Şimdi Ara

Bench press de guc biterse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agir girdik diyelim son kalkis gucunude harcadik indirdik ama gogusun ustunde kaldi gucumuz bitti diyelim...bu durumda ne yapiyorsunuz? Basiniza geldi mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkz. roll of shame

• Barın altında kalmayan bizden değildir.

• Agir girebileceğiniz agirlik bunu soran bir kişinin seviyesinde vücudun taşıyamayacağı kadar ağır olamayacağından, alacaginiz maximum 80-100, hadi uçayım 150 kilo yana dogru ittirerek ya da yavaşca karna dogru yuvarlayarak kolayca atılabilir.
  • Bar üstüne düşebilir problem değil ama tek başınaysan durum biraz değişebilir.Diyelim ki gücün de bitmedi ve kolun kırıldı, olmaz ya, sakatlık insanın başına geldi diyelim.Eğer tek başına çalışan biriysen asla barın iki yanına toka takma.Düşme durumunda barı göğüs hizanla karın hizanda tutmaya çalış.Üste düşerse boynun kırılabilir.Alta düşerse pelvis kemiğinde kalır hareket edemezsin nefes te alamazsın kitlenir kalırsın.Fakat iki uçta da toka olmazsa ağırlığını bir tarafa verip ağırlıkları boşalttıktan sonra diğer tara verip barı üstünden atabilirsin.Tecrübeye sabittir, fakat unutma ki insan kaldıramayacağı ağırlığın altına girdiği zaman beyin vücudu korumaya almak için gücünün hepsini asla bitirmez.Bitti dediğin yerde bastığın ağırlık beyninin duvarı aşmasından kaynaklanıyor.Hayat memat meselelerinde patlayıcı güçle çıkan deli kuvveti buna bir örnek, güç olayı beyinde biten bir şey, bunu hep söylemişimdir.

• Ölecen .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen gün başıma geldi. zaten sınırlardaydım 5 kg yukarı çıktım. 4 bench press yaptım. en son yukarı kaldırıp 5 yapamadım, öyle göğüs üstünde kaldı. yuvarlaya yuvarlaya dizlerin üstüne getirdim ordan yere bıraktım. sonra kiloları çıkarıp askısına taktım barı. sonra kaldırabildiğim kilo koyup devam ettim. hala yaşıyorum :D

çıkardığım ders, çok zorlama rahat 6 tekrar çıkarabileceğin ağırlıklar altına gir, sonra 7 veya 8 i dikkatli dene. veya daha düşük ağırlıkta dumbellere geç. aslında dumbell kullanmak kas simetrisi için daha iyi. kiloları arttırırken de 2.5 kg (sağa sola 1.25'er kg tak) arttırmaya çalış. yok en az 4 veya 5 kg arttırman gerekiyorsa (demek ki salonda 1.25 kg yok) bu artışı yapmadan önce 8 tekrar yapabildiğin kiloda 10 veya 12 tekrara ulaş, sonra 5 kg arttır, 6 tekrar hedefle, 8 tekrar yapmaya çalışma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 2 Aralık 2018; 13:50:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AC den tam dalga DC elde etmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok basit bench press yerine dumbell press yapıyorsun hem böyle altında kalma derdin yok hem de göğüs için çok daha etkili bir hareket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.