Şimdi Ara

BMW mi satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    98 model e39 kasa 520i aracımı satıyorum. izmir de yaşıyorum. öncelikle belirteyim araçta bazı parçalarda boya vardır ve ön kaput orjinali ile değiştirilmiştir.
    tavan arka çamurluklar sağ kapılar boyalıdır. tavanda temizlik boyası vardır. çamurluklarda ise çizilmelerden dolayı boya yapılmış. araçta lpg yoktur ve hiç takılmamıştır.
    motoru çok çok iyidir. expertiz testinde 149.3 beygir güç üretti. elektrikli perdede temassızlık sorunu var. bazen çalışıyor :) bunların dışında araçta çalışmayan hiçbir aksam yoktur.
    hız sabitleme, el gazı, çift yönlü dijital klima, 6 cd changer, 8 hava yastığı, deri koltuk ve triptonik şanzıman gibi özellikleri var. şanzımanı çok iyidir.
    yokuşlarda 1 cm bile geri kaçırmaz.orijinal 205000 km dedir. ev almak için satıyorum. yoksa araçtan çok memnunum. talip olan arkadaşlar varsa bana pm den ulaşabilir.
    aracın izmir piyasası23-30000 tl arasındadır. fiyat teklifi yaparsanız çok sevinirim.
    iyi günler dilerim.

BMW mi satıyorum
     BMW mi satıyorum
     BMW mi satıyorum
     BMW mi satıyorum
     BMW mi satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inoma -- 27 Şubat 2014; 13:51:21 >

• Bence aracınız BMW'nin çıkardığı en iyi kasa. İnşallah satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

Bence aracınız BMW'nin çıkardığı en iyi kasa. İnşallah satılır.

çok teşekkür ederim. bence de öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.