Şimdi Ara

BU GÖÇÜĞÜ NASIL TAMİR ETTİREBİLİRİM lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım aracımın sorumsuz bir vale nin dikkatsizliği sonucu bagaj kapağında böyle bir göçük oluştu bu durumu boyasız bir şekilde çözebilirmiyiz vakumla vs gibi. bilgisi olan arkadaşlarımın değerlendirmelerini bekliyorum Ben ankarada oturuyorum bildiğiniz tavsiye edeceğiniz işinin ehli bir usta varmıdır bunu boyasız
    en az kayıpla yapabilecek. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
     BU GÖÇÜĞÜ NASIL TAMİR ETTİREBİLİRİM lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surgulu -- 7 Temmuz 2015; 12:00:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @panthere52 hocamız belki birilerine yönlendirebilir sizi.

Geçmiş olsun.

Mekanın adını paylaşabilir misiniz?Bende Ankara'dayım valelere teslim etmem orada.
  • Ankara çayyolunda meşrep diye bir yer orada oldu olay gerçi ben ertesi gün farkına vardım yakıt alırken pompacı söyledi adamların günahını almak istemiyorum ama başka da bir seçenek kalmıyor kendim yapsam farkına varırdık heralde bence kesinlikle aracınız vermeyin öyle yerlerde zaten Valeleri Panter gibi zorla istiyorlar insandan arabanın anahtarını

• Hocam o vuran arkadaş o arabanın bagajını nasıl vurmayı başarmış? Tampondan daha içeride o bagaj. Tampon içinde de kalın arka koruma demiri var. Üstelik çiziksiz çökertmiş.
  • Vakumla çektirilir. Ama ustanın baya uğraşması lazım.
  • Valla anlayamadım ki bende yüksek bir yere veya araca vurmuş sanırım geri geri bakalım işte vakum falan olur inşallah ama işte onunla uğraşacak iyi bir usta bilen tanıyan varmıdır acaba

• göçük tim var ankarada çetinemeçte oraya bi sorun isterseniz vakumla çekiyorlar boyasız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geceleyin geri geri giderken ağaca tosladım :-) Bağaj kapağında ufak v şeklinde bir göçük oluştu. İstanbul/Kartal civarında boyasız göçük onarım yapan iyi bir yer veya usta var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.