Bilgisayarım çok kasılıyor
-
-
en az 8gb ve ssd takviyesi yaparsanız bilgisayarınız windowsta ve internette gözle görülür bir fark yaratır -
evet haklısını maddi olarak bu dediğiniz kaç lira tutar acaba ??quote:
Orijinalden alıntı: armagan_60
en az 8gb ve ssd takviyesi yaparsanız bilgisayarınız windowsta ve internette gözle görülür bir fark yaratır -
tahminen 4 gb ram yanına 4 gb daha www.n11.comHynix HMT351S6CFR8C-PB PC3 12800 4 GB DDR3 1600 MHz Notebook Ram Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/hynix-hmt351s6cfr8c-pb-pc3-12800-4-gb-ddr3-1600-mhz-notebook-ram-1114349?magaza=yellowstore
ssdwww.hepsiburada.comSandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682
aşağı yukarı 500 tl ssd kapesite artarsa fiyat dahada yukarı çıkar
-
çok külfetli be usta....
peki ssd harddisk taksak arşivi nereye yapacaz ???
-
RAM almanıza gerek yok. İç aksan temizliği, MX-4 2019 Edition Termal Macun yenilemesi, MLC (Sandisk) veya SLC (Samsung EVO860) SSD yenilemesi yaparsanız o bilgisayar vermesi gereken performansı verir. DVD yeri varsa Caddy ile HDD'nizi oraya takabilirsiniz veya kutu alıp o şekilde USB'den kullanın. Var olan işletim sisteminizi Reflectum ile SSD'ye taşıyabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık ÜlkeRAM almanıza gerek yok. İç aksan temizliği, MX-4 2019 Edition Termal Macun yenilemesi, MLC (Sandisk) veya SLC (Samsung EVO860) SSD yenilemesi yaparsanız o bilgisayar vermesi gereken performansı verir. DVD yeri varsa Caddy ile HDD'nizi oraya takabilirsiniz veya kutu alıp o şekilde USB'den kullanın. Var olan işletim sisteminizi Reflectum ile SSD'ye taşıyabilirsiniz.
anlaşıldı ustam...aydınlattığın için teşekkür ederim....
Benzer içerikler
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- monitör uyku moduna geçiyor
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- packard bell bios tuşu
- root nasıl kaldırılır
- internet hızlandırıcı
- pc otomatik kapatma
- secure boot nedir
- gigabyte bios tuşu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X