Şimdi Ara

Bıktım artık bu ekran kartından!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski bir toplama masaüstü bilgisayarım var. Ekran kartından kaynaklandığını sandığım hata gibi bir şey veriyor.
    Bilgisayar açılırken şu ekran geliyor ve kalıyor. Açılmıyor bilgisayar. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekov -- 7 Haziran 2012; 13:16:15 >

• sorun harddiskte
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxX*InTeGRaL*XxX

sorun harddiskte
    Eski bir pc mi?

Eski, ide kablodan 2 tane cihaz bağlanan pc lerde çok yaşanan bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Eski bir pc mi?

Alıntıları Göster
    Bayaa eski bir bilgisayar. Çözüm yolu nedir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekov

Bayaa eski bir bilgisayar. Çözüm yolu nedir peki?

Alıntıları Göster
    heralde sende ide kablosunun 2 ucundan birinde cd rom birinde hardisk var kasayı aç cd roma giden ide kablosunu çıkartıp dene bi olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskow42

heralde sende ide kablosunun 2 ucundan birinde cd rom birinde hardisk var kasayı aç cd roma giden ide kablosunu çıkartıp dene bi olur belki

Kardeşim dediğini yaptım bu sefer de aynı yazı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekov -- 7 Haziran 2012; 13:40:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piskow42

Kardeşim dediğini yaptım bu sefer de aynı yazı çıktı.

Alıntıları Göster
    harddiskin power kablosunu ve ide/sata kablosunu kontrol et...
    hdd ide ise cdr ile aynı ide üzerinden mi bağlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

İkisini de kontrol ettim ama şu ikinci dediğini anlamadım kardeşim?
    Hiç anlamadığım için bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Alıntıları Göster
    en kötü harddisk yanmıştır evde başka ide kablosu varsa onu dene pek çözüm olmazda

• quote:

Orijinalden alıntı: yekterak99

en kötü harddisk yanmıştır evde başka ide kablosu varsa onu dene pek çözüm olmazda

Alıntıları Göster
    500 liraya yeni kasa yap hiç uğraşma ömür törpüsü olur sana o sistem .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

500 liraya yeni kasa yap hiç uğraşma ömür törpüsü olur sana o sistem .....

Alıntıları Göster
    Anakartın sabit diskini görmüyor.Ya kablolardandır ya anakartın ide bağlantısı bozulmuştur ya da sabit diskin bozulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Anakartın sabit diskini görmüyor.Ya kablolardandır ya anakartın ide bağlantısı bozulmuştur ya da sabit diskin bozulmuştur.

Alıntıları Göster
    En iyisi kasayı direk çöpe koymak sanırım
  • quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Eski bir toplama masaüstü bilgisayarım var. Ekran kartından kaynaklandığını sandığım hata gibi bir şey veriyor.
    Bilgisayar açılırken şu ekran geliyor ve kalıyor. Açılmıyor bilgisayar. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

/>

benim sistemde eski bende temassızlık oluyor
    bir ara yeni hdd taktım hata verdi 5-10kere rest attım düzeldi.seninde pc in eskiymiş zaten
    windows yüklü olan harddiskin primary mastera takılı olsun geri kalan cd rom ve baska harddiskin varsa bi çıkarmanı öneririm boot(biosda olabilir hep karıştırıyorum) ayarına gir primary masteri bul auto yap
    bnları yaptıktan sonrada olmuyorsa temassızlıktan olabilir derim benimkide eski ondan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 13 Haziran 2012; 2:20:09 >

• quote:

Eski bir pc mi?

bendede oluyor hocam neden acaba ?
  • quote:

En iyisi kasayı direk çöpe koymak sanırım

Bu.Bi de:
    TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır

Kasa: Cooler Master HAF RC-912 High Power 600W Performans Kasası - 133,35$ - 246,70 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: INTEL Core i3-2100 LGA 1155 3MB 3.1GHz Çift Çekirdekli İşlemci - 139,50$ - 258,08 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 132,22$ - 244,61 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) - 65,10$ - 120,44 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: HIS ATI HD6750 Fan 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 85,56$ - 158,29 TL (KDV Bizden!)
    HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) - 95,76$ - 177,16 TL (KDV Bizden!)
    Monitör: Acer S230HLBB 5ms 23'' Full HD Wide Screen Led Monitör - 180,00$ - 333,00 TL (KDV Bizden!)
    Havale, Axess 8, Bonus 8 taksit ve diğer kartlar tek çekim fiyatlari:
    USD TOPLAM: 831.49$ (KDV Bizden!)
    TL TOPLAM: 1538.26 TLAxess 8 taksitte: 8 x 192.28 TL (KDV Dahil)
    Bonus 6 taksitte: 6 x 256.38 TL

Bu.

• quote:

Eski bir pc mi?

hocam bende az önce hdd leri bi kontrol ediyim dedim açtım hata verdi bunun için ne yapıla bilir kafayı yiyecem
    şimdi 2 sinide görmüyor boot mu biosmu ne diyorlar onu açtım aouto yapıyorum s@c diye birşey görüyor arada w w@c bende öyle bişey yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 13 Haziran 2012; 15:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrime inanmayan maymun

quote:

Eski bir pc mi?

hocam bende az önce hdd leri bi kontrol ediyim dedim açtım hata verdi bunun için ne yapıla bilir kafayı yiyecem
    şimdi 2 sinide görmüyor boot mu biosmu ne diyorlar onu açtım aouto yapıyorum s@c diye birşey görüyor arada w w@c bende öyle bişey yokki

Alıntıları Göster
    Ofisteki pc lerde bir dönem yaşayıp çözmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum. Epey uğraşmıştım. Bios reset deneyin belki hallolur.

• quote:

Ofisteki pc lerde bir dönem yaşayıp çözmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum. Epey uğraşmıştım. Bios reset deneyin belki hallolur.

Alıntıları Göster
    jumper ayarını yanlış yapmış olabilirmiyim master slave present gibi bişey var slave olan sürücümde ona taktım doğrumu ?gerçi ikisinide okumuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrime inanmayan maymun

jumper ayarını yanlış yapmış olabilirmiyim master slave present gibi bişey var slave olan sürücümde ona taktım doğrumu ?gerçi ikisinide okumuyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar format attım ve düzeldi. Herkese teşekkürler :)
  • quote:

Arkadaşlar format attım ve düzeldi. Herkese teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    hard disk sorunu var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.