Şimdi Ara

Bmw G30 alım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bmw 520i g30 kasa 2017 model bir araç alma arifesindeyim.Burdan ilan numarasi veriliyormu bilmediğim için yazmadim şimdilik.

Baktigim araçlardab bir tanesi executive m sport

Diğeri executive luxury line.

Anlamadigim konu executive luxury line ile normal luxury line arasinda tam olarak ne fark var.

Birde baktigim araçlarin bazisinda kör nokta var bazisinda yok.

Bilgidim kadariyla kor nokta 2018 de standart olarak geliyor ve 2017 modellerde yok.

Ama sitedeki ilanlarda bazi araclarda kor nokta var.

Sadece kor nokta yazdim detayinda carpisma onleme yaya koruma paketi olarak geciyor. Tercih icin bir sebepmidir bunun olmasi.

Daha oncr f10 kasaya binmistim ve hem arka camlarda perde hem tam arka camda elektrikli perde vardi su andaki ilanlarin hic birinde kimse elektrik perde vs yazmiyor....yokta mi yazmiyor yoksa stanndart donanim hepsinde mi var :)

Araçtan anlayan piyasaya hakim arkadaslar bana ozeldende ulasabilirim. Yapacagim ticareti danismak fikir almak isterim.

Saygilar.

• Çok geniş paket seçenekleri var passat gibi sonradan çok şey eklenebiliyor ilan no: 893250702 bu ilan mesala klima ekrani bile çoğu g30 da bulunmuyor far stop sonradan ekleme ekran,kadran sonradan ekleme alacağın aracı yetkili bayiden şase ile sorgulayıp orjinal donanımı kontrol ettirmek lazım

Hangi paket olduğundan ziyade mevcut donanıma bakmak lazım

Şahsen bayi bakımlı orjinal oynanmamış bir g30 tercih ederdim jant yay vs.ekleme yapanlara girmezdim

Bu arada bütçe ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 19 Haziran 2021; 14:8:4 >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Siz bu ilan numarasini arastirip sonradan ekleme oldugunumu ogrendiniz . Eger oyle ise nasil ogreniyorsunuz..benim baktigim arac 919736072 bu....butcemde bu ilanda yazan kadar.

• adu1905 A kullanıcısına yanıt
    Yok ben aracın önceki sahibi eklemelerini yapan kişiyi tanıyorum

Baktığınız araç'da emsallerine göre mantıklı duruyor benim bildiğim bmw için şaseden donanım kontrolü yapabileceğiniz bir site bilmiyorum bayi ile görüşmek gerekir muhtamelen
  • Aracın donanıma göre fiyatı normal.ama ben bu paraya 1.6 araba,hele hele ikinci el bmw almazdım.biniciysen e 250 bak derim,yada s90.
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler bilgi icin arac bayi cikisli orjinal donanimmis ogrendim ve aldim.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Valla türkiyenin durumu bu fiyata bu aracin dizeli alinmiyor malesef...e 250 eski kasa s90a para yetmiyor ve kmler cok yukseklerde kaliyor...

Bu fiyatlara ya bu araba yada e180 exculsive alabilirdim 2017 model...tercihim bmwden yana oldu . Mersedese gore daha donanimli . Mersedeste vakumlu kapi bile opsiyon. Ilanlar cok yaniltici mersedeste.

Bakalim hayirlisi kullanip deneyimlicez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.