Şimdi Ara

bilgisayarın ansızın kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunum bilgisayarımdaki ani kilitlenmelerde,kilitlenme zamanları film izlerken(oynatıcı farketmiyor hepsinde de kilitlenme oldu),bazı oyunlarda aoe 3,bfme 2 gibi.bunun sebebini bir türlü bulamadım yazılım olduğunu sanmıyorum, böyle bir hatayla karşılaşanlar bana yardım ederse memnun olurum
    bilgisayarımın özellikleri
    p4 3.ghz
    512 ram
    asus a9550 128 mb ekran
    p4p800-x anakart

• bende de oluyor delirecem lütfen yardım edin.
    benim pc nin özellikleri:
    pentium 4 2.80 ghz
    windows xp sp2
    512 mb ram
    256 mb ekran kartı
    bende en çok üç boyutlu oyunlarda(age of mythology, empires vs...) film vs. izlerken ve sadece internette gezerken bile kilitleniyor
    edit: ayrıca kilitlenmenin yanında kendi kendine resetleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 1 Temmuz 2007; 22:26:46 >
  • Arkadaşlar kilitlenmeler uzun süredir mi oluyo eğer yeni başladıysa sorun ısıdır. Ramden de kaynaklanıyo olabilir. Bunu denemenin yoluda ram slotunu değiştirin. Soğutma işlemine kasanın yan kapağını açarak başlayabilirsiniz. Bi deneyin bakalım.
  • Oyun Kıtlenmelerı %85 ekran kartından Olur. Ekran Kartım iyi diyorsanız Fanında problem Var demektir
  • ben pc yi aldığımdan beri kilitleniyor ekran kartı 64 mbydi değiştireli henüz bir hafta oldu ama hala eskisi gibi ısıdan kaynaklanabileceğini düşündüm ve pc nin kapağını açıp vantilatörü kyup denedim hala aynı sorun
  • Hocam sen ram in slotunu değiştir.
  • buda bi işe yaramadı yardımm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu'yu değiştiriniz.Kaliteli bir psu alınız.
  • aldım ama buda bir işe yaramadı bu arada akşamları çok daha az kilitleniyor
  • Tamamiyle ısıdan kaynaklanan bir sorun o zaman büyük ihtimal işlemci tabii ekran kartıda olabilir
  • ramlerinizde sorun olabilir farklı ramle denemenizde fayda var
  • aksam daha az kıtlenıyorsa ısıdan dır yuksek ihtimalle everest tarzı prgramlarla ısılarını kontrol et buraya ss koy mumkunse
  • kitlenen tüm arkadaşlar a soruyorum farede herhangi bi takılma varmı... takılma varsa ısı sorunu olma olasılıgı yüksek....
  • takılma dediğiniz nasıl bir şey? kilitlendiğinde farede hayat belirtisi gidiyor ışığı sönüyör hiç hareket etmiyor tabi klavyede hiç bir şey çalışmıyor mesela birde age of mythology oynarken görev yöneticisinden performansa baktım oyunun ayarları en düşük olduğu halde %100 gösteriyordu
    everest var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum uyarı flnmı verecek yoksa durmadan benmi kontrol edeceğim

• Bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.