< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthking46 -- 21 Haziran 2019; 10:44:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthking46 -- 21 Haziran 2019; 10:44:43 > |
bu ankarayı gömenlerin inşallah bilkent hakkında bir fikri vardır da tercih döneminde yorumları da dikkate alırız
|
oldukça aydınlatıcı bir bilgi, bu kıymetli ve detaylı yorumun üzerine ben de bilkent cs hepsini tek alır diyorum
|
Ben Ankaraliyim. Forumda Ankara'ya sallayanlar ne hayatlarında Ankara'yı görmüşlerdir ne de ODTU, Bilkent ve Hacettepe kampüslerini.
Net olarak söylüyorum boğaz kenarındaki semtler hariç Ankara genel olarak İstanbul'dan kat kat daha iyi bir sehir. |
Boğaziçinin olduğu listede odtü neden yok
|
Net yapmakla bölüm seçmek arasında pek bir bağlantı yok o yüzden böyle saçma soru olur mu filan demeyiz.
Mühendislikte bir kaç kriter vardır Şirketlerle yapacağın bağlantı: Eğer savunma sanayi düşünmüyorsan istanbul bu konuda hayli ağır basıyor. Örnek verecek olursak link bunlar gibi bir sürü ücretsiz kendini geliştirebileceğin etkinlik ya da workshop bulabilirsin. Yukarda yazmış birisi bilkentin hocaların bağlantılarına bakın diye tamam bilkentin hocalarının bağlantıları olabilir ama karşılaştırdığın ünilerdeki hocalarda onlardan aşağı kalmaz örneğin boğaziçinde Cem Say var adam türkiyede yapay zeka denilince ilk akla gelen isimlerden biri. Öğrenci kulüplerinin aktifliği: öğrenci kariyer kulüplerinde neredeyse iş hayatının simülasyonunu yaşayabiliyorsunuz ve kendinizn nerede iyi nerede kötü olduğunu mezun olmadan öğrenmek için vaktiniz oluyor kısaca kendinizi öğreniyorsunuz. Sosyal kulüplerde ise kendinizi sosyal yönden geliştirip eğlenceli vakit geçiriyorsunuz ve her halükarda size bir pozitif bir dönütü oluyor. Öğrenci kulüplerinin etkinliklerine bakabilirsin kaç kişi katılmış kaç tane olmuş vs. Mezunlar arasındaki network: Türkiye de 2 şey her zaman iş görür birisi nereli olduğun bir hemşerini buldun mu hemen işlerin kolaylaşır. İş hayatında da mezun olduğun okulun inanılmaz bir etkisi oluyor. Atıyorum boun da öğrenci kulübündesin sponsor arıyorsun bir boun mezunun çalıştığı yere gittiğinde olumlu cevap alma olasılığın artıyor ya da iş başvurusunda yazılım takımlarındaki adamlar bounlu sende bounlusun aralarına seni katmak daha cazip geliyor. örneğin qnb finansbanktaki 6 kişilik takımın 5 i bounlu (4 cmpe,1 mis) şimdilik aklıma bunlar geliyor bounla ilgili herhangi bir sorun olursa yazabilirsin |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 21 Haziran 2019; 12:23:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|