Şimdi Ara

boun bilkent odtu bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce bunlardan hangisini secmek daha mantikli? ekonomik yonden egitim yonunden yer olarak karsilastirsbilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devlet üniversiteleri arasında en iyi bilgisayar mühendisliği eğitimi boğaziçi'de.
    özel üniversiteler arasında en iyi bilgisayar mühendisliği eğitimi bilkent'te.
    bunların ikisinin arasından seçmesi de sana kalmış. (özel okulun maliyeti, şehir, yurt dışında tanınırlık, mezunlarının durumları vs)
  • güzel konu
    istanbulda okumak istediğimden boun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Temmuz 2017; 15:8:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritis kullanıcısına yanıt
    hocam ben de tam o parentezin icini merak ediyorum.

Birde bigaziicnde yurt parali develt oldugu icin lakin bilkentte bedava ve 750 lirads burs veriyor o beni cezbediyor

• murata42 M kullanıcısına yanıt
    ben ne bilkent'te ne boğaziçi'nde okuyorum o yüzden işin öbür kısmı hakkında pek bir bilgim yok. bizim okulda bilgisayar mühendisliği okuyanlardan ve birkaç şirket çalışanından duyduklarımı aktardım. linkedin'de abd, kanada, avrupa'nın üst düzey üniversitelerinde yüksek lisans kariyerlerine devam eden insanlar hep bu okullardan mezun (ki buna odtü de dahil boğaziçi dedik diye yabana atmayalım) o yüzden dert dediğin bunların arasından okul seçmek olsun :) bol şans
  • Burs +yurt ile Bilkent önde

• Ailem ile de konuştuk, onlarda instanbul şartlar olarak daha phaalı bir hayat sunar sana diyorlar. Sanırım bilkent mantıklı gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda bu 3 univi karsilastiran detayli bir konu vardi.ve istatistiksel olarak ODTU en iyisiydi.o konuya mutlaka bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.