Şimdi Ara

Polo en üst paket vs baz paket Passat (Üst segment boş ve alt segmen dolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-95200-km-passat-1.6-fsi-2007-trendline-manuel-1182945841/detay

Beyler iki aracın arasındayım. Passat'ın baz paket ve 1.6 FSi olması kötü müdür? İkinci elde hangisi daha kolay elden çıkar? Bütçem 600 bin.

• B6 kasa Passat 2.0 TDI sahibiyim,polo da alıp sattım geçmişte

Kolay elden çıkacak araba istiyorsan 100 bin TL zararla ikisi de kolay çıkar evet.

Galerici amcaların seni bir öper, şapur şupur böyle

O zaman öğrenirsin o kötüdür bu iyidir diye 300 miligram çekmeyen bilgilerinle araç değerlendirmemen gerektiğini.

Artık o efsane polo lazer fazer işleri geçti, bugün en iyi araba yeni arabadır.

O araba da egeadir.

Ha yok,ben bu işi biliyorum siz karışmayın diyorsan da yönetimden rica et konunu silsinler, sonra da buraya ağlamak için gelip bizi rahatsız etme

Sevgiler

"B6 kasa Passat 2.0 TDI sahibiyim..."

Kendi açtığın konuya göre değilsin.

Normalde üyelerle ilgili işlemlere ara verip Kıdemli Kurmay Yarbay olan 2015 model forum hesabımı da silmiştim. Zaten forumda kaliteli, hararetli tartışma çıkınca yönetim siliyor maalesef.

Uzun zamandır bu işlemleri yapmıyordum ama istiyorsanız yaparız.

Başlayalım...

Birincisi B6 Passat ile ilgili hiç konu açmamışsın. Sadece 6 sene evvel ilk konu olarak açmışsın orada adı geçmiş.

Bunun dışında 4 sene evvel Lacetti fln bakıyormuşsun. Piyasa arabası istemem demişsin. Lacetti önerisinden ne ara akıl verecek konuma geldin?

Diğer konularının tamamı da VW AG düşmanlığı üzerine.

Burada da Civic ve Corolla'ya bindiğini yazmışsın.

Bu forumun 2001'den beri raconu bellidir. Bu forumda üyeleri öpmek değil ... (hayal gücünüze bırakıyorum) eylemini yapsan bile burada kimse arabasını kötülemez. Ölümüne savunur.

Yarım milyonun üzerinde 9N1/9N3'lerden 282 ilan var. Bu arabalar satılıyor. Konudan sapmamak adına bunu da ekleyeyim.

Yaşın küçük gibi görünüyor. Normalde yüklenirdim ama anlamı yok benim için. VW'e binen birisi sabah akşam VW kötüleyip Japon vs. övmez. Geçiniz beyler...

Benden sana bir ABİ tavsiyesi, bir daha böyle fantastik yorumlar yazdıktan sonra hesabını gizliye al.

Sevgiler.

• Bu fiyata poloyu hangi motivasyonla düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 kusur bin lira para verecegim araba 18 yaşında neredeyse 19 yasina girecek hatasiz olsa kac yazar km düşük olsa kac yazar. Hele hele donanim ne olacak 2006 model arabada.

kalbim sıkışıyor. Gider o fiyatlara 1.4 egea alırım belki yuzeyden 2 parca boyali olur da kafam rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Ekim 2024; 18:16:42 >
  • 1.4 TDi Trendline 2008 Polo'yu 580'e sattı galerici arkadaşım.

• Aahahahahahahahah o polo ilanı reel mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kerizler varmış.

• Yazık vallahi gerçekten yazık.Bizim avanak millet bu 20 yaşındaki Vw tenekelerine dünyanın paralarını veriyor.O fiyata 2015 model otomatik 308 veya 2016 model egea bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Adam 2007'de çift bölgeli klima, elektromekanik park frenini standart koymuş.

Robert Lesnik tasarımıydı yanlışım yoksa.

W212 Facelift'in tasarımcısı aynı zamanda. Efsane güzel arabalardı.

Jozef Kaban gibi kabiliyet düşmanı değildi.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Bir tane sıfır km 2006 Polo var adam 880 istiyor.

Aradım sıfır Polo var 850'ye dedim, o bin motor bu 1400 dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7150137A -- 19 Ekim 2024; 18:54:11 >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Bana elden kolay çıkacak araba lazım, 2016 model 308 veya Egea 2006 Polo parasına gidiyorsa ikinci eli kötüdür.

Polo'nun bu kasaları da çok güzel. İçi yayla gibi. Şasiler lazer kaynak, direksiyon kutusu elektrikli vs. yolda C segment araba gibi gidiyor. Ona 620 vereceğime Passat almak daha mantıklı ama Polo tüpe tam uyumlu.

