Bildirim
bar biceps alına triceps barı ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen bildiğimiz düz bar mı alacaksın.
Barlar üç türlüdür.
Olimpik bar: Ağırlığı 20 kilo civarındadır, genelde bench press de kullanılır, yüksek kiloları taşıyabilir, eğilmez
Daha sonra benim bildiğim normal ve kısa bar var. Normal bar ile hem kol hem de bench press çalışabilirsin. Kısa bar ile de kol çalışırsın.
sen kısa bir bar al yeter.
Birde alına triceps yaparken, düz bir zemine yatman lazım, yoksa sakatlanma ihtimalin olabilir -
evet yatarak alına triceps yapmam lazım ve ayakta bar biceps yapmak için normal göğüs çalışılan halterden daha kısa olan halter vardı onun barı kaç cm acaba ağırlık olarak içi dolu olması gerekiyor barın. Ben profesyonel olarak yapıyordum artık işim gereği eve kurmam lazım ekipmanı onun için bilenler varsa yardımlarınızı beklıyorum yanlıs ürün alıp uğraşmak istemiyorum kargolarla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X