bulaşmayın.
  • 2007-2008 Model araç almayı düşünüyorum onu yazmayı unutmuşum
  • Aslan besleyen yediği eti hesaplamaz derler, bence o ekonomik durumda oeğilseniz macera aramayın, taş yerinde ağırdır toyotanızı sorunsuzca kullanın.
  • bence 1.d6 s80 lere bakın ikinci el ayırdığınız bütçeyi yazmadığınız için para konusuna girmeyeceğim ama hiç değilse şanzıman ve motor diye bir korkunuz olmaz bildiiniz ford focus motoru sonuçta
  • S80 değil de 75-80k civarına t4 s60 alınabiliyor ve kesinlikle öneririm.

• s80 ile arasında segmnt farkı var benim mevcut aracım D segmenti s60 da D sgmenti s80 E segmenti bu sebeple s60 düşünmüyourm.
  • Eğer vergiyi ve yakıtı dert etmezseniz alınır..
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hocam bravo harika bi cevap. Parası gani adam istediğini yapsın ama durumu orta yada orta üstü adam eşinden yavrusundan esirgeyip böyle fantezilere girmemeli. Konu sahibi arkadaşı kastetmiyorum burada. Yanlış anlaşılmasın. Genel olarak bunu doğru bulmuyorum ben de.

• Hocam 2003 2.0 t s80 sahibiyim . Seneye benimde planım d5 motora geçmek . s80 kalitesini saglamligini kanıtlamış bir araç olduğunudu düşünüyorum . D5 motoru bende test ettim ort 8 8.5 tüketimi var . Araçta konfor hız güvenlik cok iyi derecede beklentilerinizi karşılar .

Bana göre bu tür arabalarin durumu kadar tamircisi nin kalitesi daha da önemli . Parca fiyatlari da rakipleri ile birbirine yakın ve daha da ucuz temin edilebilir . Sonuçta e segmenti bir araç .
    Hocam aracı test edin sonra gelin konuşalım :)

• Kısa bir süre 2008 model s80 2.4 D5 AWD kullanmış bulunmaktayım. Araç için söylenecek çok şey yok, memnun kalınmayacak bir tarafı hiç yok. 2000 modellerdeki gibi şanzıman arızası gibi durumlarla karşılaşma olasılığınız düşük. Araçtaki yol bilgisayarı 8,5-9 litre arası ortalama tüketim gösteriyordu. Bu da gaza yüklendiğinizde 4 tekeri birden patinaja düşürebilen bir araba için oldukça iyi bir veri olsa gerek. İmkan varsa alınır, bakım vergi vs. Ancak iki de bir aracın arıza çıkaracağı gibi asılsız söylemlere kulak asmayın. Şuan piyasada çokça rağbet gören, ancak çok daha fazla arıza çıkaran nice araçlar var. Kaldı ki s80'i bu araçlarla kıyaslamak hata olur. Tadı damağımda kalan nadide araçlardan biridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aracın iyi. Performanstan ve biraz daha konfordan başka ne verebilir ki? Cebinden daha fazla para götüreceği kesin ama. Hem fiyat hem yakıt olarak. LPG ye tam uyumlu aracın var neden uygulamiyorsun? Çok agresif kullanmiyorsan baya fark ediyor.

• aracımda lpg uygulaması var ve bu sebeple gerçekten az yakıt yüketimim var fakat araç 1.5 tona yakın ve bu sebeple biraz rampa gördümü orda kendini bırakıyor benzinlide kullanmış olsam bile bu geçerli. bu sebeple zaten dizel alma taraftarı oldum ve kullanmış olduğum segmentden daha üst olan ve uygun fiyatlı olan tek S80 diye düşünüyorum
  • Bahsi geçen araç için söylenecek çok fazla birşey yok imkanlar elveriyorsa alınır büyük bir keyifle binilir.Yakıt olarak avensisten km'de en fazla 10 krş fazla yakar vergiside dert değilse al gitsin dünyaya bidahamı gelicez
  • vatansever20 kullanıcısına yanıt
    Merak ettim aldınız mı acaba s80 i.Aldıysanız şayet bir s80 arayıcısı ve takipçisi olarak tecrübelerinizi duymak isterim.
  • Toyotanızı kullanmaya devam edin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.