Bildirim
BF3 ve Playstore
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hocam ilk bf3 kodunu gir sonra direk premium kodunu gir ondan sonra oyunu indireceksin büyük ihtimalle kendi başlayacaktır. En sonunda da dlc leri indireceksin bu kadar -
sadece 1 kod girecek kadar yer var -
hocam ilk normal bf3 kodunu gir sonra tekrardan redeem code de premium kodunu gir sırayla yani -
Hocam havale ile mi aldiniz?odeme ve keyler nasil oldu?ne kadar sonra geldi keyler?bende almayi dusunuyorumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
Hocam havale ile mi aldiniz?odeme ve keyler nasil oldu?ne kadar sonra geldi keyler?bende almayi dusunuyorumda.
ttnet kullanıcısı iseniz faturanıza da yansıtabilirsiniz hocam bende oradan aldım 3-6-12 taksite bölebiliyorsunuz veya kontör ile de alabilirsiniz -
Yok valla faturayi zar zor oduyoeuz zaten o da girmesin faturaya. Taksit icin kredi kartim yok. Ee mobil odeme yapicaz o zaman. Sadece premium 48 tl mi yoksa pre.edition mu 48 tl?ve odemeden ne kadar sonra keyler geldi?
Kodlar hemen geldi 2 dk surmedi.
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim. -
4 TL x 12 Ay taksitle faturaya yansıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainman71
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim.
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit -
Arkadşalar ben smile internet kullanıyorum ama alabilme ihtimalim varmı ttnet tek şifre falan diyor ama üye olurken -
ulan premium 96,premium editoin 48 saçmalığa bak.allahtan 2 tane key gönderiyorlar.premiumu kullanıp oyunu çeklişle verecem -
bende aldım yiğene teşekkürler -
origin değil de steam olsa ben de alırdım düşünmeden hem de...ama origin de 1 kere fifa ndirdim bi daha bulaşmam..mass effect 3 de aldım indirilmeyi bekliyor ama üşeniyorum yavaş indirecek diye..zaten d&r de 40 tl olduğunu görünce baya yıkım oldu benim için -
quote:
Orijinalden alıntı: honhon12
quote:
yanlız originden redeem product code tıklayınca sadece 1 key girme sansım var ve onu girince next cıkıo indirme alanına yonlendiriyor. Acaba once BF 3 indirip sonra Premium code girip ikinci bir indirme mi yapıcam onu çözemedim.
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit
peki buradan alsam battlefield 3 ü başka hesaba premium kodu eski hesaba atabilirmiyim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
quote:
quote:
hocam normal bf3 keyini gir ileri falan de bf3 inmeye başlıyacak o inerken sende premium kodu gir bu kadar basit
peki buradan alsam battlefield 3 ü başka hesaba premium kodu eski hesaba atabilirmiyim ?
evet 2 kodda ayrı ayrı mailine geliyor
isteğini origin hesabına ekleyebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: nofear72
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
quote:
quote:
evet 2 kodda ayrı ayrı mailine geliyor
isteğini origin hesabına ekleyebilirsin
çok teşekkür ederim
-
Kardes ea dlc kodu dagitti suresi gecmediyse onuda reedem et[
quote:
Orijinalden alıntı: OdanınKöşesi
Kardes ea dlc kodu dagitti suresi gecmediyse onuda reedem et[
Pre alınca free zaten.
Playstoredan faturaya yansıt seçeneğini seçiyorum ama sürekli ttnet bilgilerinizi güncellemeniz lazım diyor girip güncelliyorum ama yine aynı uyarıyı alıyorum !! Çözümü bilen varsa yazabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X