|
Bildirim
|
Nerden alıcaz şimdi biz rayban tam gözlük alacaktım hay ya
|
Ben sıkı bir Ayna Grubu hayranıyımdır. İşte çocukluktan gelen özenti ile güneş gözlüğü benim için bir takıntıya dönüştü. Yıllardır hobi niyetine paramı hep gözlüklere yatırmışımdır. Sadece Rayban değil, bir çok kaliteli markanın modeli mevcuttur bende. Emin olun yaşadığım şehirdeki en ünlü yerel optikçide bile sahte Rayban'a bizzat şahit oldum. Atasun'da da sahtesine denk geldim (orijinali ile değişim sağlandı daha sonra). N11'i Hepsiburada'yı falan saymıyorum bile. Onlar zaten tescilli replika Açıkçası Boyner orijinallik konusunda en güvendiğim yerdi ve ilk gözlük alışverişimdi, fakat orada da nasibimi aldım. Şansınıza kalmış bir durum, umarım alacağınız yerde insaflı insanlara denk gelir ve paranızın karşılığını alırsınız.
|
Boyner elit ve büyük bir mağaza zinciri değil, devasa bir çingene pazarıdır. İyi cesaret oradan gözlüm almışsın.
Böyle gözlükler direkt markaların distirbitörlük verdiği yerlerden alınır. Ben pendikte direkt ray-ban’ın optik ve güneş gözlüğü getiren şubesinden almıştım zamanında. 2012’den beri kullanıyorum hala ilk gün ki gibi. |
Hocam Boyner'de Luxottica'nın direkt ürün verdiği yerlerden biri, hatta burada bulunan bazı Rayban modelleri Türkiye'deki optik mağazalarında bulunamayan modellerdir. İşte gelin görün ki bir tane orijinal satıyorlarsa 10 tane replika satıyorlar demek. Benzer durumu zamanında Atasun'da da yaşadım aslında. Asıl cesaret Türkiye'deki markalara güvenip orijinal ürün almakta sanırım. Çünkü ilk mesajımda da belirttiğim gibi MediaMarkt'a satılan bir Airpods bile sahte çıkabiliyorsa vay halimize.
|
Buraya yazmaktansa sahte ürün satışı olarak şikayet edin... kimse şikayet etmediği için yaptırım olmuyor ve devam ediyorlar... aynı zamanda direk Ray Ban'a yazın, gözlüğünüzün sahtesini satıyorlar diye..
|
Boyner eskiden iyiydi demekki onlarda bozdu kendini . Dediğiniz gibi rayban in özelliği rayban yazısının camın içine işlenmiş olmasıdır dısardan elinize bile gelmez .
|
Buraya yazmamdaki amaç insanların da bilinçlenmesini sağlamak. Büyük markalara gözü kapalı güvenilmemesini, alışveriş yapılırken bir nebze olsun "acaba" şüphesiyle yaklaşılmasına vesile olabilirsem ne mutlu bana. Yetkili mercilere gerekli başvuruları yapıp işin peşini de bırakmayı düşünmüyorum.
|
Boyner'in bilerek sahte gözlük satacağına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen size gelen gözlüğü başka bir müşteri değiştirip iade etti.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 13 Mart 2020; 1:8:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|