“Ben buraya fiber çekmem”
-
-
telekom il bölge müdürlüğüne gidip görüş ilçeye gitme ama il olacak
-
Valilik aracılığıyla yazsam olur mu bana biraz uzak çünkü -
edevletde açık kapı var ordan yazarsan olur ama ilçe değil il bölge müdürlüğüne iletin diye yaz onlar iletir
-
Tamamdır teşekkür ederim -
2 kez açık kapı üzerinden yazdım ikisinde de tüketici hakem heyetine gitmem gerektiği söylendi ne alakaysa
-
açıkkapı telekoma iletmemiş btk'ya iletmiş
telekomun il bölge müdürlüğüne iletilmesini yaz dilekçenin başına
-
Hocam yakın zamanda ülkeyi terk edeceğim bu kadar uğraştığım yeter :)
-
Sacriciğim eğer gelen adam bölge müdürüyse böyle bir hakkı vardır. Özel firma sonuçta vatandaşa hizmet etmekle mükellef değildir. AVM ler mesela özel mülkiyete girer sen orada arabandan cüzdan veya çantanı çaldırdın AVM yönetimini sorumlu tutamazsın zaten konuyla ilgili ikaz yazılarını asarlar. Özel mülkiyet sonuçta adamın malı senin sorunun veya problemin onu bağlamaz, kısaca onun toprakları
-
Hocam benim ülkeyi terk edecek olmamla sizin söylediklerinizin ne alakası var çözemedim?
-
Altyapınızda fiber var mıdır ? Neden fiber çekmem dediler ?
-
Eski binaya çekmem dedi yeni binaya çekiyoruz biz dedi.Altyapım vdsl.Saha dolabı 440 metre uzakta -
Genelde evet eski binalara çekmiyorlar kaç yıllık binanız acaba?
-
Ben 30 metreden fiberi çektirtemezken 20 yıllık binaya, TT ilçe müdürlüğünde arkadaşı sayesinde kendi oturduğu 20 yıllık binaya fiber çektiren kişi biliyorum. Bu fiber işleri torpille dönüyor maalesef. -
25-30 senelik bir bina -
Arkadaşın dediği gibi torpiliniz varsa çektirirsiniz.
Devamlı şikayet ederseniz çekme ihtimali de yüksek.
-
Torpilim yok devamlı yazıyorum her yerden.Az önce yeni binada oturan akrabam için başvuru yaptık fiber altyapı gelebilir dedi o binaya.O binada hemen dibimde bakalım çalışma olursa kendi binama da isteyeceğim -
30 yıllık apartmanıma çekilde ftth fiber ttdestekden yaz twitterden olan biteni bizim burayada çekmem demişti arkadaş bina eski zaten ihtiyacınız da yok dedi 200m dolaba yakınsın vdslden istediğin hızı alabilirsin dedi ben direttim 10 ay sonra fiber geldi
-
Tamamdır yazayım her şeyi ben teşekkür ederim
Benzer içerikler
- ttnet kullanıcı adı
- zte modem güncelleme
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- modemden ses gelmesi
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- turkcell abone sayısı
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
- en hızlı internet
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X