Şimdi Ara

Bilkent vs İTÜ Endüstri Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bilkent.
  • İş hayatında getirileri aynı yurt ddışı olaylarında bilkent önde yurtları güzel hayat güzel kütüphanesi kocaman koçla itüyü karşılaştırmak gibi bu tabiki bilkent yani boğaziçi desen neysede itü onun yanında sorulmaz.
  • Çok açık bir şekilde Bilkent.Nedenini iş hayatında Bilkent mezunu Endüstri Mühendislerinin çalıştıkları pozisyonlardan görebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENGİNEERFLOW E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorum için. Haklısınız. İtünün sadece istanbulda olduğu ve özel sektöre daha yakın olduğu için avantajları olduğunu düşünmüştüm.

• Bilkent ankarada olduğu için endüstri açısından staj sıkıntısı yaşadığını duymuştum forumdaki kesin x yazılarına bakma araştır bence iki okulu da gezmeni öneririm.Hocalarla da konuşabilirsin
  • bilkentin eğitimi daha iyi, itünün piyasa kontrolü daha iyi sanırım.
    endüstri, itünün övündüğü bi bölüm.
    ama bilkent daha geniş bi vizyon sağlar
    %50/50 diyorum ben
  • itüde okumuyorum ve itü nün eğitiminin endüstri açisindan kötü olduğunu sanmiyorum arada fark varsa bile çok çok çok azdır.Endüstri biraz da kişise bir şey kendinizi geliştirmeniz lazım klüplerde vsvs aktif olmanız gerekiyor sosyal olarak da kendinizi geliştirmelisiniz.Bence iyi şekide araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazefasulye34 -- 6 Temmuz 2015; 3:31:57 >
  • Şehir seçin hocam.İTÜ'de teknik üniversite avantajı ve iş çevresi avantajı var ki bu endüstri için çok önemli.Bilkent'te ise özel üniversite ve burs-yurt avantajı var.Eğitimi ikisinin de çok sağlamdır hangisine giderseniz içiniz rahat olsun.Bundan sonrası Ankara vs. İstanbul
  • iş hayatı getirileri aynı. Mezunlarına bakıp 2 si arasında seçim yapamazsın.
    İngilizce eğitimi bilkent > itu
    yurtlar+burs bilkent>itu
    staj imkanı piyasaya yakınlık itu >bilkent
    bulunduğu yer/şehir itu > bilkent
    eğitimin kalitesi itu ≥ bilkent

kampüs--> maçka kampüsü beşiktaşa 3 nişantaşına 4 taksime 5 dakika mesafede /yürüyerek). Maçkada kampüs havası yoktur. Tarihi bir işletme binası ve önünde küçük bir bahçesi vardır. Ana kampüs Maslak kampüsü > Bilkentin kampüsü

GENEL OLARAK SORUNU CEVABINI Burs+Ankara mı ? İStanbul mu ? şeklinde sorup, cevaplayabilirsin.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim_dh7

Up

Tabikide itü endüstri

İtü endüstri bir ekoldür

• oyumu itüden yana kullanıyorum
  • Hocam bir şey sorucam ama anlayamadığım için soruyorum. Odtü endüstri neden düşünmüyorsunuz? Odtü endüstriden de memnun olan çok insan var.

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Gelmeme ihtimali var. Bilkent %50 gideceğim gidersem.

• Selim_dh7 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sıralamanız kaç hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.