Osram aklıma takıldı h4 beyaz olarak ne önerirsiniz xenon şuanlık alıp takmakdan vazgeçdim bana cok beyaza yakın bir ampül lazım h4 ve normal ampül tarzından kullananlar yorum yaparsa sevinirim..
özellikle kullanmış ve hala kullanan arkadaşlar ss ekleyerek gece görüntüsü ile atarlar ise cok memnun olurum
Osram aklıma takıldı h4 beyaz olarak ne önerirsiniz xenon şuanlık alıp takmakdan vazgeçdim bana cok beyaza yakın bir ampül lazım h4 ve normal ampül tarzından kullananlar yorum yaparsa sevinirim..
Beyaz halojen ampüller görüşü arttırmaz aksine azaltır özellikle yağışlı sisli havalarda burnunun dibini bile göremezsin parlarher taraf.İlla ben takacam diyosan osram cool blue al bana sorarsan osram night breaker al normal halojenlerden daha beyaz ışık verir ayrıca performanslıdır.
cool blue sakın alma hiç iyi görüş yok Osram bight breaker plus alabilirsiniz iyi görüş sağlar beyaz ışık verir
beyaz ışıktan uzak durun derim. çok kör aydınlatıyo, kedi sidiği gibi. değiştirmeden önceki lambanızdan daha kötü aydınlatacağını garanti ederim. yoksa millet niye xenon taksın enayi mi okadar xenon kite para versin. değiştirdi beyaz ampulle olur biterdi. beyaz ışığı ancak sis lambasına takın, ambiyans olur en fazla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme