|
Bildirim
|
walla kusura bakma bir erkeğin bir erkeğe düşündükce midem kalkıyor. bunun bir hastalık olduğunu da düşünmüyorum.
|
işin zor bu ülkede.
|
Merhabalar efendim,
Umarım yargılamadan önce yazıyı düzgünce özümseyip ondan sonra beni linç edersiniz :) İlk olarak, azıcık araştırsan eşcinselliğin doğuştan olmadığını anlarsın. Eşcinsellik genel olarak çevresel faktörler, travmalar veya psikolojik faktörler tarafından tetiklenir. Büyük bir çoğunluğu kendi tercihidir, geri kalanı ise elinde olmayan sebeplerden dolayı gay olmuştur. Ancak bunda utanılacak, sıkılınacak, aşağılanacak hiç bir durum bulunmamaktadır. Bu yönelime tabii ki kimsenin hiç bir şey söylemeye hakkı yoktur. Gelelim sıkıntılı kısımlara, İlk olarak, gay olmayan insanlara karşı "bakın ben gayim bana saygı duyacaksın" tarzında dayatmalar yanlış. Bir beyefendinin cinsel organını çıkarıp sağda solda sallayıp "bakın ben erkeğim" demesi ne kadar irite edici ise, sizin "farkındalık yürüyüşleri" adı altında bütün muhabbeti şova çevirmeniz de aynı derece absürt. Toplumda kimsenin sizi dışladığı yok. Benim en iyi arkadaşlarımdan bir kaçı çeşitli eşcinsel yönelimler içerisinde. Bilenler bilir ve saygı duyarlar. Ancak sizin gibi bu tarz zaten herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız forumlardaki popülist ataklarınızda bulunmazlar. Herşeyden önce insansınız. Kendinizi ben şuyum ben buyum diye sınıflandırmaktan vazgeçin. Zulme uğrarsanız buyrun belirtin hep beraber kol kola direnelim. Ancak "ben gayim bana saygı duyacaksınız" veya "ben kızım benim yanımda dikkat edeceksiniz" tarzında kendinizi dışlayıcı, aşağılayıcı ve yer yer küçük düşürücü söylemlerde bulunmanız, sadece sizin gibi tribüne oynayan, mazluma yatan insanların değerini değil, diğer eşcinsel yönelimlere sahip olanların güvenilirliğini azaltmakta. Yani Kerim Can Durmaz karakterinden farklı bir şey sağlamıyorsunuz eşcinsel bireyler için. Uzun lafın kısası, bir sıkıntı ile karşılaştıysanız söyleyin hep beraber çözelim. Ancak cinsel yönelimlerinizi değil, insanlığınızı konuşturun. Kimse fikir tartışırken sizin cinsiyetinizi veya cinsel yöneliminizi sormaz. Öz saygınızı yitirmeden, duyar kasacak kimlikleriniz ile değil, bir insan olarak konuşun. |
Yav kardeş ben de heteroyum ama bu sana has bişey değil millet birbirinin herşeyiyle dalga geçiyo eş cinsel olmasan başka bişeyinle dalga geçer. Pozitif ayrımcılık bekleme kimseden
|
Yalnız değilsin. Seni destekleyen insanlar olduğunu asla unutma.
|
benim de bir erkeğin bir kızla birleşmesini midem kaldırmıyor. ben de size iğrenç mi demeliyim ?
ama ben size karışmıyorum. sizin haklarınızı elinizden almıyorum. saygısızlık yapmıyorum. |
Tebrikler, bende bir heteroyum. Cinsel kimliğimi her yerde yaymak zorundayım, kızlara bayılıyorum.
pcdaly'i arkadaş olarak ekle. O ana lgbt destekçiniz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 5 Eylül 2019; 22:28:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 5 Eylül 2019; 22:53:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostHope -- 5 Eylül 2019; 23:10:34 > |