Şimdi Ara

Beyaz ampül alacağım H4 xenon tipi normal ampül ne tavsiye ederisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osram aklıma takıldı h4 beyaz olarak ne önerirsiniz xenon şuanlık alıp takmakdan vazgeçdim bana cok beyaza yakın bir ampül lazım h4 ve normal ampül tarzından kullananlar yorum yaparsa sevinirim..

• özellikle kullanmış ve hala kullanan arkadaşlar ss ekleyerek gece görüntüsü ile atarlar ise cok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

http://forum.donanimhaber.com/m_67445484/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67445484 burada daha iyi bir yorum bulabilirsiniz.

dostum saol ama net bişey yok orda malesef xenon kullanmayın v.s bilgiler var bana öneri lazım hemde acil

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Osram aklıma takıldı h4 beyaz olarak ne önerirsiniz xenon şuanlık alıp takmakdan vazgeçdim bana cok beyaza yakın bir ampül lazım h4 ve normal ampül tarzından kullananlar yorum yaparsa sevinirim..

Beyaz halojen ampüller görüşü arttırmaz aksine azaltır özellikle yağışlı sisli havalarda burnunun dibini bile göremezsin parlarher taraf.İlla ben takacam diyosan osram cool blue al bana sorarsan osram night breaker al normal halojenlerden daha beyaz ışık verir ayrıca performanslıdır.
  • araştırmaya devam o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led gerçekten tasarruflu mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cool blue sakın alma hiç iyi görüş yok Osram bight breaker plus alabilirsiniz iyi görüş sağlar beyaz ışık verir
  • beyaz ışıktan uzak durun derim. çok kör aydınlatıyo, kedi sidiği gibi. değiştirmeden önceki lambanızdan daha kötü aydınlatacağını garanti ederim. yoksa millet niye xenon taksın enayi mi okadar xenon kite para versin. değiştirdi beyaz ampulle olur biterdi. beyaz ışığı ancak sis lambasına takın, ambiyans olur en fazla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.