Şimdi Ara

Bir Logitech Klasiği.. (Garanti) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
12
Favori
45.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech ürünlerinde çok bozulma vb. yaşanıyor ama garanti mevzuları gerçekten çok enteresan.

Ben de baya uzun süre önce 5.1 hoparlör seti almıştım, bi süre sonra baktım sesler dalgalanıyor AAAaaaAAAaaaAAAaaaAAA diye, kısılıp açılıyor gibi. Ses kumanda düğmesinde sıkıntı varmış, ama bu ünite ana bas kutusuna direk mi bağlıydı öyle bişey. Adamlara yazdım ettim, telefonda görüştüm, maille fatura vb. istediler gönderdim. Hatta burada da yazmışımdır.

Setin yenisi geldi. Ki garantisi bitmişti sanırım benimkinin de... Şimdi hala kullanıyorum o seti.
  • 1 haftadir yuksek para verdigim g910 klavyemin tekrarlama sorunu var yarin ariyacagim eger ilgilendirlerse cok iyi olur mouse kulaklik vs logintec alirim gecmiste tecrubem kameranin icini acmis tamir ediyim demistim bozulmustu bi kac hafta sonra garantiye gonderdigimde yenisini gondermislerdi ogunden belli hep logintech alirim seviyorum musteri hizmetlerini

Birde Caspar bilgisayari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım g930 kulaklıgını 2 kere bozup 2 sinde de yenisini gondermıslerdı. hatta 2ncisinde g933 yolladılar.
  • daha önce buraya yazmıştım sanırım g300 ümün sol klik bozulmuştu. bu yüzden g102 almıştım ama buradan bir arkadaş yine de logitech e yazın demişti onu dinledim yazdım ve ilgilendiler g300s gönderdiler.

2012 sonunda almıştım aynı sorundan dolayı garantiden değişmişti mouse. Şimdi ise garantisi bitmek üzreyken yine aynı sorunu tekrarlayınca g300s yolladılar.

Aralık ayında yazdım ocakta bitmiş ancak yoğunluktan geri dönemediklerini söylediler ve yeni cevapladılar. Adres telefon bıraktım ve kargo ile gönderdiler.

Teşekkürler Logitech.
  • Konu bana isik oldu dostum sayende para verecektim bedavaya gonderdiler Bende artik tek tercigim Logintechtir
  • Konuyla alakalı değil ama bilr bilgiye ihtiyacım var.

K360 klavye kullanıyorum, maus olarakta yeni modellerden M590 alma niyetindeyim. Klavye ile mausu aynı alıcı ile çalıştırabilmiyim. Çünkü klavye kablosuz maus ise bluetooth geçiyor.
  • Logitech sitesinde garanti için gerekn kısmı doldurduğumda ,
    OOPS
    We can't seem to find the page you're looking for.

hatası alıyorum ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Logitech ADAMDIR ADAM

• Logitech'in satış sonrası müşteri memnuniyeti gerçekten çok iyi. Üründe sıkıntı çıktığında sorgu sualsız hemen yenisini veriyorlar.Hatta üründe kullanıcı kaynaklı sorun olsa bile değişimini yapıyorlar.Bu devirde müşteri memnuniyetini sağlayan firmalar ayakta kalıcak diğerleri yok olup gidecek.

• Merhaba g703 mousumun rollerı bozuldu sayfada aşağı giderken birden yukarı gitmeye başlıyor sapıttı açıkçası. Destek birimine konuyu aktardım dönüş bekliyorum yalnız faturasını bulamadım. Sıfır şekilde başkasından almıştım. Faturası olmadanda destek veriyorlarmı?
  • mchi M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptıkları belli olmuyor. Mesela benden ısrarla fatura istediler. Ama sedece şifayen ürünüm arızalı diyenlere bile yardımcı olduklarını söyleyenler de var. Siz şansınızı deneyin yani.
  • 1.5 sene önce almış olduğum g502 faremin sol tık ve tekerlek kısmında sıkıntı vardı. Arada basıyor bazen basmıyordu. Amazonda yazdım garanti için. Bayağı süre geçmiş biz bakmıyoruz dediler. Sırf bakamadıkları için 10 dolar hediye çeki gönderdiler 0212 ile başlayan bir numara verdi canlı destek. Aradım bende sorunumu anlattım. Fatura istediler. Ürünü dün kargolamışlar. Toplam süreç 10 gün civarı galiba. Gerçekten harika bir desteği var. Bu değişim paketi nedir acaba? Fareyi geri de istemediler anlamadım

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    geç olsada yanıt vereyim muhtemelen çalışmaz
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın..manteryalite değişmedi onca seneye rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

iyi günlerde kullanın..manteryalite değişmedi onca seneye rağmen.
    Ürün sabah geldi. kapalı kutu
  • G402'min sağ tıkı uzun bir süredir zor basıyor ve arada bir takılıyordu. An itibariyle sayfaları üzerinden mail attık bakalım neler olacak.
  • Benim g633 umun de mikrofonu calismiyordu. Alali da 3 ay olmustu direk yenisini yolladilar. Mikrofonsuz olanida kardesime verdim 😄

• G502 skateskeri birazda kendi hatamdan dolayı gidince mouse bakmaya başlamıştım. İki mouse arasında kalmış o mu bu mu derken son çare skates bakayım oldu. Trde satılmıyor amazonda kargo hariç 15 euro aliexpressde 2 3 dolar ama gelmesi aylar sürecekti. Dedim bir logitechle iletişime geçeyim 212 li bi hattan Aras isimli bi beyle görüşüp durumu anlattım tek istediği mouse un seri numarasıydı. O kısmın çizildiğini okunmadığını ama S/N numarasını verebileceğimi söyledim. Kendisi bana bir mail göndereceğini bu maili mouseun o kısmının resmini çekip gönderirsem işlemlerin hemen hızlıca halledileceğini söyledi öyle de yaptım. Aynı gün skates talebim onaylanmış fakat TR de olmadığı için Hollandadan geleceğini söyledi. Haftalarca onu beklerim diye düşünürken 22 si akşamı Eindovendan UPS ile yola çıkan kargo bugün elinize ulaştı. 48 saat bile olmadı. Üstelik herhangi bir ücret ödemediğim gibi şimdilik 300 liramda cebime kalmış oldu. Teşekkürler Logitech

• Bugun bizim ufaklik hanimin hediye aldigi g933 kulakligi yere dusurdu dusurur dusurmez kirildi 189 euroya almisti

Sabahtan beri moralim bozuktu az para degil aklima logintechi aramak geldi birde icini acip tamir edecegim ayaginan duman ettim

Aradim bilgi istediler ve Esime Sorun degil size yenisini gonderelim dediler ilkez boyle biseyle karsilasiyorum

Benim icin steel vs hilayedir artik zaten mouse klavye speaker kulaklik logintech bundan sonra bu firmadan sasma yok

• 2 ay önce g300s mouse sol ve sağ tuşlar basmaz olmuştu.Sitesinden bildirdim durumu dün ürüne değişim gelmiş.Şu anda ups aracılığı ile yenisini gönderiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.