Şimdi Ara

bir türlü kilo alamıyorum :( ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyum 1.90 kilom 60 deli olacagım millet vermeye çalısıyo ben almaya ne yapmalıyım
    diyetisyene gıdıyorum 3 hafta once 61 dım sımdı dusmusum okadar yemek yememe ragmen ilacı felan yokmu ya soyle kılo aldıran?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HowToBeHappy -- 24 Aralık 2008; 14:51:37 >

• kaç kilo lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HowToBeHappy

boyum 1.90 kilom 60 deli olacagım millet vermeye çalısıyo ben almaya ne yapmalıyım
    diyetisyene gıdıyorum 3 hafta once 61 dım sımdı dusmusum okadar yemek yememe ragmen ilacı felan yokmu ya soyle kılo aldıran?

neyse şaka maka tıpben yardımda al bide yediğin yemeklerin miktarı öenmli değil yağı önemli sabah anana bi poaça yaptır zeytinlli bassın yağı yaparken tadı biraz ağır gelir ama ye öğlen gıldır gıcık yiyebildiğin kadar cips ve çikolata yani akşamda pilav-ayran-ekmek ye bol bol bide hareketsiz ol 1 haftaya davul gibi olursun

bide bu süre içinde sakın mıçma eziyetin boşa gider

• quote:

Orijinalden alıntı: RomanticRocker

kaç kilo lazım
    benden 5 kilo.. verdim gitti
  • quote:

boyum 1.90 kilom 60 deli olacagım millet vermeye çalısıyo ben almaya ne yapmalıyım

yemek saatlerini düzensizleştir, yatmadan önce ye birşeyler mayış falan öyle yat. Çok da sağlksız beslenme ama hamur işi gıdaları tercih edersen kilo yaparlar, ekmek de ye işte alırsın ne var ki kilo almakta

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

yemek saatlerini düzensizleştir, yatmadan önce ye birşeyler mayış falan öyle yat. Çok da sağlksız beslenme ama hamur işi gıdaları tercih edersen kilo yaparlar, ekmek de ye işte alırsın ne var ki kilo almakta
    prakten

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

walla hep diyetisyene gidiyodum 55 dim onceden 61 olduydum 2 haftada sonra 2 hafta daha geçti bu gidisimde 60 a geri düşmüşüm kafam bozuluyo ya pantolon falan yakısmıyo nekadar yakışıklı olsakda ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HowToBeHappy

walla hep diyetisyene gidiyodum 55 dim onceden 61 olduydum 2 haftada sonra 2 hafta daha geçti bu gidisimde 60 a geri düşmüşüm kafam bozuluyo ya pantolon falan yakısmıyo nekadar yakışıklı olsakda ya

Alıntıları Göster
    eğer bu sizin ailede ırsi ise yani baban da çok yemek yiyor kilo faln almıyorsa gençlik yıllarında tabi hiç uğraşma kilo alamazsın bazı insanlar böyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

eğer bu sizin ailede ırsi ise yani baban da çok yemek yiyor kilo faln almıyorsa gençlik yıllarında tabi hiç uğraşma kilo alamazsın bazı insanlar böyledir

Alıntıları Göster
    http://www.kilo-al.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Crab

http://www.kilo-al.com/

Alıntıları Göster
    Napıcan kilo alıp ya en iyisi zayıf olmak benimde boy 1,84 kilo 60 Annem artık yediğim lokmaları sayıyo yiyomuyum yemiyomuyum diye.Az yersem yiyorum lafı tabi.
    Şaka maka sende çok zayıfmıssın be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Napıcan kilo alıp ya en iyisi zayıf olmak benimde boy 1,84 kilo 60 Annem artık yediğim lokmaları sayıyo yiyomuyum yemiyomuyum diye.Az yersem yiyorum lafı tabi.
    Şaka maka sende çok zayıfmıssın be hocam

Alıntıları Göster
    62 kilo,boy desen 1.78 civarıdır,üflesen uçacak gibi görünüyorum,düz çizgi,sırık gibi,siz benden de betermişsiniz,zayıflık da zor şey,benim kollarım bileğimden omzuma kadar aynı hizada neredeyse(abartıyorum tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcik

62 kilo,boy desen 1.78 civarıdır,üflesen uçacak gibi görünüyorum,düz çizgi,sırık gibi,siz benden de betermişsiniz,zayıflık da zor şey,benim kollarım bileğimden omzuma kadar aynı hizada neredeyse(abartıyorum tabi)

Alıntıları Göster
    1.90/60
    valla bi ss atmaya değer, sakıncası yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

1.90/60
    valla bi ss atmaya değer, sakıncası yoksa

Alıntıları Göster
    protein tozu garanti çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

protein tozu garanti çözüm

Alıntıları Göster
    Bende 1.79/46 idi ama askere geldim 1az şişmanladım demekki düzenli hayat lazımmış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Bende 1.79/46 idi ama askere geldim 1az şişmanladım demekki düzenli hayat lazımmış :(

Alıntıları Göster
    kilo almak istiyosan sağlıksız besleneceksin yağlı yağlı, hamurlu şeyler yiyeceksin. özellikle yatmadan 5 dakika önce mideyi dolduracaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Alıntıları Göster
    prakten alsammı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

prakten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uzil

prakten

Yine forumda duymuştum aldm kullanmaya başladım fark etti fiyatıda gülüç 3.50 ytl

He şunuda diyim sabah 6 da kalkma gibi durumun yoksa kullan çünkü çok uyku yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNaN-24 -- 24 Aralık 2008; 11:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

prakten

Yine forumda duymuştum aldm kullanmaya başladım fark etti fiyatıda gülüç 3.50 ytl

He şunuda diyim sabah 6 da kalkma gibi durumun yoksa kullan çünkü çok uyku yapıyor...

Alıntıları Göster
    birader bende senle aynı durumdayım artık tek çare kaldı ve bu çare işe yarayacak gibi : PRAKTEN !!

http://forum.donanimhaber.com/m_28589906/mpage_1/key_//tm.htm#28599756

millet kullanıyo kimi 1 haftada 5 kilo kimi 1 haftada 2 kilo aldım dio.1 ay kullanıp 8-10 kilo almak garanti gibi o zaman. netten de baktım çok kişi tavsiye etmiş ve ama çok fazla uyku getiriyomus ona göre..öküz gibi de yedirtiyomus ama.o kadar yemenin üstüne yatınca da kilo da alıyosun..valla ben de en yakın zamanda baslıcam su sıralar okulda sınavlarım oldugu içn baslamadım ilaç uyku yapıyor diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: Solitare

birader bende senle aynı durumdayım artık tek çare kaldı ve bu çare işe yarayacak gibi : PRAKTEN !!

http://forum.donanimhaber.com/m_28589906/mpage_1/key_//tm.htm#28599756

millet kullanıyo kimi 1 haftada 5 kilo kimi 1 haftada 2 kilo aldım dio.1 ay kullanıp 8-10 kilo almak garanti gibi o zaman. netten de baktım çok kişi tavsiye etmiş ve ama çok fazla uyku getiriyomus ona göre..öküz gibi de yedirtiyomus ama.o kadar yemenin üstüne yatınca da kilo da alıyosun..valla ben de en yakın zamanda baslıcam su sıralar okulda sınavlarım oldugu içn baslamadım ilaç uyku yapıyor diye..

Alıntıları Göster
    bende almıştım bu praktenden öyle duruyor şuruptan nefret ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

bende almıştım bu praktenden öyle duruyor şuruptan nefret ediyorum

Alıntıları Göster
    kurttur o kurt öldür gitsin kilo almaya başlarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.