Aynaları yağmurdan nasıl koruyorsunuz ?
-
-
hocam clio5te sanırım aynalarda ısıtıcı yok. bende arka cam ısıtmasını açıp denedim de bi fark göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var hocam
arka rezistanla beraber calısıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ön cam dahil tüm camlara kil temizleme + seramik koruma uyguladım artık camlarım su tutmaz hale geldi ve çok güzel parlamaya başladı seramik bulamazsanız aynaya cama cila uygulayınız
Ömrü ne kadar oluyor hocam ?
Isıtıcılar buğu ve kar içindir. Yağmur sıkıntı yapmaz
Normalde ayna çok yağmur tutmaz öyle görüntüyü kapatacak kadar.
Biraz aşağı doğru çevir aynayı, belki işe yarar. Yolu yine ucundan görebilecek kadar...
Up
Aynalar elektrikli filan değil korumuyorum şahsen ilk kalkarken üzerindeki suyu siliyorum yetiyor. Benim aynanın tipinden dolayı sürerken su gelmiyor.
Aynayı çok yukarı kaldırıyorsunuz belki de, biraz aşağı indirirseniz en iyi çözüm bu diye düşünüyorum.
-
Tam Kararında isimli instagram sayfasındaki arkadaş diş macununu aynaya sürdü ve sildi sonra su fısfısladı bir tane damla bile tutunamadı hepsi kaydı.. Evde yok o yüzden deneyemedim ama ufak bir makyaj aynası alıp denemeyi düşünüyorum. Ayna bantları sıkıntılı sararma yaptığında sökülmesi gerekirse aynada kalıcı leke yapabilir.. Sorunsuz işe yarasa otomotiv üreticileri direk yapıştırırdı rezistans koymaktan ucuzdur
evde diş macunu mu yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bardaktan boşalır gibi yağdığında su tutuyor diyorsan ona yapacak bişe yok.
Ama normal bi yağışta su bi şekilde süzülüyor hızlanıncada iyice süzülüyor. Tabi tamamen berrak kalmaz ama ayna vazifesini görür.
Rezidanslarda hemen etki etmesede işe yarıyor aynadaki puhuyu alıp suyu akıtıyor.
Isıtıcısız aynalar ise felakettir. Görüş nerdeyse yok gibidir. Aman aman araç alırken ısıtıcı önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Isıtıcının suya faydası olmaz. Bazı arabaların ayna camı çok dışarıda kalıyor, üstünde şapka kısmı kısa geliyor, bu yüzden yağmur suyuna çok fazla maruz kalıyor. Yeni model arabalarda bu sorun yok. Çünkü o kısmı baya bir çıkıntılı yapıyorlar. Bu işin tek çözümü fotoğraftaki ürün.
Ben yağmur kaydırıcı sprey kullandım işe yaramadı. Ayna camına yapıştırılan film gibi şeyi de kullandım. Birazcık işe yarıyor. Onu da deneyebilirsin. Alttaki fotoğrafta çok abartmışlar o kadar fark olmuyor kesinlikle.
-
Heee evet misvak kullanıyorum Yok yahu küçük denemelik ayna yok , makyaj aynası alıp deneyeceğim. Banyo ya da holdeki boy aynasına yapsam annem beni gebertir
-
3ay dayanıyor hocam ama aracı yıkarken kullanılan şampuana dikkat etmek lazım petrolllerdeki köpük kostikli seramiği çıkarıyor hatta bu hafta aracı yıkayınca tekrardan uygulayacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında baya faydası var ve ciddi ısınıyor ayna benim gram su damlası kalmıyor tabi bazi araçlara okadar ilginç hızlı giderken tam aynaya gelen cam kısmında su birikmesi oluyor işte ona çözüm yok maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende de ısıtıcıyla damla su kalmıyor polo araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fiat doblo 1.6 multijet safeline yorumları
- golf mü polo mu
- elektrikli araçlarda akü var mı
- opel corsa elektrikli alınır mi
- adblue kaç km gider
- xiaomi su7 sahibinden
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- paul walker ne zaman nasıl öldü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X