Şimdi Ara

Beslenme de ucuz neler yiyorsunuz, sizce olmazsa olma sporcu besinleri hangileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum arkadaşlar fiyatlar artıkça artıyor bende ucuz ve kaliteli beslenmek istiyorum, ben size kendi yaptığım beslenmeyi yazayım sizde fikirleriniz var ise yorumlara yazarsınız.

• fıstık ezmesi (tarım kredi nin protein oranı 30 gr fiyatı da 16 lı birşey yüzde yüz fıstık ezmesi yani)
    • yumurta zaten olmazla olmaz sabahları 3*4 tane yiyorum
    • lor peyniri tadı kötü de olsa akşamları yatmadan 50 gr falan yiyorum
    • muz ve kahveyi spordan önce sonra da çıkınca sporda maden suyu içiyorum bu her spor çıkışı yapıyorum kahve türk kahvesi ama ağır ağlamın kahvesini alacağım kafein oranu muazzam
    • tavuk gögsü ve hindi füme çok az tüketiyorum hem fiyatları yükseldi hem de sağlıklı değil gibi geliyor bana
    • bim ton balığı
    • birde ekmek yerine a101 de satılan yüzde yüz karabuğday veya pirinç patlağı alıyorum karb oranı çok yüksek. markası burch

böyle arkadaşlar kısaca :) sizinde yaptığınız veya ucuz dediğiniz beslenmeyle alakalı herhangi bir yorumunuz varsa yazın

• Kahve ve muzun spor için ne etkisi var ben de spor yapıyorum, muzu baya araştırdım hem protein hem de kalori olarak çok da bi anlamı olmadığını gördüm bi aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex.mahoneee -- 14 Aralık 2021; 12:9:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum protein tozu ve yulaf ezmesiyle birlikte birçok tarifin kilidini açabiliyorsun aslında. En basitinden güzel bir pankek yaparsın, üstüne de fıstık ezmesini sürer yersin. Hem kalorisi hem de proteini yüksek sağlıklı bir öğün olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer fıstığı vazgeçilmezim günde 100 gram kesinlikle yerim hem ucuz hem protein miktarı fazla , yağ miktarıda fazla ama diyetimle o yağ oranını kapatıyorum gerçi son 2 ay içerisinde aldığım yerde kilosu 30 dan 45 e yükseldi ama adam hep aldığım için bana 40 a satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 25 Aralık 2021; 15:0:45 >
  • Hindi göğüs istifliyordum eve 2 aylık falan, bugün almaya gittim kiloyu 64 lira olmuş. Mükemmel.. almadan döndüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex.mahoneee A kullanıcısına yanıt

spor öncesi kahve ve muz antrenmanını daha rahat çıkarmanı sağlar. protein olmasa da muz potasyum kaynağıdır, anında enerji verir. kahve ise uyarıcı etkiye sahiptir pre-workout gibi tüketilir.

• Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ton balığını sürekli tüketmek, içerisinde civa gibi ağır metaller bulundurabildigi için zararlı diye biliyorum. Sebebi de dip balığı olup bu maddelere maruz kalan bir balık olması. Alternatif yerli uskumru öneririm kilosu 40tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.