Şimdi Ara

[BİTTİ]Saat&Saat Citizen Eco Drive Kol Saati 287.70 (Ücretsiz Kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/citizen/CCA009/PD/

Eco Drive özelliği bile bu ürünü almak için yeterli sebeptir. Fiyat da uygun geldi arkadaşlar.

Eco Drive Nedir?

Sadece güneş enerjisiyle değil, tüm doğal ve yapay ışık kaynaklarından beslenir. En önemli ayırt edici özelliği ömrünün sonsuz olmasıdır. Güneş enerjisiyle çalışan tüm saatlerin belirli bir ömrü vardır ancak eco-drive modellerinin güç kaynağı tıpkı bir araba aküsü gibi yeniden şarj edilebilme özelliğine sahiptir.

360 Derece Görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 7 Ocak 2017; 20:13:58 >

• Zevk meselesi ama bence çok ergen işi bir tasarımı var.
  • pazar saati gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Zevk meselesi ama bence çok ergen işi bir tasarımı var.

Hocam Citizen genelde ağır duruşu olan saatler üretir. Bu saati spor saat olarak üretmişler bence güzel bir tasarımı var.
  • Nasıldır bu saat bilgisi olan var mı
  • spor bir saat , günlük kıyafetle takılmaz değil. bu fiyata iyi gibi görünüyor. yalnız saatin farklı fotolarını veya videosunu nette bulamadım, bulan paylaşsın. oradan daha iyi anlaşılır.
  • BeyaZ kısımlar olmasaymış düşünebilirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uluslararası Kodu: Citizen CA0286-08E
    160 - 250 $ arasında fiyatları
  • Eco drive nedir acaba
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Google dan baktım yapay enerji kaynaklarından da enerji depoluyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Sadece güneş enerjisiyle değil, tüm doğal ve yapay ışık kaynaklarından beslenir. En önemli ayırt edici özelliği ömrünün sonsuz olmasıdır. Güneş enerjisiyle çalışan tüm saatlerin belirli bir ömrü vardır ancak eco-drive modellerinin güç kaynağı tıpkı bir araba aküsü gibi yeniden şarj edilebilme özelliğine sahiptir.
  • Çok iyiymis o zaman ama saat bence çok basit görünüyor
  • aldık bakalım görecez gelince yorum yazarım ;) 20 tl yeni müşteri indirimiyle 267 ye geldi
  • Tasarımı iyi olsaydı alırdım.
  • bende aldım da yorumlardan dolayı moralim bozuldu. 267 tl ye eco drive lı saat&saat garantili citizen bulamam diye aldım başka sitelerde en düşük 500-900 tl arası fiyatı var. Siparişi iptal mi etsem? O paraya başka kaliteli şık saati nereden bulacağız ki? Çok kötü değil ya bence tipi beyaz kısmı biraz sırıtıyor o kadar.
  • https://www.saatvesaat.com.tr/indirimli-saatler/citizen/CBN001/PD/

Dün şu saati 210 TL ye alacaktım. Alamadan tükenmiş.
  • Kimse beğenip almadığı için bu fiyata düşmüş zaten

• https://www.youtube.com/watch?v=F3D-YfO6vvY&t=300s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 6 Ocak 2017; 21:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

bende aldım da yorumlardan dolayı moralim bozuldu. 267 tl ye eco drive lı saat&saat garantili citizen bulamam diye aldım başka sitelerde en düşük 500-900 tl arası fiyatı var. Siparişi iptal mi etsem? O paraya başka kaliteli şık saati nereden bulacağız ki? Çok kötü değil ya bence tipi beyaz kısmı biraz sırıtıyor o kadar.

Hocam saat çirkin bir saat değil. Videoya bakarsan daha iyi anlarsın. Citizen kaliteli bir saat markasıdır. Eco Drive teknolojisi zaten kendilerinin buluşu. Uzun yıllar kullanacağınızı düşünüyorum.

• Kordon metal olsa kaçırmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.