Şimdi Ara

AVUKAT LAZIM ÇOK ACİLL ÇOKKKK :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

annem şizforen ağır şizofren hemde o kadar ağır ki babam hotelde fahişelere para veriyormuş ,sapık sapık çıplak fotolar çekiyormuş vs. diyor .babam istanbula teyzemin yanına götürdü 3-4 aydır ilacını almak istememişti ve almamıştı annem. teyzemde şerefsizin biri çıktı geçen sene birini boşamış kocası zengin para kapması için şimdide benim annemi koparıp babamın parasını almasını istemekte. hergün telefonla arıo annem bişeyler söylüo, babam gitti istanbula fakat teyzem piskiyatriye götürcekti ve götürmüş fakat piskiyatriste kaynanasıyla geçinemiyor sıkıntısı var demişler o kadar ve ufaktan lustral adında bi ilaç vermiş doktor, teyzemde şizofrenmiş demekki yeni anladık yok böyle bişey ya allah kahretsin annemle msn de konuştm neler neler demio ya uyduruo herşeyi bana elini gösterio yüzük var mı diyo bitti baban benim için diyo resminii yırttım diyo, halbuki hiç öyle bişey yok tamamen atıo uyduruo daha bir sürü pis şey diyo
    herneyse benm sormak istediğim bu, şimdi annem boşanma davası açsa ben babamdan olcam ablamda babamdan olcak , bizim 150.000 lira değerinde ev ve dükkanımız var vede 150.000 lirada bankada paramız var,bugun babam parayı çekmiş bankadan babannemin hesabına yatırıcaz tapuyuda babannemin üzerine, benim sorum şu annem babamın üzerine kayıttlı mali bişey olursa varlıgının yarısını mı alır? babannemin üzerine atsak sorun olur mu

• şu hastalığın tedavisi hakkında hiçbişey bilmiyorum kalıcı bir tedavisi yok muymuş sahiden kötü bir durum
  • Avukat değilim,öncelikle bunu belirteyim.

Bildiğim kadarıyla bu tip hastalıklarda mal paylaşımı yapılmıyor,aynı şekilde miras dağılımında da farklılıklar oluyor.Tabi bu hastalığın doktor raporu ile belirlenmesi gerekiyor.

Fakat babannenizin üzerine yaparsanız malvarlığınızı,anneniz "kuruş" alamaz o mallardan.

Geçmiş olsun,umarım bir an önce sorunlarınızı çözersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

şu hastalığın tedavisi hakkında hiçbişey bilmiyorum kalıcı bir tedavisi yok muymuş sahiden kötü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Alıntıları Göster
    Korku filmi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Alıntıları Göster
    şunu söyliim, bildiğim kadarıyla mahkeme bööle sahtekarlıkları önlemek amacıyla araştırıo. malların ne zaman geçtiği ve ne kadar diğer kişinin üstünde kaldıı önemli diye biliorum. ama bütün bunlar bi yana babanız nie annenizi tedaviye götürmüo? başka akraba tanıdık yok mu? bn olsam ne hastası olursa olsun bırakıp gitmezdim. genede olayı yaşayan sizsiniz. umarım sorunlarınız çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Korku filmi gibi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Korku filmi gibi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black.Sabbath

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Korku filmi gibi

+1

Alıntıları Göster
    İyi ayakta kalmışsın bu olaylar karşısında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardStyle

annem le babam boşanıcaklar

annem şizforen ağır şizofren hemde o kadar ağır ki babam hotelde fahişelere para veriyormuş ,sapık sapık çıplak fotolar çekiyormuş vs. diyor .babam istanbula teyzemin yanına götürdü 3-4 aydır ilacını almak istememişti ve almamıştı annem. teyzemde şerefsizin biri çıktı geçen sene birini boşamış kocası zengin para kapması için şimdide benim annemi koparıp babamın parasını almasını istemekte. hergün telefonla arıo annem bişeyler söylüo, babam gitti istanbula fakat teyzem piskiyatriye götürcekti ve götürmüş fakat piskiyatriste kaynanasıyla geçinemiyor sıkıntısı var demişler o kadar ve ufaktan lustral adında bi ilaç vermiş doktor, teyzemde şizofrenmiş demekki yeni anladık yok böyle bişey ya allah kahretsin annemle msn de konuştm neler neler demio ya uyduruo herşeyi bana elini gösterio yüzük var mı diyo bitti baban benim için diyo resminii yırttım diyo, halbuki hiç öyle bişey yok tamamen atıo uyduruo daha bir sürü pis şey diyo
    herneyse benm sormak istediğim bu, şimdi annem boşanma davası açsa ben babamdan olcam ablamda babamdan olcak , bizim 150.000 lira değerinde ev ve dükkanımız var vede 150.000 lirada bankada paramız var,bugun babam parayı çekmiş bankadan babannemin hesabına yatırıcaz tapuyuda babannemin üzerine, benim sorum şu annem babamın üzerine kayıttlı mali bişey olursa varlıgının yarısını mı alır? babannemin üzerine atsak sorun olur mu

