Şimdi Ara

Bilek Kası Yapmak İçin ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 17 yaşındayım boyum 170 kilom 55. el yayı aldım şu 15 tl lik olanlardan onlar ile bilek güçlendirmeye çalıştım yaklaşık 3 aydır yapıyorum ama bir işe yaramadı. Her gün yaptıgım içinmidir? Ha bir de 3 kiloluk dambılla bilek çalışıyorum 3*12 set 2 günde bir yapıyorum bunu ama. kilomu almam gerekir? yoksa el yayını 2 günde bir mi kullanmam gerekir? yardımcı olursanız hoşnut olurum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

• ben 2 günde 1 kullandım bariz kas artışı var. mesela 50 tane yapıyorum iki elimle de. sonraki set yapabildiğim kadar yapıyorum. sonra 50 şer daha yapıyorum. en son da böyle ön kolum sızlayana kadar kopacak gibi olana kadar yapıp bırakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellobebuk H kullanıcısına yanıt
    Barfiks çekeceksin, (dar + chin up şeklinde ) + ön kol çalışacaksın dumbel ağırlığın yetmezse, sandalyenin bir bacağından tutup dengesini bozmadan, dirseğini kımıldatmadan kaldıracaksın
  • El yayı işe yarıyor mu gerçekten??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

El yayı işe yarıyor mu gerçekten??

grip gücünü geliştirir biraz, iki gün sonra direnç yetmeyeceğinden bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

grip gücünü geliştirir biraz, iki gün sonra direnç yetmeyeceğinden bir işe yaramaz.

Hocam ben video daki elemanın yaptıklarını uyguluyorum,el yayını da alim mi acaba dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

Hocam ben video daki elemanın yaptıklarını uyguluyorum,el yayını da alim mi acaba dedim

burda bir tek 3. hareket sana zarar vermeden güçlenmeni sağlar. bide reverse curl patlatırsın güzel olur. el yayı gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    O zaman sadece 3. Hareket ve dediğini uygulayım kafidir diyorsun yani

• aynen onu diyorum. imkanın varsa üstteki abimizin dediği gibi barfiks de deli çalıştırır orayı.
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Mart 2016; 22:43:48 >
  • Bilek genetiktir vucut kemik yapini gosterir. Bilek hareketi degilde ön kol yapman lazim bilek calismak sakat geliscegini de dusunmuyorum.

• ben zaten barfiks çekiyorum düz barfiks çekiyorum günde 35 tane bilek kasım var ama bileğim çok inceldi birde 5 6 kilo alsam faydası olurmu
  • Bilek kası falan değil, önkol (fore-arm) kası bahsettiğin şey.
    En popüler hareket yukardaki youtube videosundaki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.