Boş HDDnin dolu gözükmesi
-
-
Var mıdır fikri olan? -
Gizli dosyalar vardır. -
Gizli dosya modu her zaman açık , yoktu yani anlayacağınız hiç bir şey. Zaten format atarken sildim boşverin artık şimdi yeni bir sorunum var . 2 hdd arasında min 30 40 gb boyutlu dosya kopyalayacağım 10 15 civarı ancak yapıştır dediğim anda kopyalamış gibi gösterge hemen dolup kapanıyor ancak hiç bir şey kopyalanmıyor bilgisi olan var mı acaba bu konu hakkında ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: OmrTRGizli dosya modu her zaman açık , yoktu yani anlayacağınız hiç bir şey. Zaten format atarken sildim boşverin artık şimdi yeni bir sorunum var . 2 hdd arasında min 30 40 gb boyutlu dosya kopyalayacağım 10 15 civarı ancak yapıştır dediğim anda kopyalamış gibi gösterge hemen dolup kapanıyor ancak hiç bir şey kopyalanmıyor bilgisi olan var mı acaba bu konu hakkında ?
Arkadaşlar sorunu çözdüm
tüm dosyaların arasında 1 tane klasör bozulmuş bu yüzden sürekli olarak kopyalamya izin vermeden direk iptal ediyormuş
o dizini atlayınca sorun çözüldü
30 bine yakın klasörden 1 tanesi anlayın ne kadar sinir bozucu olduğunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X