Şimdi Ara

BİMCELL EVRAK ÜZERİNDE OYNAMA(BİMLERE KİMLİK VERİRKEN BİR DAHA DÜŞÜNÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elbette herkesin başına gelebilir bir durum değil ama numara taşıma için başvurduğum bimcell 10 gün cevap vermeyince gidip bim mağazasından evraklarımı aldım.Evraklarım üzerinde baya oynanmış birçok yerde değişiklik yapılmış.

4 yıldır numara taşırım sokak arasında bayi olup olmadığı belli olmayan yerden bile işlem yaptım ama böylesini görmedim.Olay çıkaracağımı anlayınca Aceleyle evrakları vermese belkide başka bir yapacaktı veya yaptı ilerde göreceğiz.

Kimlik adres ve diğer bilgileri verirken belli bir güven içinde bayileri veriyorduk bim mağazaları yeri yurdu belli diyoruz ama aynı güveni sağlamalı...

not:eğer sahtecilik v.s hiçbir yapılmasa bile evrak üzerinde oynama bile başlı başına tiksindirici bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 6 Şubat 2014; 11:30:16 >

• Hiç bişey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapılmış mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ne yapılmış mesela?

Tarihlerin hepsi değiştirilmiş kimlik fotokopisi sökülmüş..

• ben hiçbirşey anlamadım ne olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesiminki

ben hiçbirşey anlamadım ne olmuş

12 gün Evraklarımı bim mağazası elinde tutup işlem yapmadı olumlu veya olumsuz numara taşıma mesajı gelmedi.

Evraklarımı geri aldığımda kimlik ve tarih kısımlarında oynama olduğunu gördüm.

12 gün boyunca evraklarımla kredi çekme hat açma v.s gibi işlemler yapılmış OLABİLİR

o kısımı ilerde göreceğiz.
  • bim i arayıp şikayet etseydin var mı mh bilmiyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibi çok hayalperestmiş imza olmadan kefil olmadan bankacı körya hemen kredi veriyor hatta kimlikteki fotoya bile bakmıyor kimliğin aslını dahi istemiyor he yav he

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Konu sahibi çok hayalperestmiş imza olmadan kefil olmadan bankacı körya hemen kredi veriyor hatta kimlikteki fotoya bile bakmıyor kimliğin aslını dahi istemiyor he yav he

Tanıdık bi bankacıya bakar tüm iş..
    asgari ücret alan kişiye yüzbinlerce lira kredi çekilen.Habersizce şirket açılıp borç takılan insanlar bu ülkede sen hayalperest olma devam et :)

Bunları geçtim 12 gün benim evraklarımı alıp neden hiçbir işlem yapmıyorlar ve tarih kimlik fotokopisi ile oynuyorlar ?

Belki 10 defa numara taşıdım onlarda neden bu yazdıklarım olmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Konu sahibi çok hayalperestmiş imza olmadan kefil olmadan bankacı körya hemen kredi veriyor hatta kimlikteki fotoya bile bakmıyor kimliğin aslını dahi istemiyor he yav he

Tanıdık bi bankacıya bakar tüm iş..
    asgari ücret alan kişiye yüzbinlerce lira kredi çekilen.Habersizce şirket açılıp borç takılan insanlar bu ülkede sen hayalperest olma devam et :)

Bunları geçtim 12 gün benim evraklarımı alıp neden hiçbir işlem yapmıyorlar ve tarih kimlik fotokopisi ile oynuyorlar ?

Belki 10 defa numara taşıdım onlarda neden bu yazdıklarım olmadı ?

Kota diye bişey var kota doldumu bi sonraki kota başlangıç tarihine atarlar ve oyalarlar amaç sonraki kotayıda doldurmak bilmem anlatabildimmi?
    Ayrıca tanıdık bankacı hiç bişey yapamaz onayı kredi-risk birimi verir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.