boya koruya için cok yer araştırdm geçen oturdugum yerde 6 yer gezdim hepsi farklı fiyat marka uygulama işlemi uygulama saati ni hepsi farklı söyledi... bende bi tanıdıgın yerine gittim arkadasım patronun lang rover ini oraya götürmüş iç dış kuaför koltuk felan her tarafı tavanı sildirmiş süper olmus acayip bi kampanya var her şey%50 indirimde pasta cila içi dış kuaför motor yıkama nanotek cilalar felan aklınıza ne gelicekse.... bukadar güzel işçilik gördüm güzelce çayınızı içiyorsunuz muhabbet ediyorsunuz işinizi 10 numara yapıyor musa usta arkadasıdan bir dua etmek sağol demeniz bile yetiyor işçilik için GİDİN CİDDEN BEN COK MEMNUN KALDIM HERKESTE ÖYLE ARDA OTO YIKAMA&KUAFÖR ALINTERİ BULVARI TOTAL PETROLÜN ALTINDA NO .47 ÖRNEK SANAYİ SİTESİ KARŞINDA OLUYO TEL İSTERSENİZ İŞ :385 76 36- CEP:0533 470 99 42 MSN DE VAR : arda.oto@hotmail.com ekleyin her sorunuzu sorabilirsiniz gidin direk musa ustayı bulun her işinizi arabanızı emanet edin cokda memnun kalırsnız;) ben kaldım tavsiyede ederim memnun kalmassanız işlemlerden parada ödemiyorsunuz işlerinin arkadasında duruyorla cidden;) sonax,formula 1,3M ürünleri kullanıyolar haberiniz olsun ;)