bildiğim kadarıyla böyle durumlarda annen heyet karşısına çıkar ve ordan hasta veya olmadığına dair rapor alır eğer bu durumda annende bir hastalık olmadıgına dair temiz bilgi çıkarsa annen geri dava olarak mal paylaşımı ister ve bu durumdada evlilik sürecinde birlikte alınan mallar yarı eşit bir şekilde bölüştürür ama annen hiç bir hak talep etmiyorum derse mallar yine babanda kalır eğer baban maaşlı bir işte veya veriye tabi bir işletme çalıştırıyorsa annen nafaka talep eder ve alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orjinalden alıntı: HardStyle

annem le babam boşanıcaklar

bildiğim kadarıyla böyle durumlarda annen heyet karşısına çıkar ve ordan hasta veya olmadığına dair rapor alır eğer bu durumda annende bir hastalık olmadıgına dair temiz bilgi çıkarsa annen geri dava olarak mal paylaşımı ister ve bu durumdada evlilik sürecinde birlikte alınan mallar yarı eşit bir şekilde bölüştürür ama annen hiç bir hak talep etmiyorum derse mallar yine babanda kalır eğer baban maaşlı bir işte veya veriye tabi bir işletme çalıştırıyorsa annen nafaka talep eder ve alır.
    Allah babanın,ablanın ve senin yardımcınız olsun.Her şeye rağmen kuvvetli olmaya çalışın

Değiştirme : Yanlış gülücük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 14 Nisan 2009; 23:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Allah babanın,ablanın ve senin yardımcınız olsun.Her şeye rağmen kuvvetli olmaya çalışın

Değiştirme : Yanlış gülücük.

Alıntıları Göster
    Hukuk öğrencisiyim. Buralardan ne yazsak boş. Çünkü bir avukatla yüzyüze olayı tam anlamıyla görüşmeden kesin olarak bir karara varamazsın. Anneniz, şizofren ise pek de korkulacak birşey yok (mallar açısından) ama anne anne işte, keşke olmasıydı. Mal mülk bir yana, Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Hukuk öğrencisiyim. Buralardan ne yazsak boş. Çünkü bir avukatla yüzyüze olayı tam anlamıyla görüşmeden kesin olarak bir karara varamazsın. Anneniz, şizofren ise pek de korkulacak birşey yok (mallar açısından) ama anne anne işte, keşke olmasıydı. Mal mülk bir yana, Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazmış..

Alıntıları Göster
    Babaannenin üzerine yaptırın bence de..Çünkü babamın eski eşi babamın mallarını almasın diye babam da zamanında babaannemin üzerine yaptırmış.Zınnık koklatmıyoruz o kadına..

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Alıntıları Göster
    bir avukatla yüz yüze görüşmenin ücreti ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Babaannenin üzerine yaptırın bence de..Çünkü babamın eski eşi babamın mallarını almasın diye babam da zamanında babaannemin üzerine yaptırmış.Zınnık koklatmıyoruz o kadına..

Alıntıları Göster
    Şu hastalığın ne yazık ki elle tutulur bir tedavisi yok.
    Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mal paylaşımı için 1 yıl beraber olman lazım..(Evli olmasan dahi dost hayatı yaşaman yeter) fakat bazı durumlarda tam ehliyetliler, ehliyetsizler, tam ehliyetsizler, sınırlı ve sınırsız ehliyetler diye gidiyor bu eğer dediğin gibi ise annen denetim altına alınabilir. Ama bir hastalığı yok ise mal paylaşımında hakkı vardır.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim önce bi annen için tedavi yolları arasanız neticede annedir mal paylaşımından önce yanlış anlamazsın beni umarım haddime değil aile işlerinize karışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Kardeşim önce bi annen için tedavi yolları arasanız neticede annedir mal paylaşımından önce yanlış anlamazsın beni umarım haddime değil aile işlerinize karışmak.

