Şimdi Ara

Bana acil cinsel istek azaltıcı bir şeyler lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşindayim. Uni sinavina hazirlaniyorum. Mezuna kaldim ama yuksek bi siralamadan kaldim iddialiyim ama bu cinsellik meselesi beni zor duruma sokuyor. Evde calissam surekli elim bilgisayara gidiyor.(malum mevzu için)
    Kutuphaneye gidiyorum
    Etrafta cok kiz var.
    Yemin ederim millete duzgun bakamaz oldum.
    Bu durum konsantiremi mahvediyor. yardim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende de aynı sorun oluyor. Tavsiyem az ye, az konuş ve az uyu. Oruç tutarak başlayabilirsin. Cidden faydası oluyor. Yemek yemek, karın tokluğu şehveti artırır.
  • aynen arkadaş doğru diyor yemek az ye

çünkü fakirin karnı doyunca uçkuru kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 27 Eylül 2019; 15:0:8 >
  • Üniversite sınavına hazırlanan birisine az yemek ye diye tavsiye vermek iyiymiş gerçekten. Ben ders çalıştığım zaman daha çabuk karnım acıkıyor ve midem boşken odaklanamıyorum. Az yemek değilde düzenli mastürbasyon yapmanı öneririm. Dersine çalıştıktan sonra akşam saatlerine doğru yaparsan vakit kaybı da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 27 Eylül 2019; 15:3:5 >
  • Günde 5-10 defa çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    5-10 az degil mi hocam boyle bir vaka icin? Benim tahmin 17-20 tam gelecektir

• adam sinava hazirlaniyor az ye diyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi yapmamaya değil de belli bir zamanda yapmaya şartla. mesela şu şu dersleri bitsin yapacağım diye. o zaman hem teşvik etmiş olursun kendini daha iyi bile çalışabilirsin.
  • uyaranları azalt nasıl yaparsın bilmiyorum ama senin gibi bir insanım en rahat zamanımı askerde geçirdim ne zaman askerde akıllı telefonumu aldım yavaş yavaş geri gelmeye başladı

belki libido düşüren yemekler vardır araştır

Uyarıyı azaltmak için: Sosyal medya kullanma ya da ünlü açık saçık şeyler payalaşanları sil ya da ana ekrandan gizle takibi bırak vs.

Adblocker mutlaka kullan kötü reklamlar ya da sapık resimlerle haber resmi yapan sitelere girme

Ailece izlemeye uygun olmayan şeyleri izleme

Oruç tut
  • Soğuk duş al.Şınav çek.Başka da bir yöntem yok.Açlık da azaltır ama sürekli uygulanacak bir şey değil.Sürekli kilo kaybedersin.Pc ye k9 web protection kur.Fakat iradeli olmazsan filtre kurmanın bir anlamı kalmaz.Nette gezinirken resimleri kapatıp gez.Malum her yerde açık saçık bir şey çıkıyor.Telefonda ise secureteen diye bir program var onu kullanabilirsin.Tel için browser önerim uc browser mini.Resimleri en güzel engelleyen browser o.Karşına bir şey çıkmıyor rahat rahat geziyorsun.Tetikleyicileri ne kadar az görürsen o kadar rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 27 Eylül 2019; 16:24:29 >
  • Telefon ekran koruyucusuna bu resmi koy. Bana acil cinsel istek azaltıcı bir şeyler lazım

• Kardeşim inci sözlük hayatınızı kökten değiştiricek olan şey başlığını okumanızı tavsiye ederim.

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Hocam 17-20 az değil mi ? 50-60 tam olur

• ensar vakfına gidip orada ders çalış.

• Şap yiyin askerde etkili kullanılır

• Vücudu aşırı yorman lazım ki, o işe enerjin kalmasın.
  • Bi çözüm bulabilidin mi hocam mezun olmak zor

• Uğraş bulmadıkça aklına gelir ki zaten
  • hergün 100 tane şınav 50 tane mekik çek. en olmadı şap al haftada bir çay kaşığının ucu kadar suya karıştır iç... bir de gusül abdestini doğru alın tamam inanmayanalr için bir şey demiyorum ama inanan arkadaşlar allahın her emrinin bir sebebi olduğunu bilir gusül tamamlanmazsa istek zor kesilir.. gusülde en önemli şey kesinlikle hiçbir yerin kuru kalmayacak kulak deliklerini, göbek deliğini ve makatını elinle yıka mutlaka su gitsin 2. önemli şey genelde burda sorun oluyor burnuna suyu sert çekeceksin genzinden akacak - suyu ağzına aldığına çevirip tükürmeyeceksin kafanı tavana kaldırıp gargara yapacaksın boğazına kadar değecek... hazır gıda pek tüketme özellikle kola, ketçap, meyve suyu, baklava, çikolata gibi. bu sene dişini sık oğlum hayatının geri kalanına en çok etkisi olacak dönemdesin.

not: yazdıklarımın yanlış olduğunu, uydurma olduğunu düşününler beni uğraştırmasın benim bakış açımda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 1 Ekim 2019; 23:5:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.