Bildirim
Bidon ile mazot almak yasak mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aslında alınıyor ama bu aralar terör coştu diye vermiyorlar pek.
1 ay önce falan benimde benzin almam gerekti, adam baya inat etti kimlik falan istedi. "dayı 5 liralık benzinle sarayı havaya uçuramam heralde merak etme" diyince kimlik bile istemedi :=) -
Mazotta sıkıntı yapmazlar. Mazot, benzin gibi parlayan bir yakıt değil.
Yakmak isteseniz bile uğraşmanız gerekir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
1 ay önce falan benimde benzin almam gerekti, adam baya inat etti kimlik falan istedi. "dayı 5 liralık benzinle sarayı havaya uçuramam heralde merak etme" diyince kimlik bile istemedi :=)
Hocam her mesajda da hükümete geçirilmez ki, her mesajda sizin kadar giydiren birisini görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ruhsatınızia gidin alırsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mobilete yedek benzin alıyordum 15 liralık.
Telefon, tc kimlik numarası, isim ve benzini alma nedenimi yazdırdılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Zaten kimse sana eldığın yakıtı kazayla tutuşturursun diye yakıt satmamazlık yapmıyor. Satmamalarının sebebi gidip amacı dışında kullanmaman içindir, yoksa kasti olarak kibriti çakar yakarsan mazotta akılla zarar yanar. -
Deniz olan yerde yaşayan arkadaşlar, balığa cikacam takaya alıyorum derseniz verirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
quote:
1 ay önce falan benimde benzin almam gerekti, adam baya inat etti kimlik falan istedi. "dayı 5 liralık benzinle sarayı havaya uçuramam heralde merak etme" diyince kimlik bile istemedi :=)
Hocam her mesajda da hükümete geçirilmez ki, her mesajda sizin kadar giydiren birisini görmedim
bu kez o amaçla yazmadım ama sadece başımdan geçeni yazdım
ne ara bu kadar muhalif oldum bende anlamıyorum arouna kone.
-
aslında uzun zamandır yasak ama yolda kaldım felan deyince yardımcı okuyorlar,tabi tipten kaybetmiyorsan
Tamamdır arkadaşlar bir uğrayayım benzinliğe 1.5 litre yeter mi benzinliğe gidebilmek için. -
quote:
quote:
hükümet her fırsatta millete geçiriyor ya, biz geçirsek ne olur ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
quote:
quote:
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 19 Ekim 2015; 16:22:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbulur
quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Zaten kimse sana eldığın yakıtı kazayla tutuşturursun diye yakıt satmamazlık yapmıyor. Satmamalarının sebebi gidip amacı dışında kullanmaman içindir, yoksa kasti olarak kibriti çakar yakarsan mazotta akılla zarar yanar.
Zaten kaza ile tutuşturma için konuşmuyorum.
Mazot, benzin gibi yanıcı değil. Bunu istasyon çalışanları da bildiği için sıkıntı yapmazlar. Yani farklı bi amaç için kullanılamaz mazot.
Bi bidon mazotun içine kibrit çakıp atarsan kibrit söner başka da bişey olmaz.
Mazotun yanması için gereken aktivasyon enerjisi benzine göre daha yüksek. Ortamda basınç da ister mazot.
Zaten ham petrolden mazot ve benzin elde edilirken bu farktan yararlanılır. Mazot 300 derecede ayrışırken; benzin 150 derecede ayrışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 19 Ekim 2015; 16:33:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
Tamamdır arkadaşlar bir uğrayayım benzinliğe 1.5 litre yeter mi benzinliğe gidebilmek için.
Mazot sisteminin havasını almadan çalıştırmayın.
Mazot filtresinin orada el pompası olması lazım, iyice sert kıvama gelene kadar sıkıp bırakın onu. Pompa yoksa kontağı ikinci kademeye alıp bi süre bekleyin otomatik alır havayı.
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
quote:
quote:
zevk alanlar var belkide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yoo dedem traktöre 20 litrelik bidonla alır bi kere kimlik istemediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X