Şimdi Ara

Babamı Küpe Takmam İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16. Babama kulağımı deldirmek istediğimi söyledim, sert bir şekilde karşı çıktı. Ancak doğru bir konuşma yapabilirsem izin vereceğini biliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Baba sevdiğim kız küpelilere bakıyomuş de
  • bence kendinle alakalı bişey yapmak için herhangi birinden izin almak gerekmiyor, yaşının bir önemi yok, insanlar hürdür
  • Önce mıknatıslılardan başla derim.. Onlarla karşısına çık bakalım tepki ne olucak sonra bir gün deldir ve karşısına çık
  • Nedir bu 2 günde bir küpe takmak istiyorum konuları.Ne kadar özenti oldu bu insanlar.Tamamen özentiliğinden takmak istiyorsun , karizma olacağını falan sanıyorsun ama baban gibi birçok insan senin düşündüğünün aksine sana top gözüyle bakacak.O yüzden takma sakın küpe falan.Küpeli erkek kadar itici ve özenti insan tipi varsa , o da kız tavlamak için gitar çalmaya başlayan erkek tipidir.Fakat ikisi de bi işe yaramaz.

Gerçekten çevremde ne kadar küpeli erkek varsa hepsi özenti , yılışık , güvenilmez , apaçi tipler.Onlardan olma , küpe falan takma genç.
  • Geçici bir heves olacak ama canın istiyorsa tak ama arkadaşında dediği gibi deldirme kulağını mıknatıslılar ile idare et
  • Bi ara çok takılmıştım bu konuya süleyman ateşe mail attım ve bu cevabı yazdı

Erkeklerin küpe takması toplumun örfüne yani geleneğine aykırıdır. Onun için küpe takan erkeklere pek işyi gözle bakmazlar. Bunun dinle ilgisi yok, toplumun kabulü ile ilgisi vardır. Hz. Peygamber'ien saçları uzun, hatta örüklü olmasına karşın zamanla saç uzatmak toplumca erkeklere yakıştırılamamış, "Saç uzatıp anana benzeyeceğine bıyık uzat da babana benze!" denilir olmuştur. Ben de size diyorum ki "Küpe takıp anana benzeyeceğine normal giyin de babana benze!" Tercih sana aittir.

eğer baban dini yönden kızıyorsa buna benzer şeyler söyle yok benim oğlum küpeli olmaz derse biraz zor babaların düşüncelerini değiştirmek zordur en azından benmki öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

bence kendinle alakalı bişey yapmak için herhangi birinden izin almak gerekmiyor, yaşının bir önemi yok, insanlar hürdür

gaza getirme çocuğu,reşit değilse hürlüğünü ispat etmemiş demektir!

Bak kardeşim ben de senin yaşındayken çok isterdim ama babam olmaz derdi.Tek erkek torun olduğum için dedem üstüme çok düşerdi o yüzden kabul etmezdi.

Ama sonra sonra farkettim ki o zamanki özentiliğimden başka bişey değilmiş,geçti gitti şuan umrumda bile değil
  • takma kardeş çok itici oluyor..hatta geçen gün harem feribot iskelesinde bir tanesini fena haşladım gece gece küpesinide görmedim kulağına vurunca küpe olan bölgeye geldi tabi çocuk eşek anırması gibi haykırmaya başladı nerdeyse ben kaçıcaktım..Sen gel bizi dinle takma..
  • Babanın sözünü dinle sonra pişman olursun. Adam utanır yani evladının küpe takıp gezmesinden.. Bırakın kızlar taksın küpeleri herkes yerini bilsin.
  • Nedir yani erkeklik küpeyle mi oluyor? Kızlık küpeyle mi oluyor anlamıyorum. Hocam gidip küpenin herhangi bi topluk belirtmediğini detaylı ve mantıklı bi şekilde açıkla.
  • Babana hiç bir şey sormayacağın zaman onu da sormadan yaparsın. Babanın lafını dinle.

not:küpe takıyorum.
  • küpe takma.belli bir zamandan snra sıkılırsın.takarsan mıknatıslı tak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_95

küpe takma.belli bir zamandan snra sıkılırsın.takarsan mıknatıslı tak .

bence direk mıknatıs tak
  • quote:

gaza getirme çocuğu,reşit değilse hürlüğünü ispat etmemiş demektir!

bence sadece belli bir yaşın üstündeki kişilerin değil herkesin söz hakkı vardır, hele ki kendi hayatları ile ilgiliyse
  • 10 yıl önce forumda ne bağnaz tipler varmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.