Şimdi Ara

Boş c segment vs dolu b segment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu daha önce konuşulmuştur ama biraz daha detaylı tartışılsın istiyorum. Hacim olayını göz ardı edip motor, performans ve konfora odaklanıp 2 araç üzerinden bir varsus yapalım.

- Hyundai İ20 1.2mpi elite blue 2016 -2017 model manuel
    - Toyota Corolla 1.33 life 2016 - 2017 model manuel(makyajlı)
    Km, temizlik vs. değişebilmekle birlikte İki aracın piyasası birbirine yakın rakamlar. Teker teker yazmayacağım i20’de tabiri caizse yok yok, ama corolla da oldukça ihtişamlı ve bir c.

Hangisini tercih ederdiniz? Detaylandırarak açıklarsak güzel bir tartışma olur. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir üst segment tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.03 cc den dolayı 1.6 vergi dilimine girmesine ragmen Toyota tercihim olurdu. Bence gayet gösterişli ve yapılı bir araba. İ20 ler biraz bebek arabası gibi geliyor bana
  • 1.33 corolla'ya ne desem bilemedim... sadece sınıf farkı açısından konuşacağım bu yüzden, boş c sınıfını b sınıfına tercih ederim...
  • Hyundai i20 dolu ve geniş bir araç eğer düşündüğünüz motor seçeneği daha güçlü olsaydı 1.33 Corolla karşısında kesinlikle i20 derdim ama performans olarak bakınca ha 1.2 i20 almanışsın ha 1.33 Corolla almışsın arada çok farkı yok. O zaman bu seçimde C sınıfı olması nedeniyle Corolla daha ağır basar.

Hangisini seçerseniz seçin daha güçlü bir motor seçeneği ile almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde çok tat vermezler.
  • Üst segment
  • Corolla al ama ne yap et 1.6 almaya bak, Yaris bindim 2 yıl 1.33 süperdi, ama Corolla da tatmin etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c sınıfı b ye tercih edilir
    3-5 oyuncağa kanmayın
  • İ20'de elite paket üzerine, smart paket ve cam tavan varsa i20 tercih ederim

Aksi halde corolla

• Corollaa

• B sınıfı giriş aracı , bayan aracı , çocuksuz aile aracı , bekar erkek aracı , üniversiteli aracı.
  • Corolla>İ20.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    B HB
    C sedan
    Ve o fiyata D segmenti biraz zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

c sınıfı b ye tercih edilir
    3-5 oyuncağa kanmayın
    Dananın kuyruğunun koptuğu yer tam olarak burası. Corolla elbetteki i20’den üst klasmanda bir araç, ancak i20’nin içerisindeki o oyuncaklar akıl çelmeyecek gibi değil. Hız sabitleyici, multimedya ekranı, otomatik katlanır aynalar, far sensörü, yağmur sensörü aklıma gelenlerden sadece bazıları. Özellikle smart paketlileri oldukça teknolojik oyuncaklar.

Aslında bu iki aracı sadece örnek olması açısından verdim. Amacım genel olarak kullanıcıların dolu b veya boş c arasındaki eğilimlerini anlayabilmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sana ne lazımsa onu alman gerekli. ben B hb alırım. hem de 1 çocukla. sedan hiçbir türlü almam. yıl boyu şehir içi gezecek araç ne kadar küçük olursa o kadar iyi.
  • Malzeme kalitesinden üretim kalitesine kadar özellikle de güvenlikte her şeyde fark olduğu için kesinlikle c segment tercih edilmeli.

• İ20 nin bagajı ve iç hacimi size yeterliyse ben oyumu i20 den yana kullanırım.

• Corolla'da hız sabitleyici,multimedya ekranı vs gibi oyuncaklar sonradan takılmıyor anlamına gelmiyor. Bundan birkaç ay önce 1.33 Corolla'mız vardı ve 200 TL gibi komik bir rakama hız sabitleyici taktırmıştık. Altyapı tamamen hazır,eliniz yatkınsa kendiniz bile takabilirsiniz keza multimedya ekranı da zor bir şey değil.

Corolla boş da olsa sonra eliniz rahatladıkça doldurabilirsiniz, i20 ayarına gelir hemen hemen ama i20'yi ne yaparsanız yapın bir üst segment yapamazsınız.

Bu arada 1.33 Corolla'nın performansı hiç de kötü değil. Şaşıracağınız biçimde çok atik bir araba.LPG'de varsa ömürlük bir araç.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.