Birileri enflasyon düşecek mi diyordu Olsun ya onlar için ezanların susmaması , kudüsün düşmemesi daha önemli doğru ya x (formerly twitter) Gusholder Haber Bülteni (@gusholderhaber) on X https://x.com/gusholderhaber/status/1799178071985234388Gerçek ekonomi yorumu istiyorsanız buyrun , şu anki yapılanların kısa vade için iyi olduğu ancak uzun vadede işe yaramayacağı bildiriliyor. Özellkile sonbaharda turzm gelirleri düştükten sonra Türkiyeyi çok zor günler bekliyor : x (formerly twitter) Brad Setser (@Brad_Setser) on X https://x.com/Brad_Setser/status/1799080310325567724 |
Benzin ve Motorine 8 TL'lik Dev Zam Yolda
-
-
Devlete para lazım herhalde
-
Bana biraz abartma geldi, halk TV abartması. Şu an döviz düşüş eğiliminde, petrol artmıyor. 8 tl zam enflasyonu zıplatır. Bu kadar zam olmaz.
Özkan yazmadan ben yazayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
havalar ısındı diye 22'den daha yeni 25 yaptıkları kutu kola 30 lira olmuş bakkalarda. 25'e satan market var. redbull 40 olmuş, 35'e satan market var şimdi bu enflasyon hesabını neye göre yapacaklar ama benzin tekel üründür son düzenleme ile zaten hepsi aynı fiyat oldu fuelsave v-power ya da ilçeye göre farklı fiyat yok. şu an Konya'da 41.99 benzin ve 50 olursa brent bu kadar düşmüşken bence saçma olur. indirim yaparsan insanlar daha çok alır ama bizdeki mal düşmanlığı bence esnaf satıcının yaptığı. 17 asgari ücreti 20 yapsınlar 30 yapsınlar o değil mesele. özelde adamın tecrübesi bilgisi var neden 17 veriyorsun o komple saçma ama 17'den 20'ye mi çıktı bas indirimleri insanlar daha çok alsın ama bizde tersi maaşı artmış bana da versin. bir süre sonra o ucuz satan marketler de piyasa fiyatı bu diye zam yapacak e ben de vermeyecem kutu kolaya 30 lira bunun kazancı nerede? geçen sene sonbahara doğru bakkaldayken redbull dağıtıcısı da varmış tesadüf ve zam gelmiş adamla tartıştım zam yaparsanız gitmez zaten pahalı diye adam bana yok abi satışlarımız çok güzel demişti. ne oldu düştü satışları bakkal bile abi almıyorsun artık diye sitem etti. yaz geldi bas kış geldi bas bunun yolu bu değil. kola redbull böyle olunca maltana içiyorum 25 lira ama tekel ürünlerde o zaman ben de onun yerine bunu kullanırım diye bir şey yok bu yüzden tekel ürünlere zam çok dikkatli yapılmalı.
-
Çok fazla muhalif haber kanallarını takip ediyorsunuz.
İnanmayabilirsiniz ama Enflasyon'da düşüş sürecine girildi Bakan Mehmet Şimşek'i takip edin yalan haberlere sazan gibi atlamayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 8 Haziran 2024; 20:55:8 > -
Asparagas bir bilgi olabilir. İnternette 2 lira 3 lira ÖTV artışı olacak diye haberler var.
-
Metindeki tek doğru söz enflasyonu zıplatacağı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyon sıfır olursa fiyat aynı kalır yani yükselmiş fiyatlar rezaleti neyse aynı kalır.... Fiyat düşmesi için deflasyonist ortam şart.
Türkiye'de nedense enflasyon azalacak denildiğinde fiyatların düşeceğine inanan var. Cehalet ...
Bence İslam'da ve Müslüman bireyler için enflasyon haram olmalı . Anlayana. Polemik tarafgirlik yapmadan. Muhalefetçi olmak ta marifet değil gerçi ...
-
Reis buna müsade etmez yetkisini kullanır x2 yapar nasıl olsa 4 yıl var
mazut 50 olsa ne olacak kontak mı kapatıcaz
Şu an dövizde ve petrol fiyatlarında böyle bir artış beklenmiyorken, 8 tl zam olası görünmüyor. Ama olursa gelir ve pardon derim.
Benzin motorin saçmalığı devam ettikce bizim ülkenin işi bitik
Amerika bosuna 50 kere haçlı seferi duzenlemedi orta doğuya elinde petrol yoksa enerji açığı zaten ulkeni bitiriyor
Elektirikli araçlar + yenilenebilir enerji + nukleer tek caremiz ama onu da yapacak adam bu memleketten çıkmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oldu zam beklerken indirim geldi.
-
Balon haber.
evet gelen indirim brent petrol 10 dolar düştüğü için, zam ise ötv ile ilgili. lütfen biraz daha dikkatli takip edelim piyasaları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 10 Haziran 2024; 16:39:52 > -
33 TL dolar bulmuşsuınuz bedava hala düşecek zanedenler var
-
Ne zaman 8tl zam geliyor kesin bilgi mi yoksa tıklanma için mi?
-
Bu nasıl gerçekleşecek onu bi anlatır mısın yada link var mı?
Yıl sonu tahmini bile dolar 45 miydi neydi.
-
Hani şu dolandırıcı Mehmet Şimşek mi :))
-
Brent petrol artmazsa benzine zam zor.
-
fake and gay.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bana biraz abartma geldi, halk TV abartması. Şu an döviz düşüş eğiliminde, petrol artmıyor. 8 tl zam enflasyonu zıplatır. Bu kadar zam olmaz.
Özkan yazmadan ben yazayım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X