Bildirim
BF3 ve Playstore
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam ilk bf3 kodunu gir sonra direk premium kodunu gir ondan sonra oyunu indireceksin büyük ihtimalle kendi başlayacaktır. En sonunda da dlc leri indireceksin bu kadar -
sadece 1 kod girecek kadar yer var -
hocam ilk normal bf3 kodunu gir sonra tekrardan redeem code de premium kodunu gir sırayla yani -
Hocam havale ile mi aldiniz?odeme ve keyler nasil oldu?ne kadar sonra geldi keyler?bende almayi dusunuyorumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
Hocam havale ile mi aldiniz?odeme ve keyler nasil oldu?ne kadar sonra geldi keyler?bende almayi dusunuyorumda.
ttnet kullanıcısı iseniz faturanıza da yansıtabilirsiniz hocam bende oradan aldım 3-6-12 taksite bölebiliyorsunuz veya kontör ile de alabilirsiniz -
Yok valla faturayi zar zor oduyoeuz zaten o da girmesin faturaya. Taksit icin kredi kartim yok. Ee mobil odeme yapicaz o zaman. Sadece premium 48 tl mi yoksa pre.edition mu 48 tl?ve odemeden ne kadar sonra keyler geldi?
Kodlar hemen geldi 2 dk surmedi.
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim. -
4 TL x 12 Ay taksitle faturaya yansıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainman71
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim.
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit -
Arkadşalar ben smile internet kullanıyorum ama alabilme ihtimalim varmı ttnet tek şifre falan diyor ama üye olurken -
ulan premium 96,premium editoin 48 saçmalığa bak.allahtan 2 tane key gönderiyorlar.premiumu kullanıp oyunu çeklişle verecem -
bende aldım yiğene teşekkürler -
origin değil de steam olsa ben de alırdım düşünmeden hem de...ama origin de 1 kere fifa ndirdim bi daha bulaşmam..mass effect 3 de aldım indirilmeyi bekliyor ama üşeniyorum yavaş indirecek diye..zaten d&r de 40 tl olduğunu görünce baya yıkım oldu benim için -
quote:
Orijinalden alıntı: honhon12
quote:
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim.
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit
peki buradan alsam battlefield 3 ü başka hesaba premium kodu eski hesaba atabilirmiyim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
quote:
quote:
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit
peki buradan alsam battlefield 3 ü başka hesaba premium kodu eski hesaba atabilirmiyim ?
evet 2 kodda ayrı ayrı mailine geliyor
isteğini origin hesabına ekleyebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: nofear72
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
quote:
quote:
evet 2 kodda ayrı ayrı mailine geliyor
isteğini origin hesabına ekleyebilirsin
çok teşekkür ederim
-
Kardes ea dlc kodu dagitti suresi gecmediyse onuda reedem et[
quote:
Orijinalden alıntı: OdanınKöşesi
Kardes ea dlc kodu dagitti suresi gecmediyse onuda reedem et[
Pre alınca free zaten.
Playstoredan faturaya yansıt seçeneğini seçiyorum ama sürekli ttnet bilgilerinizi güncellemeniz lazım diyor girip güncelliyorum ama yine aynı uyarıyı alıyorum !! Çözümü bilen varsa yazabilir mi?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- battlefield 3 türkçe yama
- bf1 en iyi silahlar
- directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung
- battlefield 1 oyundan atma
- esn sonar nedir
- battlefield 1 osmanlı
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 2042 izle türkçe dublaj
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X