Şimdi Ara

Avira antivirus pro 1 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
3.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya geçen sene de yapılmıştı. Tekrar yapmışlar kaçırmayın.

https://www.avira.com/en/campaigns/acq/avpro/avpro-97

• @MUTAF

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Yalnız korsan oyun kurarken antivirüs'ü devre dışı bırakıp yüklediğiniz taktirde burada antivirüs olmuş olmamış bir önemi kalmıyor. Yarın bir gün eset'i de kapatıp oyun yüklerseniz aynı şey başınıza gelir sonuç olarak.

Hani bu aşamada zaten windows defender, premium antivirüs programları ile testlerde kafa kafaya güvenlik sağladığından ille de başka bir antivirüs yüklemenize gerek kalmıyor.

Siz antivirüsü kapatıp korsan oyun kurarak, bu işin antivirüs ile alakalı değil, kullanıcının davranışlarının daha ön plana çıktığı bir tecrübeyi yaşamışsınız. Tekrar geçmiş olsun.

Not: İlle de korsan oyun kurulcaksa sandboxie ile çalıştırılmasını öneririm, virüs vs. varsa sandboxie'nin içinde kalıyor sisteme bulaşmıyor. %100 olmasa da çok güçlü bir önlem sayılabilir  

Bankacılık işlemleri vs kullanıyorsan kesinlikle AV olmalı bilgisayarında.

Gecen hafta başında sırasıyla Teb Fiba Burgan ve en son Aktifbank tüm hesaplarıma ve bankacılık internet uygulama girişlerimi kapattılar. Hepsi telefon ile aradı, kullanıcı bilgilerimin başkalarının elinde olduğunu belirttiler.

Acilen şifre dğeişikliği yapılmasını vs vs belirttiler. Nereden nasıl oldu ilk anlamadım ama sonrasında Aktifbank guvenlik bölümünden arayan kişi ev bilgisayarımın özelliklerini tek tek sayarak, bu bilgisayarda açık var ve bilgileriniz tc-şifre vs hepsi çalınmış, bu yuzden internet bankacılığınızı kapattık dedi. Dun bilgisayarımdaki 2 harddiski tamamen silip temiz format attım.

1 aylık ücretsiz eset internet securyti kurdum. ayrıca lisansımda var 6 aylık.

Yakın zamanda bilgisayara crackli oyunlar indirip kurmuştum. oradan bılaştı diye düşünüyorum.

Normalde comodo isimli av vardı fakat demekki tırtladı. veya oyun kurulumu yaparken comodoyu geçici kapattım felan.

o sırada oldu bişeyler.

Ayrıca kişisel bilgisayarımda yedek diskimde bir sürü kişiseluygulama-resim foto- önemli dosya yedekleri var.

Kısacası AV bilgisayarda mutlaka olmalı..

• Yaşlandığımı hatırlatan programlardan biri daha. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süre var mı sınırsız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

1 yıllık iste.

• Avira candır.

• Offer for the 1st year until January 6th, 2022.
    ?

• Antivirüs kullanan var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbi yıl 2022 windows defender neyinize yetmiyor

• Ne kadar doğru bir liste uzmanı değilim bilmiyorum, ancak Chip dergisinin son sayısına göre Windows defender dan koruma anlamında kötü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 25 Haziran 2022; 16:10:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sonuçlar 2 yıl öncesinde benim yaptığım bir çalışmadan. Verisetinde sadece android zararlılar vardı ama x86-64 (windows linux vs) tarafında sonuçlar ne olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 25 Haziran 2022; 16:37:31 >
  • Çoğu antivirüsü denedim bana göre tartışmasız en iyisi kaspersky . rusya ukraynaya girdi diye sileyim dedim norton avira avast avg hepsini denedim mavi ekran verdi pc Avira antivirus pro 1 dolar geri kaspersky'e döndüm beleş sürümü kullanıyom

• Şu yılda daha antivirüs kurulmaz. windows defender hallediyor herşeyi. chip mhip boşverin sponsorluk almıştır över tabi.

• VPN dahil değil sanırım. 6 aylık Avira geçenlerde süresi doldu dahil olsa iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dolar işte yani microsoft defender'a güvenmeyen ve antivirüslere para baymak istemeyen alır kullanır bedava gibi bir şey. ben de windows defender dışı kullanmam ama yıllık 1 dolar yani çok tartışılacak bişi yok Avira antivirus pro 1 dolar 

• xweser X kullanıcısına yanıt

Bende senin kullanıcı adını görünce yaşlandığımı hatırlıyorum..

• Bankacılık işlemleri vs kullanıyorsan kesinlikle AV olmalı bilgisayarında.

Gecen hafta başında sırasıyla Teb Fiba Burgan ve en son Aktifbank tüm hesaplarıma ve bankacılık internet uygulama girişlerimi kapattılar. Hepsi telefon ile aradı, kullanıcı bilgilerimin başkalarının elinde olduğunu belirttiler.

Acilen şifre dğeişikliği yapılmasını vs vs belirttiler. Nereden nasıl oldu ilk anlamadım ama sonrasında Aktifbank guvenlik bölümünden arayan kişi ev bilgisayarımın özelliklerini tek tek sayarak, bu bilgisayarda açık var ve bilgileriniz tc-şifre vs hepsi çalınmış, bu yuzden internet bankacılığınızı kapattık dedi. Dun bilgisayarımdaki 2 harddiski tamamen silip temiz format attım.

1 aylık ücretsiz eset internet securyti kurdum. ayrıca lisansımda var 6 aylık.

Yakın zamanda bilgisayara crackli oyunlar indirip kurmuştum. oradan bılaştı diye düşünüyorum.

Normalde comodo isimli av vardı fakat demekki tırtladı. veya oyun kurulumu yaparken comodoyu geçici kapattım felan.

o sırada oldu bişeyler.

Ayrıca kişisel bilgisayarımda yedek diskimde bir sürü kişiseluygulama-resim foto- önemli dosya yedekleri var.

Kısacası AV bilgisayarda mutlaka olmalı..

• Pi kullanıcısına yanıt
    istemekle oluyorsa 5 yıllık isterim ben hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Yapma, yapma. İste bunu yapma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @MUTAF

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Yalnız korsan oyun kurarken antivirüs'ü devre dışı bırakıp yüklediğiniz taktirde burada antivirüs olmuş olmamış bir önemi kalmıyor. Yarın bir gün eset'i de kapatıp oyun yüklerseniz aynı şey başınıza gelir sonuç olarak.

Hani bu aşamada zaten windows defender, premium antivirüs programları ile testlerde kafa kafaya güvenlik sağladığından ille de başka bir antivirüs yüklemenize gerek kalmıyor.

Siz antivirüsü kapatıp korsan oyun kurarak, bu işin antivirüs ile alakalı değil, kullanıcının davranışlarının daha ön plana çıktığı bir tecrübeyi yaşamışsınız. Tekrar geçmiş olsun.

Not: İlle de korsan oyun kurulcaksa sandboxie ile çalıştırılmasını öneririm, virüs vs. varsa sandboxie'nin içinde kalıyor sisteme bulaşmıyor. %100 olmasa da çok güçlü bir önlem sayılabilir Avira antivirus pro 1 dolar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Haziran 2022; 21:6:39 >

• Virüs programların hepsinde virüs vardır

M.2 Nvme SSD alın keyfinize bakın

her gün virüs programını taratacağınıza 5-10 dakikada 2 ayda bir format atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Haziran 2022; 21:42:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.