• B6 kasa Passat 2.0 TDI sahibiyim,polo da alıp sattım geçmişte

Kolay elden çıkacak araba istiyorsan 100 bin TL zararla ikisi de kolay çıkar evet.

Galerici amcaların seni bir öper, şapur şupur böyle

O zaman öğrenirsin o kötüdür bu iyidir diye 300 miligram çekmeyen bilgilerinle araç değerlendirmemen gerektiğini.

Artık o efsane polo lazer fazer işleri geçti, bugün en iyi araba yeni arabadır.

O araba da egeadir.

Ha yok,ben bu işi biliyorum siz karışmayın diyorsan da yönetimden rica et konunu silsinler, sonra da buraya ağlamak için gelip bizi rahatsız etme

Sevgiler

• en1gma kullanıcısına yanıt

"B6 kasa Passat 2.0 TDI sahibiyim..."

Kendi açtığın konuya göre değilsin.

Normalde üyelerle ilgili işlemlere ara verip Kıdemli Kurmay Yarbay olan 2015 model forum hesabımı da silmiştim. Zaten forumda kaliteli, hararetli tartışma çıkınca yönetim siliyor maalesef.

Uzun zamandır bu işlemleri yapmıyordum ama istiyorsanız yaparız.

Başlayalım...

Birincisi B6 Passat ile ilgili hiç konu açmamışsın. Sadece 6 sene evvel ilk konu olarak açmışsın orada adı geçmiş.

Bunun dışında 4 sene evvel Lacetti fln bakıyormuşsun. Piyasa arabası istemem demişsin. Lacetti önerisinden ne ara akıl verecek konuma geldin?

Diğer konularının tamamı da VW AG düşmanlığı üzerine.

Burada da Civic ve Corolla'ya bindiğini yazmışsın.

Bu forumun 2001'den beri raconu bellidir. Bu forumda üyeleri öpmek değil ... (hayal gücünüze bırakıyorum) eylemini yapsan bile burada kimse arabasını kötülemez. Ölümüne savunur.

Yarım milyonun üzerinde 9N1/9N3'lerden 282 ilan var. Bu arabalar satılıyor. Konudan sapmamak adına bunu da ekleyeyim.

Yaşın küçük gibi görünüyor. Normalde yüklenirdim ama anlamı yok benim için. VW'e binen birisi sabah akşam VW kötüleyip Japon vs. övmez. Geçiniz beyler...

Benden sana bir ABİ tavsiyesi, bir daha böyle fantastik yorumlar yazdıktan sonra hesabını gizliye al.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7150137A -- 19 Ekim 2024; 21:59:18 >

• Böyle saçma sapan yorum yazanlar yüzünden forumdan herkes gidiyor işte.

Otomobil genele ehliyet ve ruhsat ile girilen kaliteli bir bölüm lazım.

• Benim yazılarım etrafımdaki insanların araç tercihleri ile de ilgili sadece kendimin değil, çekinecek bir şeyim olsa profilimi kapatırım

Ek olarak yazdıklarımla ilgili fikrin varsa aksi yönde beyan et memnuniyetle tartışırim

Tabi mutlaka devam et polo para eder falan demeye mareşal olursun

DSG 2014ten sonra arıza yapmıyor diyen kitleyle muhatap olabilirsin evet

Benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Ekim 2024; 22:51:43 >
  • Egea yeni olsa ne olur olmasa ne olur ,önce yağ yakma sorununa çözüm bulsunlar, sıfır Egea yerine 15 yaşında passatı tercih ederim ,

• masterap M kullanıcısına yanıt

• 2006 model ne passat ne de polo almam. 600bin tl değil bedava verseler almam çok ciddiyim. dert sahibi olmak için yaşım ilerledi. hitler motorlu temiz bir golf4 olursa düşünebilirim.

o paranın arabası hacim gerekiyorsa egea, gerekmiyorsa i20dir.

• Guest-E7150137A G kullanıcısına yanıt
    Ben bu elemanı uzun süre önce banladım. Tavsiye ederim

• DH Anonim D kullanıcısına yanıt
    Benim 2018 model 80bindeki b8 dizel dsg passat’ım 1300 anca eder, o da belki. Bu nasıl 600 eder aklım almıyor.

Fiyat konusu hariç polo tavsiye ederim. Fsi motor çok yakıyor ve d sınıfı yaşlı araç zorlayabilir.

Bu arada iki aracın da kmleri inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ekim 2024; 1:7:16 >
  • Demek engelledin ,madalya olarak kabul ediyorum
    @beyinsis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Ekim 2024; 8:40:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.