Alıntıları Göster
    Annen tedbir kararı koydurmadan, malları babaannen'in üzerine yaparsa baban, annen bu mallar üzerinden hak iddia edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

Annen tedbir kararı koydurmadan, malları babaannen'in üzerine yaparsa baban, annen bu mallar üzerinden hak iddia edemez.

Alıntıları Göster
    boşanmak isteyen anne..ortada haklı bir sebep de yok.haklı bir sebep olduğunu iddia ediyorsa ispatlamakla mükellef.o açıdan annenin birşey alması zor.ama evin ne zaman alındığı bankadaki paranın da ne zaman biriktirildiği de önemli.yani yeni mk bayan eşleri mağdur etmemek için çok itiraz yolu açtı.annen bu parada ve özellikle bu evde benim de hakkım var emeğim var diye savunma yapabilir avukatı aracılığıya.ama ev babana ailesinden filan kalmışsa hak ileri süremez..ama öncelikle anneni tedaviye ikna et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 13 Nisan 2009; 23:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

boşanmak isteyen anne..ortada haklı bir sebep de yok.haklı bir sebep olduğunu iddia ediyorsa ispatlamakla mükellef.o açıdan annenin birşey alması zor.ama evin ne zaman alındığı bankadaki paranın da ne zaman biriktirildiği de önemli.yani yeni mk bayan eşleri mağdur etmemek için çok itiraz yolu açtı.annen bu parada ve özellikle bu evde benim de hakkım var emeğim var diye savunma yapabilir avukatı aracılığıya.ama ev babana ailesinden filan kalmışsa hak ileri süremez..ama öncelikle anneni tedaviye ikna et.

Alıntıları Göster
    ben annene acıdım. her halukarda o senin annen bunu sakın unutma.

2.olarak acaba annen hastayken babanın her halukarda annenin yanında olması gerekmez mi yani annen hasta sonuçta benim eşim böyle bir hastalığa düşse ve benden boşanmak istese asla kabul etmem. çünkü sevgi farklı birşey hastalık farklı birşey.

bir de annenin şizofreni olduğuna eminmisin belki de doğruları söylüyordur ama sen inanmak istemiyorsundur. o zaman annene büyük acılar çektiriyorsundur. sen hiç annenle adam akıllı tarafsızca oturup baş başa konuştun mu ki?

yanlış anlamış olabilirim. istemeden yanlış birşey söylediysem de özür dilerim. ben sadece düşüncelerimi söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

2.olarak acaba annen hastayken babanın her halukarda annenin yanında olması gerekmez mi yani annen hasta sonuçta benim eşim böyle bir hastalığa düşse ve benden boşanmak istese asla kabul etmem. çünkü sevgi farklı birşey hastalık farklı birşey.

bir de annenin şizofreni olduğuna eminmisin belki de doğruları söylüyordur ama sen inanmak istemiyorsundur. o zaman annene büyük acılar çektiriyorsundur. sen hiç annenle adam akıllı tarafsızca oturup baş başa konuştun mu ki?

yanlış anlamış olabilirim. istemeden yanlış birşey söylediysem de özür dilerim. ben sadece düşüncelerimi söyledim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aVu_silver

kesinlikle katılıyorum. bi tanıdığımın da bu olayların daha beteri geldi başına şimdi karı koca bir oldular tanıdığım arkadaşımı dışladılar..

kadıncağız bişi için diretiyorsa boşu boşuna diretmez. vardır bi haklı sebebi senin anlayamayacağın.bu olayın ucu bucağının nereye gideceğini anlayamazsın. annene düşman kesillirsin babana verirler velayetini, babanın tarafını tutarsın annene kalır velayetin sonra çok pişman olursun. taraf tutma sakın. ikisi de senin ebeveynin sonuçta. ama sen de bi hyat sahibisin. sen kendi sıkıntılarını dile getir mahkemede para işlerine de karışma sakın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.