Şimdi Ara

Ben bir eşcinselim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve ayrımcılığınızdan nefretinizden bıktım. Sanal ortamda bile, imzama bile sansür getiriyorsunuz. Nedir bu nefretin kaynağı ? Ben de insan değil miyim ?
    Azıcık araştırsanız cinsel yönelimin doğuştan olduğunu anlarsınız. Bir insana zenci diye ayrımcılık yapmak ile, cinsel yönelimi yüzünden ayrımcılık yapmanın bir farkı yok. Nasıl uzun boylu insanlar boyları uzun olduğu için ayrımcılığa uğramıyorlarsa, lgbt bireyler de bu ayrımcılığı hak etmiyor.

• Merhabalar efendim,

Umarım yargılamadan önce yazıyı düzgünce özümseyip ondan sonra beni linç edersiniz :)

İlk olarak, azıcık araştırsan eşcinselliğin doğuştan olmadığını anlarsın. Eşcinsellik genel olarak çevresel faktörler, travmalar veya psikolojik faktörler tarafından tetiklenir. Büyük bir çoğunluğu kendi tercihidir, geri kalanı ise elinde olmayan sebeplerden dolayı gay olmuştur. Ancak bunda utanılacak, sıkılınacak, aşağılanacak hiç bir durum bulunmamaktadır. Bu yönelime tabii ki kimsenin hiç bir şey söylemeye hakkı yoktur.

Gelelim sıkıntılı kısımlara,

İlk olarak, gay olmayan insanlara karşı "bakın ben gayim bana saygı duyacaksın" tarzında dayatmalar yanlış. Bir beyefendinin cinsel organını çıkarıp sağda solda sallayıp "bakın ben erkeğim" demesi ne kadar irite edici ise, sizin "farkındalık yürüyüşleri" adı altında bütün muhabbeti şova çevirmeniz de aynı derece absürt.

Toplumda kimsenin sizi dışladığı yok. Benim en iyi arkadaşlarımdan bir kaçı çeşitli eşcinsel yönelimler içerisinde. Bilenler bilir ve saygı duyarlar. Ancak sizin gibi bu tarz zaten herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız forumlardaki popülist ataklarınızda bulunmazlar.

Herşeyden önce insansınız. Kendinizi ben şuyum ben buyum diye sınıflandırmaktan vazgeçin. Zulme uğrarsanız buyrun belirtin hep beraber kol kola direnelim. Ancak "ben gayim bana saygı duyacaksınız" veya "ben kızım benim yanımda dikkat edeceksiniz" tarzında kendinizi dışlayıcı, aşağılayıcı ve yer yer küçük düşürücü söylemlerde bulunmanız, sadece sizin gibi tribüne oynayan, mazluma yatan insanların değerini değil, diğer eşcinsel yönelimlere sahip olanların güvenilirliğini azaltmakta. Yani Kerim Can Durmaz karakterinden farklı bir şey sağlamıyorsunuz eşcinsel bireyler için.

Uzun lafın kısası, bir sıkıntı ile karşılaştıysanız söyleyin hep beraber çözelim. Ancak cinsel yönelimlerinizi değil, insanlığınızı konuşturun. Kimse fikir tartışırken sizin cinsiyetinizi veya cinsel yöneliminizi sormaz. Öz saygınızı yitirmeden, duyar kasacak kimlikleriniz ile değil, bir insan olarak konuşun.
  • işin zor bu ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla kusura bakma bir erkeğin bir erkeğe düşündükce midem kalkıyor. bunun bir hastalık olduğunu da düşünmüyorum.
  • Bende eşcinselim şöyle söyleyeyim insanin kendi başina gelmedigi sürece laf anlatman zor. Yada ailesinden birinin başina gelecek ancak. Birazdan çemkirenlerde gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    biliyorum bana burada mutluluk yok. o yüzden üni bitince yurtdışına gitmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

biliyorum bana burada mutluluk yok. o yüzden üni bitince yurtdışına gitmek istiyorum.
    Kismet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kardeş ben de heteroyum ama bu sana has bişey değil millet birbirinin herşeyiyle dalga geçiyo eş cinsel olmasan başka bişeyinle dalga geçer. Pozitif ayrımcılık bekleme kimseden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben şımarık bir kız miyim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen de haklısın

• Escinselle dalga gecenler, asagilayanlar genelde kendi cinselligi konusunda guvensiz olan insanlardir. Ben arkadas ortamlarinda boylelerine denk gelirsem tum aksam omzuna koluna falan dokunuyorum rahatsiz etmek icin

Bir 30 sene once dogmus olsan cok daha kotu durumda olurdun, 30 sene sonra dogmus olsaydin da cok daha rahat olurdun, tam gecis asamasinda yasiyorsun hayatini ne yazik ki.

Hangi sehirde yasiyorsun, yasin kac? İyi universitelerde okumus, gender dersleri almis insanlar bu konuda cok daha insancil oluyor genelde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız değilsin. Seni destekleyen insanlar olduğunu asla unutma.
  • Tebrikler, bende bir heteroyum. Cinsel kimliğimi her yerde yaymak zorundayım, kızlara bayılıyorum.

pcdaly'i arkadaş olarak ekle. O ana lgbt destekçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 5 Eylül 2019; 22:28:45 >
  • "cinsel kimliğimi her yerde yaymak zorundayım." sen bunu dalga amaçlı yazdın.
    ama ben sana bunun nedenini açıklayayım. neden lgbt insanlar ısrarla ben varım diyor.
    çünkü onları yok sayıyorsunuz. gelişmiş ülkelerde bu kısmen düzeliyor olsa da çoğu ülkede hala tanınmıyor hatta ölüm cezasına çarptırılıyorlar.

sen de ben heteroseksüelim diye propaganda yapabilirsin. tabi eğer
    evlilikleriniz yasaklanırsa
    birliktelikleriniz suç sayılırsa
    toplumda yok sayılırsanız.

senin yaptığın hareket = hakları için ayaklanan siyahi insanlara karşı ben de beyazım ben de haklarımı istiyorum demek.

Aşırı saçma yani.

edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 5 Eylül 2019; 22:53:12 >
  • Civata mısın? Somun musun? Eşcinsellik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostHope -- 5 Eylül 2019; 23:10:34 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.